Пляс еднa деткса обида, без аргумент или теза. Типично по лапешки.
Нещо конретно по темата можеш ли да изсмучеш от мозъка си или оня батко дето ти дава по 20 лв?

Ми не, не те разбирам. Разбрах за народния гняв - тук си прав. Конкретно ме хвана яд за БДЖ и овчето желание на някои хора да го оставят държавно. С какъв аргумент бе, аджеба?!?Bul-Dog написа:Истината е, че народния гняв трябва да избухва всеки път, когато някой разпасъл се крадец започне да се изявява. Не да се търпи с овчо търпение чак докато ножът не опре в кокала. Щото тогава вече е късно.
Доказано е, че и отявлени крадци се стряскат пред недоволството народно и стопират вредни сделки. Справка:добива на шистов газ, безкрайното наливане в канчето на един правешки феодал, и мн. мн. други...Но, някак си проспахме продажбата на Нефтохим, на БТК, на ЕРП-та, на презастрояването на курортите...
И все пак, все пак, НАСЕ, хиляди пъти по-добре е късно...отколкото цял живот овце! Ако правилно ме разбираш, нали?!

Няма държавна фирма, която да работи читаво в световен мащаб. Покажи ми една така. Винаги има "наши хора" и комисионни. НЯМА изключение. Относно заплащането на труда и кадърността на служителите, вече обясних.Bul-Dog написа:Да, така е-не може да стопанисва държавата, когато е мафиотизирана, когато си назначил по партийна линия послушко, който ще ти снася всеки месец процент заради протекцията. Той и за това напусна бившия управител.

Знаеш ми мнението за тоя клозетен червей.

Срещу мутри,комунисти и псевдодемократи и за ЗАТВОР за същите!За европейски заплати така или иначе няма да доживеем.Особено при сегашното не знам дали най-некадърно или най-крадливо(предишните бяха и по-зле),но със сигурност най-лъжливо управление за 23 години,за което лъжата и хвърлянето на заблуди е всекидневна практика.Нека си спомним онзи некадърник Дянков как казваше,че до 2018 ще имаме средноевропейски заплатиSystem_error написа:Дай сега по-сбито, че ниииищо не разбрах. Виждам, освободил се се душевно и мисълта ти се рее на воля, ама не мога да и смогна.
Ако протестираш, би било логично поне да знаеш за какво и срещу кого, не да възприемаш "протеста" като няква културна изява, на която всеки дава воля на талантите си.