проблем след преинсталиране

Задавайте Вашите въпроси за Help and Support относно всички версии на операционната система тук.
Публикувай отговор
Аватар
kitikri
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от kitikri »

Това звучи зловещо... :|
Ами след като са ти сложили в сервиза ХР и си е бачкало, значи конфликта идва от линукса, който си сложил в последствие. Не разбирам много от линукс, ама може да е някоя настройка при инсталацията, не знам...
А, и доколкото се сещам буут-лоудърите на линукс като лило-то се записват в мастър буут рекорда, и по тоя начин, според мен, може да има проблеми с бозата, която пък от своя страна със своя буут лоудър да ти пречи на линукса... 8O
Аватар
John3V
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от John3V »

cleanmbr.exe се казва това, дето ти е нужно. Стартира се под Windows (колкото и странно да звучи). След което си преформатираш системния дял, качваш бозата, след което lnx (обърни ФНИМАНИЕ на края на инсталацията, дето те пита за LILO-то).
Ако и по тоз начин не става - носиш си кошницата при мен и го оправям преди да му се е стоплил процесора ;-)

P.S. Проверка на RAM и HDD за дефектни сектори. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.
Проверка и на дънната патка за проблеми+ъпдейт на БИОС-а!
Аватар
John3V
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от John3V »

Предимно в предкомпютърното устройство се концентрират около 99.9% от компютърните проблеми, така че действай здраво, но и разумно.

П.С. Жалко че не се чете, но "стария" нми подпис гласеше" 2 месеца блъскане по клавиатурата, спестяват до два часа четене на книги"
Аватар
kitikri
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от kitikri »

MJDesign написа:Зa дa не отвaрям новa темa ще пишa тукa:!
Знaчи преинстaлирaх си ХР обaче зaбрaвих че стaрите ми документи сa Шернaти и сегa нямaм достъп до тях може ли някой дa ми помогне с този въпрос :?
Я обясни по-подробно: как точно си преинсталирал - формат, ъпгреид или клийн инстал в друга папка?
Публикувай отговор