Кредит?

Тука е място за реклама. Ако имате бизнес или извършвате дадена услуга тука е мястото където може да я представите. Изрично е забранено опоменаването на цени. Потребителите могат да коментират единствено качеството на услугата ако са били ваши клиенти.
Правила на форума
Всякакви коментари свързани с пазарлък ще бъдат изтривани. Само хора който са били клиенти на съответната обява имат право да я коментират.
Публикувай отговор
marta12
Начинаещ
Начинаещ
Мнения: 51
Регистриран на: Нед Авг 16, 2015 18:44 pm

Кредит?

Мнение от marta12 »

Здравейте хора! Има ли потребители които им се е налагало да теглят кредит? На мен ми се налага сега.. за съжаление.. Бихте ли ми препоръчали към кого мога да се обърна?
todorhristov
Новак
Новак
Мнения: 21
Регистриран на: Пет Дек 01, 2017 8:28 am

Re: Кредит?

Мнение от todorhristov »

Здравейте! Преди година ми се наложи да тегля заем и ми казаха за https://www.easycredit.bg/ и реших да се им се доверя. Ако трябва да бъда честен останах доста доволен. Ако ми се наложи отново да тегля заем пак бих избрал тях.
procreator
Новак
Новак
Мнения: 1
Регистриран на: Нед Мар 13, 2022 17:34 pm
Обратна връзка:

Re: Кредит?

Мнение от procreator »

Преди да вземеш кредит ( какъв то и да е! ) препоръчвам да сравниш условията на всички възможни компании и банки....има няколко свестни такива като https://parite.bg , https://vsichki-krediti.com/ и https://krediti24.com/.
Публикувай отговор