✈ Летище Стара Загора
-
- Новак
Re: Летище Стара Загора
---
Втори такъв пост и директно напускаш форума.
Втори такъв пост и директно напускаш форума.
-
- Новак
1. Не, не зная какво е имало на 09.06.1990г. в София.Кажи ми!И какво общо има това с летището?
2.Не съм от село,а от Стара Загора и живота ми повече от 20 години е свързан с Летище Стара Загора.Много пъти ми се е случвало да излитам от това летище и то не на път за село....Преди години даже имаше редовна линия до Москва.Прочети малко инфо по въпроса!
3.Като говоря за полети,нямам в предвид само пътнически.Летището е много удобно за карго полети.Стара Загора е почти в средата на България,има магистрала и жп.линии във всички посоки.Дано скоро има и добре работеща икономика и селско стопанство,че да има какво да се пренася!!!
2.Не съм от село,а от Стара Загора и живота ми повече от 20 години е свързан с Летище Стара Загора.Много пъти ми се е случвало да излитам от това летище и то не на път за село....Преди години даже имаше редовна линия до Москва.Прочети малко инфо по въпроса!
3.Като говоря за полети,нямам в предвид само пътнически.Летището е много удобно за карго полети.Стара Загора е почти в средата на България,има магистрала и жп.линии във всички посоки.Дано скоро има и добре работеща икономика и селско стопанство,че да има какво да се пренася!!!
- deltas
- Потребител
Е,не знаех,че е имало директни полети към Москва!И къде кацаха там самолетите,на Червения площад ли?Кой от съветските лидери е пътувал с тази линия?ivka92 написа:1. Не, не зная какво е имало на 09.06.1990г. в София.Кажи ми!И какво общо има това с летището?
Наистина ли не си от село?Не ми се вярва,всеки си има село,ама много обичаме да се гражданеем - вижте ни,кви сме гражданя,кой кат нас...!
Много ми е странно,че в годините когато всичко работеше на пълни обороти,се изнасяше и без летище,а сега изведнъж много ни изтрябва,когато няма какво да се превозва!И за какъв чемер ще ползва магистралата,като тя води до градове с далеч по-големи и действащи летища?Същото е и с жп транспорта!
Що не вземат да си спретнат едно голф игрище там,ще поканят Тайгър Уудс,а човека е мултимилионер,все ще пусне нещичко?Трябва да се помисли по въпроса!
Колкото до датата 09.06.1990г,тя беше свързана с по-различни неща,които обсъждахме по-горе!
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Виж колко интересни факти си пропуснал, а мрънкашdeltas написа:Е,не знаех,че е имало директни полети към Москва!И къде кацаха там самолетите,на Червения площад ли?Кой от съветските лидери е пътувал с тази линия?

От село, не от село манталитета е важен.deltas написа: Наистина ли не си от село?Не ми се вярва,всеки си има село,ама много обичаме да се гражданеем - вижте ни,кви сме гражданя,кой кат нас...!
Едно време хората и без ток и телефон са карали, сега закакво ни притрябваха изведнъж, когато само пари харчим за тях?deltas написа: Много ми е странно,че в годините когато всичко работеше на пълни обороти,се изнасяше и без летище,а сега изведнъж много ни изтрябва,когато няма какво да се превозва!
Прав си - изобщо за какво са самолети като има коли и влакове...deltas написа: И за какъв чемер ще ползва магистралата,като тя води до градове с далеч по-големи и действащи летища?Същото е и с жп транспорта!
Направо един увеселителен парк да спретнат, всъщност утре дирекно нарамвам катерушките на гръб и се запътвам натамdeltas написа: Що не вземат да си спретнат едно голф игрище там,ще поканят Тайгър Уудс,а човека е мултимилионер,все ще пусне нещичко?Трябва да се помисли по въпроса!

- slimarkov
- Старо куче медалист
http://news.ibox.bg/news/id_982219947Отдават на концесия две пристанища и летища
28.03.2010
news.bg
Пристанищата Бургас и Варна и някои от основните летища - Пловдив, Русе, Стара Загора и част от летище София, ще бъдат отдадени на частни инвеститори.
Това съобщи министърът на транспорта Александър Цветков, цитиран от БНР.
Той добави, че по всички обекти тече усилена подготовка, така че процедурите да могат да започнат в близките месец-два. По думите му се очаква да приключат в рамките на тази година.
Министър Цветков коментира още ситуацията в БДЖ и я определи като „много тежка".
Той добави, че дружеството е в изключително тежка финансова криза.
По думите на Цветков задълженията на БДЖ, които трябва да бъдат погасявани през тази година, са не по-малко от 140 милиона към доставчици и над 120 милиона по кредити и лихви за тази година.
Въпреки това възнагражденията на работещите в дружеството ще бъдат изплащани приоритетно, увери министърът.
- deltas
- Потребител
Мдааа,едни крадци,дават на други крадци,позната картинка!Само не виждам,защо трябва да ги рекламираме и тука?slimarkov написа:http://news.ibox.bg/news/id_982219947Отдават на концесия две пристанища и летища
28.03.2010
news.bg
Пристанищата Бургас и Варна и някои от основните летища - Пловдив, Русе, Стара Загора и част от летище София, ще бъдат отдадени на частни инвеститори.
Това съобщи министърът на транспорта Александър Цветков, цитиран от БНР.
Той добави, че по всички обекти тече усилена подготовка, така че процедурите да могат да започнат в близките месец-два. По думите му се очаква да приключат в рамките на тази година.
Министър Цветков коментира още ситуацията в БДЖ и я определи като „много тежка".
Той добави, че дружеството е в изключително тежка финансова криза.
По думите на Цветков задълженията на БДЖ, които трябва да бъдат погасявани през тази година, са не по-малко от 140 милиона към доставчици и над 120 милиона по кредити и лихви за тази година.
Въпреки това възнагражденията на работещите в дружеството ще бъдат изплащани приоритетно, увери министърът.
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Защото можем
Поста е чисто инфоpмативен, няма никаква pеклама.

- deltas
- Потребител
Да,май само това можете истински!sawo написа:Защото можемПоста е чисто инфоpмативен, няма никаква pеклама.
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Кое само можем истински? Да peкламиpаме кpадци ли?deltas написа:Да,май само това можете истински!sawo написа:Защото можемПоста е чисто инфоpмативен, няма никаква pеклама.
- deltas
- Потребител
Ооо,не,как можеш да си го помислиш,какви крадци,те са най-светите хора,пръквали се на тази земя!Те не крадат,само са си взели тяхната част,нищо повече,сакън...sawo написа:Кое само можем истински? Да peкламиpаме кpадци ли?deltas написа:Да,май само това можете истински!sawo написа:Защото можемПоста е чисто инфоpмативен, няма никаква pеклама.
-
- Новак
Пак пишете глупости!!!Темата е за Летището в Стара Загора!!!
Моля, изливайте си злобата в някой друг форум!!!
Благодаря!!!
Моля, изливайте си злобата в някой друг форум!!!
Благодаря!!!
- slimarkov
- Старо куче медалист
ivka92 е напълно права! 

- slimarkov
- Старо куче медалист
Ето къде е разковничето. 

http://www.chambersz.com/novini/35-novi ... йския-съюзБългарските летища могат да бъдат врата за китайските стоки към Европейския съюз
12 юли 2010
България се готви да стане входен пункт за китайските стоки за Европейския съюз. Това стана ясно от интервю на шефа на Българската агенция за инвестиции (БАИ) Борислав Стефанов. Кабинетът смята да заложи на транспорта и логистиката за привличане на чужди инвестиции. Идеята е летищата да се предоставят на концесия и да се изградят логистични паркове около тях.
"Ще заложим на въздушния транспорт, защото голяма част от вноса на Китай за Европа пристига по въздух, а при водния транспорт нямаме шанс да конкурираме големите европейски пристанища", заяви Стефанов. Той припомни, че Германия приема най-много стоки от Китай по въздух и затова е най-голямата европейска икономика, пише вестник Сега. На 5-о и 6-о място са страни като Унгария и Люксембург, с които България може да се пребори, ако се изгради адекватно летище със съответната инфраструктура, твърди Стефанов.
Интерес за проекти у нас има от страна на френска компания в сферата на машиностроенето и от корейска компания - с планове за жилищен и търговски комплекс в София. Американска фирма пък иска да инвестира в обслужването на пристанища. БАИ се готви да рекламира България пред чужди инвеститори през идните 3 години за общо 23 млн. евро от ЕС.
- nasenceto
- келеш
A дано се заформи нещо. По същата логика можем да бъдем и врата на Турция към европа. Ето на, сърбите подписаха споразумение с тях за двустранно сваляне на визите, а ние се ослушваме. Вместо да печелим от това че сме съседи на една страна член на Г20 и явяваща се втори Китай, ние си играем на хейтъри и родолюбци в един свят на глобализация, нямащ нищо общо с това което е бил преди 130 години. Ама понеже акъла ние толкова и търсим как да изкараме някой по черен от дявола, вместо да завъртим бизнес с него и да сме си взаимно изгодни, пропускаме далаверата и я оставяме в ръцете на онези, които въпреки че са 20 пъти по големи шувинисти от нас, избиха над 8000 души в един град за един ден, който по права линия е на няма 200 км от София, полвината свят си изсипа бомбите, и кво ли не още не. Въпреки всичко изброено сърбите до 5 години ще са членове на ЕС и ще са светлинни години пред нас, щото имат търговски нюх. Европа ще е забравила всичките гнусотии, които натвориха преди 10-на години и ще ги третира като равни. Пък ние нека си мразим "четаците" още 5 века ако искаме.
- slimarkov
- Старо куче медалист
България и Турция също имат безвизов режим, а и Сърбия няма да стане член на ЕС в блзиките поне 20 години! 
Тепърва ще излизат нови държави от нея (например Войводина)...

Тепърва ще излизат нови държави от нея (например Войводина)...