Ша почина, тоз форум още ли е жив
- realprofesora
- Старо куче медалист
Ша почина, тоз форум още ли е жив
Не съм влизал поне година, отварям нещо опааа старазагора форум, викам си айдеее, върнаха ме на абитуриенската на Хитлер. Тва е все едно на село радиоточката още да работи. Който не знае кво е тва радиоточка, може да пусне тема във рубриката разни. Айде спирам, че направо ми се разчекна устата от смях 

Popopopopo
- fantamaniaka
- Модератор
- Обратна връзка:
-
- Старо куче медалист
Re: Ша почина, тоз форум още ли е жив
Профи, прибра ли се от Норвежко или си още там?
- Magas
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Защо просто не каза радио приемникrealprofesora написа: ↑Сря Май 18, 2022 0:20 am Не съм влизал поне година, отварям нещо опааа старазагора форум, викам си айдеее, върнаха ме на абитуриенската на Хитлер. Тва е все едно на село радиоточката още да работи. Който не знае кво е тва радиоточка, може да пусне тема във рубриката разни. Айде спирам, че направо ми се разчекна устата от смях![]()

Ако не искаш не влизай старче

Бъди такъв какъвто си
- didka
- Старо куче медалист
Защото няма нищо общо с радиоприемник.Magas написа: ↑Съб Май 21, 2022 13:47 pmЗащо просто не каза радио приемникrealprofesora написа: ↑Сря Май 18, 2022 0:20 am Не съм влизал поне година, отварям нещо опааа старазагора форум, викам си айдеее, върнаха ме на абитуриенската на Хитлер. Тва е все едно на село радиоточката още да работи. Който не знае кво е тва радиоточка, може да пусне тема във рубриката разни. Айде спирам, че направо ми се разчекна устата от смях![]()
Ако не искаш не влизай старче![]()

Dog drags - no tracks...
- Веско
- Потребител
То много,много не се пише тук! А е добре да се пише ,все пак е за Стара Загора!!!
- EXO
- Потребител
- Обратна връзка:
Да, рядко влизам, но хубаво е, че все си е тук като реша да влезнаrealprofesora написа: ↑Сря Май 18, 2022 0:20 am Не съм влизал поне година, отварям нещо опааа старазагора форум, викам си айдеее, върнаха ме на абитуриенската на Хитлер. Тва е все едно на село радиоточката още да работи. Който не знае кво е тва радиоточка, може да пусне тема във рубриката разни. Айде спирам, че направо ми се разчекна устата от смях![]()

И като гледам списъка с потребители ... нямам спомен как аз съм се оказал първият потребител на форума (след Админ-а)

https://forum.stz-bg.com/memberlist.php

- realprofesora
- Старо куче медалист
Хело мадафакърс, дъ кинг ис бак
Поздрави на всички!!
Още се моткам в гадна Норвегия, но при тези разкопки Зарата, направо не ми се прибира.
БМВто ми стои в гараж и френда ми го пали на седмица. 15юни ще си дойда да ви нагледам!
Айде лекичка ок мен!

Поздрави на всички!!
Още се моткам в гадна Норвегия, но при тези разкопки Зарата, направо не ми се прибира.
БМВто ми стои в гараж и френда ми го пали на седмица. 15юни ще си дойда да ви нагледам!
Айде лекичка ок мен!
Popopopopo