България на мангалите!

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Публикувай отговор
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: България на мангалите!

Мнение от Bul-Dog »

ЛЕВСКИ, ЙОТО И ЦИГАНИТЕ. БЪЛГАРСКАТА РАЯ ЩЕ МЪЛЧИ И КРОТУВА

Браво на агентина Димитър! Той, макар и позаблуден по политико-партийната линия, не цепи басма на недостойното племе.

Насе, душа, да не вземеш да сезираш сега Явор или пък адския комитет за защита на животните?
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

:lol: :lol: Само като видя сайта... и ме избива на смях... Тва е някъв аналог на "неновините". Къде ги намирате тея бисери изобщо :lol:
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Аз пък я гледам държавата ти ме избива на смях, после на сълзи, и пак на смях...лудница бе! :lol:

Калинки-потни свини с крадени пари, дипломи, мафиоти, чалги, цигани и тва ми било България...леле-майко!

Ти статията на Кеворка не коментираш-сайта смешен намираш. Ти, разбирачо такъв. Ти пък на мен си ми смешен. А де!
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Седи дома, чети шок.... смей се. И аз се смея на хората, четящаи жълт труд, шок и тем подобни... Тая статия е толкова писана от Кеврокян, колкто онва писмо на Левсики или интервюто на Саркози от тях самите... Вемете се в ръце и вярвайте на очите и ушите си, не на разни шматки, които ви правят на балами. Не подлежат на коментар такива статии с лъжлив автор.
Продължавай да ми се смееш. Аванта е, а и нямам нищо напротив :wink: Поне за малко да ти излезе черногледството от акъла..
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Леле, ти не си добре, бе!

Искаш ли да ти изпратя линк от предаване, в което същите тия думи ги изрича г-н Кеворкян?
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Bul-Dog написа:Леле, ти не си добре, бе!

Искаш ли да ти изпратя линк от предаване, в което същите тия думи ги изрича г-н Кеворкян?
Дай.
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

http://www.standartnews.com/blogs/kevor ... 59233.html

Това е статия от вестник Стандарт. А за видео- отвори си в Нова Плей последното му предаване и го виж!

Ето това са думи на Кеворкян, защото той не е безгръбначен и казва нещата с истинските им имена!

"Не разбирате ли, че няма връщане назад - тези животни вече са си направили сметките. Българите сега щели да организират отряди - но циганските вече съществуват. Идеите им отдавна са приютени във Фейсбук, там ги проверяват, скоро ще си намерят и техния мангалски Ян Палах - ще убият някой кирливец и сетне ще припишат това на овчедушните българи."
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

Mikoqn написа:
Bul-Dog написа:ЛЕВСКИ, ЙОТО И ЦИГАНИТЕ. БЪЛГАРСКАТА РАЯ ЩЕ МЪЛЧИ И КРОТУВА

Браво на агентина Димитър! Той, макар и позаблуден по политико-партийната линия, не цепи басма на недостойното племе.

Насе, душа, да не вземеш да сезираш сега Явор или пък адския комитет за защита на животните?
Абсолютно, напълно вярно! И най-фрапиращото в случая е, че това го казва етнически арменец, а не българин. Явно, другите етноси повече ги боли за историята ни, отколкото някои наши дегенерати, с уж българско самосъзнание! Нищо друго не погубва един народ така сигурно, както нихилизма му!
Абе аре стига сте се правили на много интересни ве страхливци.Правиш си акаунта ей ся и влизаш да коментираш, а истинския ти акаунт да си седи.Инкогнито го раздаваш мижитурке скапана, миризлива.Излез да те видим кой си ве .Застани смело като мъж.Мишок.
Popopopopo
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

"Всеки момент се очаква някоя друга циганска банда да нахлуе в храма "Ал. Невски", да се барикадира там и да изтрещи антибългарския си рап концерт - а вие пак ще тръгнете да защитавате свободата на скотовете, както го направихте с "Пуси Райът".

Докато пишех тази дописка, стана ясно, че Шамара щял да говори пред Европейския парламент за погазените му права. Следващите ще са животните от Добрич."

Тук се говори за ПРАВАТА на всеки и всичко, като се почне от кучета и котки и се стигне до роми и мангали...Само правата на Българина не се защитават, сещате ли се защо?
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Аз си чакам линка с видеото...
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

nasenceto написа:Аз си чакам линка с видеото...
Ти от мене линка ще си дочакаш, то е ясно, но от дядо Боже ума си дали ще дочакаш...не зная, бе. :D

http://play.novatv.bg/play/284921/

историята на баба Славка от Ихтиман!
ето ти линк. другите си ги търси сам, щото почти във всяко едно предаване има материали за циганския геноцид.
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Bul-dog, аз не давам оценка на умствения ти потенциал. Не давай и ти на моя, щото се превръщаш в Микоян... Нека си пишем по темата, без да съдим другия... Всеки има право на мнение и гледна точка. Ако моето не ти харесва, въздържай се от оценки спрямо личността ми. И на мен не ми харесва твоя начин на мислене, ама да съм се изказал злобно, ирочно и саркастично?

Само като прочетох "Микоян", и веднага ми стана, че гоуемия индженерин се повиши в чин на авиоконструктор :lol: :lol: :lol: Ех, комплекс непроболедуван... Гонят го, пъдят го, и той - "най-умния" из умните, пак вътре наврян. Уж го обиждаше начина на писане...баси и липсата на самоуважение - да те обиждат и пак да се натискаш; да нарушаваш всички възможни правила, и да търсиш сметка на другите за тяхното прилагане или съблюдаване. Болест.
Последно промяна от nasenceto на Пон Окт 29, 2012 21:25 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Мне, ама ми се струва, че дразниш напълно съзнателно. Което си е все същото.

Аз естествено ти се извинявам-така изисква добрия тон! Моля да приемеш най-искрените ми извинения, ако съм те засегнал.
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Bul-Dog написа:Мне, ама ми се струва, че дразниш напълно съзнателно. Което си е все същото.

Аз естествено ти се извинявам-така изисква добрия тон! Моля да приемеш най-искрените ми извинения, ако съм те засегнал.
Приема се. Не се засягам от думите, а от отношението. Не дразня. Грешиш. Просто съм възпитан малко по-широкосроен. Имам се за човек, изповядващ християнски ценности, една от които е толерантността към различния. Това обяснява и факта, че аз рабирам, че ти си имаш твое мнение и го приемам, дори и да не го споделям. Ти обаче не моежеш да разбереш, че има и хора, които не мислят като теб. На моменти ми е много приятно да си пиша с теб, когато спорим истиснки по някоя тема. Малко повече с насмешка и от веселата страна. Много започвам да се ядосвам, обаче когато започне да се държиш саркастично и да ми поставяш квалификации. Айде да гледаме с малко повече усмивка на нещата. Дори и на тези, които ни дразнят...
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Mikoqn написа:
Само като прочетох "Микоян", и веднага ми стана, че гоуемия индженерин се повиши в чин на авиоконструктор :lol: :lol: :lol: Ех, комплекс непроболедуван...

:lol: :lol: :lol: Прочел си, дръжки... :lol: :lol: :lol: Не визирам никакъв авиоконструктор, а Анастас Микоян, по-близко е до името ти... :lol: :lol: :lol:
Ооо, да. Забравих, че един от предишните ти (блокирани) псевдоними, беше "Сталин". Явно имаш силно увлечение към идетите и съратниците му. Ясна диагноза за психическото ти здраве.
Ако бях админ, щях да те банвам на момента, в който ми замирише на ненормалник. Щеше да ти омръзне от нови регистрации и мейли. Не разбираш ли, че не си желан на тва място. Да говоря за възпитание и морал- няма смисъл. Ти не знаеш кво е тва. Разбери, че тоя форум е частен проект, направен за забавление и информираност. Този, който не харесва правилата или управлението му, просто се изнася и не коментира. Толкова ли е трудно за осъзнаване? Нагъл и безочлив до безкрай. После ще ни чете морал.... Намерил кой....
Публикувай отговор