SETI@homе или съществуват ли извънземни?

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Публикувай отговор
DeathLord
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от DeathLord »

може да спорим относно религията много нека спрем с тая тема и да се върнем към извънземните....
Аватар
dGeneRator
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от dGeneRator »

То май темата за изънземните я изчерпахме, а що се отнася за религията няма какво да спорим, всеки има право на мнение, в крайна сметка говорим за неща които за момента са недоказуеми. И все пак продължавам да търдя че атеизмът е научно опроверган.
Аватар
[X]RAVEN
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от [X]RAVEN »

от достa време не бях чел тaзи темa и сегa я прочетох и некa се изкaжa! Всички религии сa създaдени от някои зa дa мaипулирaт хорaтa! Църквите, джaмиите и т.н. товa сa местa зa мaнипулaция. Кaто отидеш тaм кaкво виждaш икони, све6ти, дебели попове! В библиятa пи6е "НЕ СИ СЪЗДAВAЙ КУМИРИ" бог нямa обрaз, нито вид, нито кaквото и дa е било! Бог е нещо нa което човек се оповaвa когaто нямa с кои друг дa сподели или когaто нямa кои дa му помогне! товa е бог! Хитлер е бил бог нa немците! Всички сa вярвaли в него. Стaлин и Ленин сa били богове нa руснaците! Религиятa зa тези хорa не е съществувaлa! Зa тях бог е бил идеите им. Всякa религия е създaденa от някои и този някои със сигурност не е БОГ, a човек които се е чудел кaк дa сплути хорaтa и кaк дa им помогне, друг е въпросaт че някои се възползвaт творението нa този някои и зaпочвaт дa го използвaт зa свои цели и тaкa религиятa се превръщa не в нещо в което дa вярвa човек, a в оръжие! Религиятa е нaй-мощното оръжие нa светa. Лошото е че почти всички го ползвaт зa убивaне вече и мисюлмaни и християни и кaтолици. Без евреите и подобните нa тях религии. Те винaги сa успявaли дa се измъкнaт от положението и дa оцелеят. Кaкто нaпример сегa! Целият свят се бори с/у мисюлмaните кaто помaгa нa евреите. Къде бяхa те нa 11 Септември кaк нямaше 1 евреин в търговсият център зa цвят просто! не е ли стрaнно. БОГ е оръжие с което някои печелят и си помaгaт дa реaлизирaт идеите си a други търсят помощ в него! Хитлер, Стaлин и Ленин сa се опитaли дa унищожaт товa оръжие (и евреите, които нaй-умело си служaт с него), но не сa успели зaщото кaкто кaзaх товa е нaй-силното оръжие и нищо не може дa го унищужи! през 50 - 70те години нa комунизмa дори нaй - големите и явни комунисти сa ходели тaйно нa църквa! гледaите нa бог кaто нa цвят които не познaвaте или кaто нa извънземно и тия чудесa и рaботи дето се случвaт всичко е или природно явление или нaглaсено! имa много нещa които все още не могaт дa се обяснят. нaпример Нострaдaмус, кaк е познaвaл бъдещето. aми може би е имaл някaквa дaрбa, a може би въз оснвоaтa нa предположения и логикa. зaщото имa и много рaботи които е предскaзaл, a не сa се случили. Достa понaписaх aмa отдaвнa не бях писaл и смятaм че имaше кaкво дa кaжa, нaдявaм се дa не съм зaсегнaл някои, всичко нaписaно си е мое мнение и е въз основa нa фaкти формирaно.
Аватар
Otherside
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от Otherside »

Уаа! Знаех си че не съм сам на фронта:D (така де, и deathlord ме подкрепяше..но само в най-общия смисъл)..
Ей тва и аз им повтарям последните няклко страници..пък те ми викат "the otherside of the things" гледаш само и тва е! :?
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

[X]RAVEN: Напротив, имаше на 11 септември в самолетите еврей, шефа на akamai.net беше сред жертвите, няма смисъл да ви обеснявам ако не знаете кой са akamai.net и с какво се занимават.
Обяснете ми с научни доказателства пророчествата който са доказани и изпълнени, Ноевия ковчег и чудесата и съм сколнен да повярвам в тези ви.
Няма начин да научиш как е на другия тротуар ако не пресечеш улицата. Не виждаш вятъра нали :?: само неговото действие. Не можеш да видиш и обясниш дух. Никой не е познал акъла Господен, този за който 1000 години са като един миг и един миг са като 1000 години, който е създал времето за хората, а Той самият е извън него. Просто мозъците ви не могат да си представят такъв виш разум, колкото и доказателства да има за това. Не можете да излезнете от тази примка на мозъка ... а повечето и не искат защото така им отърва.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
[X]RAVEN
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от [X]RAVEN »

aдмин нaписaх търговският център! в сaмолетите може и дa е имaло aмa зa търговският център че всички евреи сa били болни го кaзaхa по достa телевизии! Скоро гледaх всякa неделя с 1 руски физик и учен някaкъв професор, обaче достa интересно обясни кaк пророчици кaто Вaнгa сa познaвaли кaк сa изглеждaли хорaтa и кaкво се е случило с тях. И след кaто познaят товa хорaтa вече сa склонни дa вярвaт нa много рaботи, тъи кaто просто не може дa им излезе от глaвaтa кaк е познaлa. Предполaгaм нa всички им е стaнaло интересно кaкво е кaзaл този учен ?! Според него върху всеки предмет който докосвaме остaвa нещо от нaс нещо кaто силa сaмо че не свръхестественa, a физичнa! той нaричa тези "сили" - токсионни полетa. Въз основa нa тези сили после хорa които имaт достa по-рaзвити сетивa от нормaлния човек(еволюция може би) нaпример Вaнгa беше сляпa, но е имaлa рaзвито друго сетиво(корелaтивно мисля че се нaричaше товa изменение, тaя годинa по биология го учихме) се е рaзвило и тя може дa усещa тези полетa и въз основa нa тях дa сформирa обрaзи и т.н. този учен е нaмерил достa нaучно обяснение и кaзa че след години е възможно дa създaдaт aпaрaтурa която въз основa нa тези полетa дa сформирa обрaзи! Тa мисълтa ми е че нaукaтa е безкрaйнa и имa още много рaботи - кaто полетa и други природни явления които не сa открити! Кой ти е вярвaл преди 100 години че ще е възможно всеки дa носи в джобa си устройство с което може дa се свърже с всеки друг по светa който имa същото ?! (зa ГСМите говоря :lol: )
DeathLord
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от DeathLord »

ми 4е админ аз съм по склонен да вярвам в египетските богове от колкото в господ .... занеш ли защо аз преди съм го кзвал но сега пак ще се повторя ...
римляните са ги задължили да вярват в християнството .. а те са имали свои богове в които са вярвали ... това ако от тяхна гледна то4ка не е секта здраве му кажи.... не може преди 3000/4000 години преди христа да е имало някви богове в които египтяните са вярвали (може и извънземни да са биле което ми звъ4и на логи4но ) и изжеднъж по библията кво става сътворяването на 4овека нз си кво е 4акаи малко 4овека е бил сътворен 3000 години 4е и пове4е преди това както казват някои хора вси4ко е манипулация и наистина религията е едно силно оръжие с което по умните управляват по глупавите (не искам а обидя никои )...

x raven то никои не е и знаел 4е ще имаме и компютри и интернет и нз си кво и мп3 плейари и тн тн тн....
DeathLord
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от DeathLord »

ми а дано ги прости .. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Аватар
mITky
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Re: SETI@homе или съществуват ли извънземни?

Мнение от mITky »

Чисто ,просто и ясно . ИЗВЪНЗЕМНИ НЯМА . ГОСПОД НЯМА . ДУХОВЕ НЯМА .Всичко е измислица ;) .
Аватар
Mani
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Mani »

mITky написа:Чисто ,просто и ясно . ИЗВЪНЗЕМНИ НЯМА . ГОСПОД НЯМА . ДУХОВЕ НЯМА .Всичко е измислица ;) .
В кой свят живееш ? :smoukin:
Аватар
mITky
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от mITky »

Добре , защо някой близък , когато умре (недай се боже) като е дух да дойде да ме види какво правя ?
Аватар
Mani
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Mani »

mITky написа:Добре , защо някой близък , когато умре (недай се боже) като е дух да дойде да ме види какво правя ?
Е за духовете-не съм на 100% сигурен. Макар че има доста случаи, дажи и в България, в които се казва за обладаване от духове(полтъргайст или нещо такова). Преди години даже даваха филм за едно такова, обладано момиче.
Аватар
mITky
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от mITky »

За мене няма духове и това е !!
Аватар
jerry
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Местоположение: S. Wind Основен Клас: Mage Слабост: Mele Damge Питие: Бира

Мнение от jerry »

Кой вдигна тази стара тема бе? :mrgreen:

По темата за религията, напълно съм съгласен с написаното от Admin и мисля по същия начин. Това са неща, които човек трябва сам да осъзнае. Админа много кратко и точно каза всичко. В други подобни спорове по други форуми съм пробвал да го кажа, но имам речников... такова... :lol:

А за пирамидите. Най-близката кариера е на 1000 километра от самите пирамиди. Мисля, че 250 000 блока са използвани, ама дали за едната пирамида, дали за трите, не съм сигурен. Има не 5, а 25 тонни блокове, има и 50 тонни блокове. Как се вози на лодка 50 тонен камак? Някои от каманите са качвани на 262 метра. Хеопсовата пирамида е насочане към четирите краища на света с точност до 0.1 градус! Като се замислим, че това става преди 4000 години, напълно възможно е да е мръднала 0.1 градус. Обема на хеопсовата пирамида измерен в кубични дециметри е отговарял на точния брой на населението на света по онова време. Височината на хеопсовата пирамида е една милионна или нещо такова от скоростта на светлината. В една от пирамидите бяха изброени всички по съществени събития до 2000г. след Христа. Каманите са сложени с такава точност, че конец неможе да мине през тях. Самите пирамиди бяха подредени по определен начин.

А за огромните земни рисукни на равнините в Пасха също дори ми е трудно да си представя как са направени.
Публикувай отговор