Здравейте,някой да е монтирал такъв смесител или да предложи сервиз?Интересува ме по-точно стягането на меките връзки към смесителя.Капе ,10 ключе,но.....как да го стегна?
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
niggaz_nature написа: ↑Чет Апр 23, 2020 17:23 pm
Според мен има достатъчно място , след като ги завъртиш на ръка да бръкнеш с гаечно ключе и да ги дозатегнеш. То не им трябва много стягане .
Когато е една връзка може би,но заедно ключето трябва да е с някакви чупки.
Затягане на ръка ми звучи някак несериозно.За това питам някой да е монтирал такъв кран.
Благодаря за отделеното време!
niggaz_nature написа: ↑Чет Апр 23, 2020 17:23 pm
Според мен има достатъчно място , след като ги завъртиш на ръка да бръкнеш с гаечно ключе и да ги дозатегнеш. То не им трябва много стягане .
Когато е една връзка може би,но заедно ключето трябва да е с някакви чупки.
Затягане на ръка ми звучи някак несериозно.За това питам някой да е монтирал такъв кран.
Благодаря за отделеното време!
Имах впредвид да ги затегнеш на ръка и след това да ги дозатегнеш с ключ . Никак място ли няма да се бръкне при завити двете меки връзки с ключ ?
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz
didka написа: ↑Пет Апр 24, 2020 11:53 am
Е такова от лидъла монтирах преди 5-6 години, ама как съм ги стягал нямам идея. Може би трябва да "пригодиш" обикновен гаечен ключ.
Както казах струва ми се несериозно,да продаваш нещо,но за да го монтираш да преправяш инструменти.Утре ще се попитам в сервиз......ако работи.
Здравейте, аз имах същия ,но се отказах да го поправям и си купих нов. Намерих някакви на промоция Смесители и карам вече 2ра година с този тук и нямам проблем за момента
https://homeland.bg/visok-smesitel-za-kuhnenska-cheshma-s-montazh-za-plot-html