Кухни по индивидуален проект

Тука е място за реклама. Ако имате бизнес или извършвате дадена услуга тука е мястото където може да я представите. Изрично е забранено опоменаването на цени. Потребителите могат да коментират единствено качеството на услугата ако са били ваши клиенти.
Правила на форума
Всякакви коментари свързани с пазарлък ще бъдат изтривани. Само хора който са били клиенти на съответната обява имат право да я коментират.
Публикувай отговор
movistar
Новак
Новак
Мнения: 5
Регистриран на: Пет Дек 22, 2017 14:11 pm

Кухни по индивидуален проект

Мнение от movistar »

Кухнята е най-използваното помещение в дома. Обикновено смяната на кухня е скъпо, неудобно и трудоемко занимание, затова когато избирате нова кухня трябва да помислите за стила и качеството на изработката.

Моделите предлагани от Kuhnia.BG са съчетание между качество, функционалност и достъпна цена.
Стилът на кухнята може да бъде най-различен, от класически стил от масив, до цветната с най-разнообразни форми и елементи модерния стил.

Предлагаме на вашето внимание Стандартни и Модулни модели - в зависимост какво искате да постигнете във вашето любимо място за приготвяне на храна.
Независимо дали искате да се обзаведете с отделни модули или едно цяло, артикулите са пригодени за всеки вкус.

Нашите модели кухни са изключително разнообразни, както като цвят така и като размери…
Изработени са от материали най – висок клас, а функционалността и вниманието към всеки щрих е ненадмината.

Понякога мястото в жилището не е подходящо за монтиране на готова кухня.
Друг път просто не можете да си харесвате нищо от мебелните магазини. Тогава идва вариантът за кухня по поръчка.Тук е моментът да напомним, че Kuhnia.BG са специализирани в проектиране, изработка и монтаж на кухни по поръчка.

Поръчката на мебели през онлайн магазина, става изключително лесно и бързо.

Онлайн магазин за кухненско обзавеждане Kuhnia.bg предлага голямо разнообразие на продукти и модули за обзавеждане за кухня на страхотни цени!
Публикувай отговор