Ами след като хора , като теб , с твоето плитко мислене, дрънкат пълни глупости , няма как "всеки пост да блика от информация и компетентни мнения".realprofesora написа:Че ти и сега можеш да си го сложиш.....статуса-няма ограничения.Пък ако ти се вижда че има невярни неща в поста ми , винаги можеш да ги коментираш, сега поне има свобода на словото...или си на друго мнение.Пък ако си мислиш че този форум е някъв академичен с образователна цел и от всеки пост очакваш да блика от информация и мнения които да запълнят черните дупки на информативния дял от мозъчната ти кора -е не е този форума.Daffy_Duck написа:Ще доживея ли, да се слага читателски статус след такъв вид изказвания?realprofesora написа:Eми много ви са тежки колите и затова се разбиват пътищата.Едно време жигулетата тежаха по 960кг, москвича 1тон и 100кг, сега едно БМВ 3ка е 1300кг, ем как да не се разбиват пътищата.
Извод: За да не тежим и ние допълнително на пътя-тръгвайте на път гладни и след като добре сте се изсрали.
Приятен път! Шофирайте внимателно , не употребявайте алкохол преди път, слагайте обезопасителните колани и пускайте светлините!
И не разбирам с кое не си съгласен ,че се прехласваш толкова?!
До колкото знам ограничението на пътя е 40 тона (бруто) и надали БМВ 3ка , която тежи 1300 кг е проблем за асфалта.
П.с. дори незнам защо ти отговорих на дебилния коментар и читателския статус имах предвид да се сложи не на мен , а на теб.