Стара Загора - истината!
- RadoslavKz
- Начинаещ
- Обратна връзка:
Стара Загора - истината!
Стара Загора е най-надцененият град в България – хвалят го за история и култура, а на практика е просто един прашен индустриален център с лош въздух и скучни паркове. София и Пловдив са светлинни години напред, а тук всичко е замряло в 90-те. Единственото хубаво е, че можеш да си тръгнеш бързо. Някой да ме опровергае или всички тайно си го мислим?
Здравейте, казвам се Радослав Баросов, бивш полицай съм 
Основател на групите на Големите Сиви - Саруман Тигров

- Magas
- Старо куче медалист
Re: Стара Загора - истината!
Зависи от възприятието ти,но ще ти кажа,че според това,което виждам причината сме ние не Запада или Изтока а ние самите,промяната започва или свършва с нас.RadoslavKz написа: Сря Апр 09, 2025 8:24 am Стара Загора е най-надцененият град в България – хвалят го за история и култура, а на практика е просто един прашен индустриален център с лош въздух и скучни паркове. София и Пловдив са светлинни години напред, а тук всичко е замряло в 90-те. Единственото хубаво е, че можеш да си тръгнеш бързо. Някой да ме опровергае или всички тайно си го мислим?
Последно промяна от Magas на Съб Апр 12, 2025 16:35 pm, променено общо 1 път.
Бъди такъв какъвто си
- Веско
- Старо куче медалист
Само като вида НИк-а ти,не е нужно друго да пиша.
Щом е така отивай в шопето,но преди туй разтвори бузки!
- Magas
- Старо куче медалист
Не,че двамата с теб сме кой знае кво ама ако това на аватара на автора е същото дето е сквернило клавиатурата ясно защо ми мирише на путинист патриотар, освен това и двата ми отговора под това словоизлияние са писани бе помоща на MS Copilot сметнах,че няма нужда да тревожа една от най-добрите програми на планетата по-мое мнение с това.Веско написа: Съб Апр 12, 2025 10:43 am Само като вида НИк-а ти,не е нужно друго да пиша.
Бъди такъв какъвто си
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
И моето наблюдение е горе - долу същото. Освен жилищното застрояване, не мога да кажа, че града ни цъфти и връзва. Все някакви "бързи" ремонти се правят които носят усещането едни определени фирми да вземат едни къси пари. Строят се някакви мега клиники за които интересно е от къде ще се намерят кадри.
"There is no 'patch' for stupidity."
- Веско
- Старо куче медалист
Как мислиш ? Дали тези които строят тази болница(Сърце и мозък), не са си направили сметката!? И ще вложат стотици милиони ей тъй, без грам да са помислили. Мислете с главите си, префи да пишете , мислетеееее!
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
- Magas
- Старо куче медалист
Като казах,че промянята дависи първо от нас нямах предвид само инфраструкторна такава трябва масово да забравим за Балканско-Русофилския Манталитет,които някои Българи все още имат.admin написа: Нед Апр 13, 2025 23:46 pm И моето наблюдение е горе - долу същото. Освен жилищното застрояване, не мога да кажа, че града ни цъфти и връзва. Все някакви "бързи" ремонти се правят които носят усещането едни определени фирми да вземат едни къси пари. Строят се някакви мега клиники за които интересно е от къде ще се намерят кадри.
Последно промяна от Magas на Чет Апр 17, 2025 14:30 pm, променено общо 1 път.
Бъди такъв какъвто си
- RadoslavKz
- Начинаещ
- Обратна връзка:
А аз само като вида че си футболен феняга-ЛУМПЕН и ми става ясноВеско написа: Съб Апр 12, 2025 10:43 am Само като вида НИк-а ти,не е нужно друго да пиша.

- RadoslavKz
- Начинаещ
- Обратна връзка:
Е тука вече позна, ама тряя се срамувам кво ли??Magas написа: Съб Апр 12, 2025 16:34 pmНе,че двамата с теб сме кой знае кво ама ако това на аватара на автора е същото дето е сквернило клавиатурата ясно защо ми мирише на путинист патриотар, освен това и двата ми отговора под това словоизлияние са писани бе помоща на MS Copilot сметнах,че няма нужда да тревожа една от най-добрите програми на планетата по-мое мнение с това.Веско написа: Съб Апр 12, 2025 10:43 am Само като вида НИк-а ти,не е нужно друго да пиша.

- RadoslavKz
- Начинаещ
- Обратна връзка:
Ще дойдете на мойто. СТЗ е градът на заводите. Пушиляк и гомна.admin написа: Нед Апр 13, 2025 23:46 pm И моето наблюдение е горе - долу същото. Освен жилищното застрояване, не мога да кажа, че града ни цъфти и връзва. Все някакви "бързи" ремонти се правят които носят усещането едни определени фирми да вземат едни къси пари. Строят се някакви мега клиники за които интересно е от къде ще се намерят кадри.
Зоохранинвест, ЕООД: Фуражен завод в Стара Загора.
Арсенал: Нов завод, открит през 2024 г. в сградата на бившия завод „Светлина“, с инвестиции от 60 млн. лева, произвеждащ детайли за оръжейната индустрия.
Холдинг Загора: Включва енергоемки предприятия като „Прогрес“, „Пресков“ и „Хранинвест - ХМК“, които са споменати във връзка със спиране на производството през 2018 г. поради високи цени на електроенергията.
Холдинг Металик: Свързан с предприятия като „Чугунолеене“ (Първомай), „Енергоремонт – Гълъбово“ и „Металик“, които също са засегнати от енергийни разходи.
Градус: Птицекланица в Стара Загора, обявена за най-голямата на Балканите при откриването й през 2006 г.
Бисер Олива АД: Производител на олио, собственост на братя Ангелови.
Захарни заводи Горна Оряховица: Притежавани от Руси Данев и Георги Узунов, макар че основното производство може да е извън Стара Загора.
Енергиен комплекс „Марица Изток“ (ТЕЦ Марица Изток 2 и 3), поради липса на достатъчно сероотчистващи инсталации.
Ето ви сравнение с БУРГАС:
Според карта в реално време от aqicn.org (достъпна през 2025 г.):
Стара Загора: AQI около 39 (умерено ниво, приемливо качество, но може да има риск за чувствителни групи при продължително излагане).
Бургас: AQI около 23 (добро качество, минимален риск за здравето).
Тези стойности са моментни и могат да варират, но показват, че Бургас обикновено има по-добро качество на въздуха.