ge4o написа:я кажете СУЛАРИОМАЪТ ще ми помогне ли за сжаляне на кила?
И АКО да!!
кажете ж стз каде има и някои знаели колко пари трябват
мерси предварително!!
С него може да свалиш някоя жена , за килотрами не съм чувал....
XAxaax:)) Пич не ти тряя солариум е ходи се печи някъде сега вече в супер жега:)
Baev, защо взимаш л-карнитин и креатин на едно?? Не са ли малко противоположни. Искам да питам за Musashi някакви цени да ми дадеш за аминокиселини(можеш да препоръчаш нещо даже) и наистина ли си усетил ефекта?!
че креатина е енергетик и не е антикатаболик добре е да се взима с л-карнитин. баев аз ползвам едно growling dog power mix за енергия е добро него пробвай.
mitakoff написа:че креатина е енергетик и не е антикатаболик добре е да се взима с л-карнитин. баев аз ползвам едно growling dog power mix за енергия е добро него пробвай.
по принцип креатина е за енергия. минава през черния дроб и става на АТФ и така задържа вода в мускулите. това дето ти викам съдържа чист АТФ плюс креатин и има едно инозин то си е сърдечен стимулант.
пише че ударно повишава силата абе работи добре даже доста добре.
ама за много сила си вземи 300 гр. креатин и направи зареждаща фаза лежанката се качва с 20 кг само
еми питай митака от мусашито как да я направиш точно да ти каже дозите за килограмите ти вземай 300 гр и действай. само не забравяй глутамина и протеина мускула расте ама расте