Виц на деня - Част 1

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Публикувай отговор
Аватар
TaO-DeadSocked
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от TaO-DeadSocked »

Eagle Разцепваш е брат :0
Аватар
FIR
Потребител
Потребител

Мнение от FIR »

Десетте божи заповеди на софтуерния фанатик*

Рече Той: Да бъде Windows, и каза:

1. Аз съм Windows, OS твой, който те изведе от робството на DOS-a, да нямаш други OS освен мене.
2. Не си прави кумир с това що е по харда и по дисковете и що не е с “MS” отпред, не го инсталирай и не го използвай.
3. Не преинсталирай напразно твоя OS, твоя Windows.
4. Помни деня на първото забиване и го почитай, и не работи през него.
5. Помни името на Бил Гейтс, за да ти работи по-дълго Internet акаунта.
6. Не форматирай диска на ближния си
7. Натискай всеки ден съвестно бутона “Start”, за да изключиш своя компютър и да се слави гениалната глава на О!Бил.
8. Не използвай пиратски софтуер.
9. Не използвай nick-a на ближния си (дори ако му знаеш паролата).
10. Не пожелавай процесора, ни хард-диска, ни RAM-а нито друго нещо на ближния си

Submited By DaSin

* ТЕКСТЪТ Е ВЗЕТ ОТ СПИСАНИЕ PCMania
Аватар
FIR
Потребител
Потребител

Мнение от FIR »

Kакво да правим под душа
------------------------

1. Влезте в кабинката. След около три минути изкрещете наистина силно: "По дяволите, незнех, че имам от тези!!".

2. Влезте в кабинката и се преоблечете като Супермен. Излезте, тържествено се закълнете, че ще спрете злия план на Лекс Лутър, после започнете да бягате с пълна сила и се блъснете в стената. Изправете се, поклатете гордо глава и продължете да се къпете.

3. Вземете шише изкуствена кръв или кетчуп със себе си, полейте се, и извикайте: "Леле, наистина боли, като спукаш едно от тези!" После оставете кетчупа/кръвта да се отводни, за да могат да го видят всички.

4. Внесете изкуствено пиле. Насапунисайте го, и го метнете в съседната кабинка. Заплашете, че ако ви го върнат, ще направите Вуудуу проклятие. На другия ден вземете пилето и го наблъскайте с карфици и пирони.

5. Вземете си балон, намокрете го и започнете да скрибучите с него. След това го спукайте, и паднете на земята.

6. Изкъпете се, и започнете да викате, че комунистите идват. Имитирайте звуци на базука, танк и ракети. След това излезте спокоен.

7. Циментирайте пода.

=>Submited By DaSin
-------------------
Текстът е взет от Интернет
Аватар
banditos
bandit
bandit

Мнение от banditos »

15 септември. Малко циганче седи и гледа тъжно към витрината на една книжарница. Час, два. Накрая продавачката не издържа, излиза и му казва:
- Мойто момче, избери си нещо. Няма да го плащаш.
- Едно лепилце, моля.

Тежка автомобилна катастрофа. Край две смачкани коли разярен инструктор бие циганин:
- И следващият път като ти казвам "свий" - ще завиваш, а няма да ми бъркаш по джобовете

Отива Манго при доктора:
- Докторе, какво да правя? Жена ми непрекъснато ражда, вече девет деца имаме, не мога да ги изхранвам.
Доктора:
- Абе човек, ти не си ли чувал за презервативи? Ето ти няколко, пробвай с тях.
Тръгнал си той. След седмица отива пак при доктора:
- Докторе, златен да си! Слагам значи презервативите в яденето, жената яде , пърди , прави балончетатри деца умряха от смях

Иванчо среща Марийка:
- Здрасти, Марийке!
- Ей, с две думи ме кандардиса!
Аватар
Tashek™
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от Tashek™ »

Един имал много проблеми и тотално се депресирал от живота. Негова позната му казала:
- Иди на гледачка. Ще ти препоръчам една- много е добра!
- Каква гледачка бе жена, това си пълни измишльотини, тея само вземат пари и нищо не познават.
Как да е, навила го и му дала адреса. Отива нашия човек и звъни. Отвътре се чуло глас:
-Кой е?
Нашия се обърнал и тръгнал:
- Абе нали й казах аз- тея нищо не познават......
DeathLord
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от DeathLord »

лъвът събрал вси4ки животни в гората и им казал 4е от 2 до 4 4аса ве4е ще бъде време за по4ивка.и през това време никои да не вдига шум..
на другия ден тъкмо лъва ляга да си по4ива към 2 4аса и изведнъж 4ува гръм . поколебал се и пак легнал но продължавало да се гърми. наи-накрая лъва се ядосал и тръгнал по посока на гърмежите и що да виде......
-слоне, кво правиш тука е ..
-ами мн съжелявам лъве, бипам си аз ей тука едни маймунки и деба,аз свършвам те са пукат ! :)

Слонът бил бипец , видял враб4ето и му рекло .
-ей , враб4о аиде да ми влезеш през гъза и да ми излезеш ппрез хобота, враб4ето нямало на4ин да не се съгласи и свършело работата
но слона бил ненасите
-давай пак
-пак
-пак
най накрая враб4ето се ядосало и казало е слоне ве4е си тръгвам
и слона му рекъл
-аиде за последно обещавам ти
враб4ето влезнало през гъза
слона си заврял хобота от зад и рекъл АЙ ся маструбираи :) :) :)
Аватар
Tashek™
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от Tashek™ »

ай моля ви като копирате вицове от някъде поне само по няколко, иначе става ебати простотията, всеки може да влезе и да копне 10 страници от някъде
Публикувай отговор