Ще протестираме,а?

Форум за всякакви дискусии свързани с МПС
Публикувай отговор
Аватар
BazilVenceslas
Потребител
Потребител

Re: Ще протестираме,а?

Мнение от BazilVenceslas »

ksdh написа:---
Мисля, че тука темата преражда в заяждане и тъй като не виждам смислен отговор ти цензурирам мнението. Има и по нагоре такива не само твой, но съм избрал твоя да цензурирам тъй като е последен.

Ееееееее, начи. Нали перестройката ни доведе до това дередже - демокрация, гласност, ускорение. Кви са тея цензури, уважавайте помака Горбачов! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Докога ще продължавате да се джафкате за щяло и нещяло? Не може ли да се държите цивилизовано? Преди няколко дни бях в едно село и хората там с които говорих бяха по-цивилизовани сигурно от половината пишещи във форума... Във форума явно е дадена повече демокрация отколкото някои хора могат да понесат. Вече един път правих забележка на ksdh, получава предупреждение за поста с който е започнал заяждането във тази тема, второ за поста, който му е бил изтрит, при трето напуска форума. Същото важи и за всеки, който продължава да се заяжда, да обижда и да нарушава правилата на форума.
Аватар
BazilVenceslas
Потребител
Потребител

Аз ще продължавам да настоявам за неправомерно изтритият ми коментар в темата за Гагарин! Някой от модераторите го изтри.
Май истината не е полезна за нервите, ама е така, кво да се прай. Извинявам се за пречиненото психо-идейно разстройство. :lol:

П.С. И той започна пръвн с първобитните обиди. Аз просто играя по селските му правила, нали така само може да ме разбере.

А относно блокирането на пътя: трябва да се остави по възможност едната лента свободна за спокойно предвижване на милиция и бавна помощ и пожарна. :angry:
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Пак се отклоняваме прекалено много от темата...който иска да обсъжда друго - нека си направи своя.
Аватар
the gss
Потребител
Потребител

Мнение от the gss »

Информацията е от официалния форум.

Днес на 20.04.2011 бе проведена официална среща с правителството. От лице на „СИЛА” , бяха Чавдар Здравков, Кирил Димитров, Иван Бонев, Славян Желязков и Борислав Райчев. От страна на правителството, присъстваха премиера Бойко Борисов и министъра на финансите Симеон Дянков. Срещата протече като общ разговор, на който бяха представени исканията, които са договорени и са залегнали в сайта. След известяването на исканията, които поставихме ни увериха, че 4 от 5 точки ще бъдат приети и ще дадат ефект и ще бъдат разгледани подробно. За съжаление не беше подписано споразумение и това автоматично означава, че протестите ще продължат! ИМЕННО ТОВА, ЧЕ МЕРКИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИ ОТ „СИЛА” МОГАТ ДА БЪДАТ ПРИЕТИ, ДАВА СВЕТЛИНА В ТУНЕЛА НА НАДЕЖДАТА!!! ЩЕ ПРОТЕСТИРАМЕ ДОКАТО НЕ ВИДИМ РЕЗУЛТАТ!!!

Договорките за прекратяване на преговорите са сключени САМО С ДВЕ ОТ ОРГАНИЗАЦИИТЕ на превозвачите и те са : БАСАТ и СОАБ , след срещата с министерски съвет!

ЗА СЕГА С НАС СА : БСТП и НСБП , а останалите НЕ СА ОTKAЗАЛИ УЧАСТИЕ!

ПРИЗОВАВАМЕ ВСИЧКИ СОБСТВЕНИЦИ НА ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ , СТЪПИЛИ ЗДРАВО НА ЗЕМЯТА И ЗДРАВО МИСЛЕЩИ ГРАЖДАНИ, ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯТ НА ОБЩОНАЦИОНАЛНИЯТ ПРОТЕСТ НА 28.04.2011 , КАТО ИЗРАЗЯТ СВОЯТА ГРАЖДАНСКА ПОЗИЦИЯ АКТИВНО!!!
Изображение
Аватар
Princo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Princo »

the gss написа:Информацията е от официалния форум.

Днес на 20.04.2011 бе проведена официална среща с правителството. От лице на „СИЛА” , бяха Чавдар Здравков, Кирил Димитров, Иван Бонев, Славян Желязков и Борислав Райчев. От страна на правителството, присъстваха премиера Бойко Борисов и министъра на финансите Симеон Дянков. Срещата протече като общ разговор, на който бяха представени исканията, които са договорени и са залегнали в сайта. След известяването на исканията, които поставихме ни увериха, че 4 от 5 точки ще бъдат приети и ще дадат ефект и ще бъдат разгледани подробно. За съжаление не беше подписано споразумение и това автоматично означава, че протестите ще продължат! ИМЕННО ТОВА, ЧЕ МЕРКИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИ ОТ „СИЛА” МОГАТ ДА БЪДАТ ПРИЕТИ, ДАВА СВЕТЛИНА В ТУНЕЛА НА НАДЕЖДАТА!!! ЩЕ ПРОТЕСТИРАМЕ ДОКАТО НЕ ВИДИМ РЕЗУЛТАТ!!!

Договорките за прекратяване на преговорите са сключени САМО С ДВЕ ОТ ОРГАНИЗАЦИИТЕ на превозвачите и те са : БАСАТ и СОАБ , след срещата с министерски съвет!

ЗА СЕГА С НАС СА : БСТП и НСБП , а останалите НЕ СА ОTKAЗАЛИ УЧАСТИЕ!

ПРИЗОВАВАМЕ ВСИЧКИ СОБСТВЕНИЦИ НА ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ , СТЪПИЛИ ЗДРАВО НА ЗЕМЯТА И ЗДРАВО МИСЛЕЩИ ГРАЖДАНИ, ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯТ НА ОБЩОНАЦИОНАЛНИЯТ ПРОТЕСТ НА 28.04.2011 , КАТО ИЗРАЗЯТ СВОЯТА ГРАЖДАНСКА ПОЗИЦИЯ АКТИВНО!!!
Каква ще е формата на протеста ?
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ... :)
Аватар
the gss
Потребител
Потребител

Мнение от the gss »

Пичове, моля ви не спорете в темата. Страница и половина излишни постове ..

На 28-ми се говори да се съберем в София пред Народното събрания и простеста да продължи около 3 дни.
Но нали се сещате, че не всеки има тази възможност.

Лично аз предпочитам да си протестирам тук в СТЗ, но все още нищо не е сигурно - как ще се проведе тукашния протест. Има вариант да блокираме няколко бензиностанции, но и това не е сигурно. Сега ще поразпитам познати и ако има информация ще я постна. :)
Изображение
Аватар
the gss
Потребител
Потребител

Мнение от the gss »

Значи на мен тези дни ми дойде идеята да блокираме базата на Лукойл, която се намира на Калояновско шосе.
Днес като минавах с влака от там видях, че има 3-4 камиона да чакат.
Изображение
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

Kakвото и да правите, няма да намалят горивата с повече от 3-4%.НЯМА!Малко прах в очите и след малко време пак ще ги вдигнат.
Казах ви моята теза:Докато не се оправи икономиката, да се произвежда нещо и да се пласира, да се намали безработицата, тези които изкрадоха парите да ги върнат- дотогава няма да има оправия в България.Айде наздраве! :cheers:
Popopopopo
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Не знам кво значи ник-а ти, не че ме и интересува де. Но Базил беше първото име на Фолти в един култов английски сериал на времето-Базил Фолти се казваше пича и беше голям смях. Сериала мисля се казваше "Фолти Тауърс". Сещаш ли се?

За дразненето-надявам се не приемате всичко лично и много "навътре"! Аз така разбирам форумното братство-нали в спора се ражда истината. Надявам се никой не съм обидил и засегнал, а ако е така моля за прошка.
Това е.

Я-а-а, докато отговарях, някой "причатка" излишните мнения.
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
ronaldo7
Потребител
Потребител

Мнение от ronaldo7 »

Bul-Dog написа:Не знам кво значи ник-а ти, не че ме и интересува де. Но Базил беше първото име на Фолти в един култов английски сериал на времето-Базил Фолти се казваше пича и беше голям смях. Сериала мисля се казваше "Фолти Тауърс". Сещаш ли се?

За дразненето-надявам се не приемате всичко лично и много "навътре"! Аз така разбирам форумното братство-нали в спора се ражда истината. Надявам се никой не съм обидил и засегнал, а ако е така моля за прошка.
Това е.

Я-а-а, докато отговарях, някой "причатка" излишните мнения.
Базил Венцеслас е герой на Кевин Андерсън от поредицата "Сага за седемте слънца".
Аватар
BazilVenceslas
Потребител
Потребител

Шапка ти свалям!
Аватар
Princo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Princo »

Тази вечер по новините оповестиха каква ще е формата на протест на 28.04.11,а именно бавнодвижеща се колона от протестиращи коли в час - пик.Едва ли има по-тъпа и малоумна форма на протест от тази. 8O
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ... :)
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Ей така се прави оборот на бензиностанциите. Представям си колко гориво ще се изхарчи на първа с 5 км/ч и движение тип спри-тръгни. А как ще се окади града няма да е истина. Няма да се учудя някоя "зелена" организация да направи простест против протеста :lol: :lol: :lol: :lol:
PS: Ако има някой все още неразбрал. Не съм против протеста, а против формата му.
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Как викаш да се протестира? И на мене туй тъпо ми се вижда. Но пък моите идеи малко радикални може да ти се видят...Щот примерно и такива може да има, нали?
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор