АМ Тракия

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
Аватар
Daffy_Duck
Потребител
Потребител

Re: АМ Тракия

Мнение от Daffy_Duck »

realprofesora написа:
Daffy_Duck написа:
realprofesora написа:Eми много ви са тежки колите и затова се разбиват пътищата.Едно време жигулетата тежаха по 960кг, москвича 1тон и 100кг, сега едно БМВ 3ка е 1300кг, ем как да не се разбиват пътищата.
Извод: За да не тежим и ние допълнително на пътя-тръгвайте на път гладни и след като добре сте се изсрали.
Приятен път! Шофирайте внимателно , не употребявайте алкохол преди път, слагайте обезопасителните колани и пускайте светлините!
Ще доживея ли, да се слага читателски статус след такъв вид изказвания?
Че ти и сега можеш да си го сложиш.....статуса-няма ограничения.Пък ако ти се вижда че има невярни неща в поста ми , винаги можеш да ги коментираш, сега поне има свобода на словото...или си на друго мнение.Пък ако си мислиш че този форум е някъв академичен с образователна цел и от всеки пост очакваш да блика от информация и мнения които да запълнят черните дупки на информативния дял от мозъчната ти кора -е не е този форума.
И не разбирам с кое не си съгласен ,че се прехласваш толкова?!
Ами след като хора , като теб , с твоето плитко мислене, дрънкат пълни глупости , няма как "всеки пост да блика от информация и компетентни мнения".

До колкото знам ограничението на пътя е 40 тона (бруто) и надали БМВ 3ка , която тежи 1300 кг е проблем за асфалта.

П.с. дори незнам защо ти отговорих на дебилния коментар и читателския статус имах предвид да се сложи не на мен , а на теб.
Аватар
niks
Потребител
Потребител

Мнение от niks »

Пич не си мисли, че @realprofesora не знае колко е ограничението. Просто си направи майтап с готините 3-ки, слабият асфалт и българския манталитет. Спрете да размишлявате надълбоко :)
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

niks написа:Пич не си мисли, че @realprofesora не знае колко е ограничението. Просто си направи майтап с готините 3-ки, слабият асфалт и българския манталитет. Спрете да размишлявате надълбоко :)
Благодаря niks! Това изказване е нещото което няма да свали усмивката от лицето ми в този хубав слънчев ден.
Винаги когато се подхване нещо да се прави и се намира някой да търси черното в това нещо.Разберете ,че без пътища една страна е обречена на застой.Друг е въпроса , как се правят , кой колко взема за да ги направи и други подобни "дълбоки" въпроси.
Вярно ,че не се строят както трябва пътищата, но за толкова пари това е положението.
@ ToHka и Duffy_Duck , сори пичове, ако нещо сте се засегнали лично от постовете.Никого не искам да обиждам, знам ,че не съм много "нормален"(за разлика от лудите в лудницата), но пък се надявам, че мнозинството от съфорумците се забавляват истински на някои от коментарите ми.Правя всичко за фън,..... останалото от живота са фашкии.
Popopopopo
ToHKa
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от ToHKa »

Не става въпрос за обида или нещо такова,няма от какво да се обиждаме според мен,не е мой асфалта нито аз държа фирмите по тази дейност,по скоро отбелязвай по някакъв начин че се шегуваш с определено изречение и тнт. А дано да си се шегувал,че баба ми се исказва така :D
Аватар
didka
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от didka »

Ъъъъ... Тонка ... Черен хумор ... Не понася на всеки...
:lol:
Dog drags - no tracks...
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

ToHKa написа:Не става въпрос за обида или нещо такова,няма от какво да се обиждаме според мен,не е мой асфалта нито аз държа фирмите по тази дейност,по скоро отбелязвай по някакъв начин че се шегуваш с определено изречение и тнт. А дано да си се шегувал,че баба ми се исказва така :D
Как не е твой?!? Нали плащаш данъци? Или ако не работиш или си под 18 - родителите ти. Всичко в тая държава е и твое, така че трябва да се търси сметка на този който го строи и харчи парите ти, а също и да си го третираш като собствено :wink:
1916
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от 1916 »

Абе хора,някой да знае,какво стана с прословутата втора връзка с магистрала Тракия?Това чудо трябваше да се направи още по времето на Желев,после в на Танчев програмата беше изрично записано,че ще я направи в неговия мандат.Всичко си заминава и отминава,а нашите управници си говорят само и нищо не вършат.Дянков преди 3 години беше казал,че щели да правят проект и в най-скоро време щели да осигурят пари за изграждането.Поредната лъжа, както се оказа...Явно тази магистрала беше направена май най-вече софиянци да могат да си ходят до морето.
Аватар
stivans
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от stivans »

Това са проектите,които ако станат ще е много добре ,но засега никой не говори за тях.Засега не намерих по-нова информация от 2011г.
Информацията е от "Икономически портал на регион Стара Загора"
Неделя, 23 януари 2011 г., 15:03
Втори подход за автомагистрала Тракия до Ракитница. Третата връзка – до бившия Агробиохим

Съвсем скоро Стара Загора ще има втора връзка с автомагистрала Тракия, но тя няма да бъде до с. Калояновец, както предвиждаха първоначалните планове, а 2-3 километра по на запад, където трасето й пресича малък между- селски път за Ракитница.

Подходът ще бъде четирилентов и ще обикаля от юг Ракитница и след това Богомилово, тъй като подобен скоростен път е недопустимо да минава през центъра на населено място, обясни зам.-кметът проф. Димитър Динев. Именно това е основната причина, поради която Агенция Пътна инфраструктура не дава толкова време съгласието си за калояновския вариант, тъй като четирилентовият път трябва да мине точно през центъра на близкото село Християново. Отбилите през ракитнишкия подход ще влизат в града през западния вход на Стара Загора, минавайки покрай Тракийския университет и кв. Железник, пише вестник Национална бизнес поща.
Агенция Пътна инфраструктура е дала одобрението си и за новия общ устройствен план на Стара Загора, с което потвърждава съгласието си за подход край с. Ракитница. Честно казано, изненадах се, когато разбрах, че агенцията е дала одобрението си, тъй като през цялото време експертите й се съпротивляваха изобщо на идеята да има втори подход за Стара Загора, призна проф. Динев. В такъв случай би трябвало в бюджета на агенцията за тази година да фигурира и хонорар за проектирането на подхода, надява се зам.-кметът.

Третата връзка на автомагистрала Тракия със Стара Загора ще става източно от града в района на бившия азотноторов завод. Идеята е оттам да тръгва четирилентов път по посока с. Могила и заобикаляйки селото от изток, като стига до пресечната точка на АМ Тракия с пътя за Раднево. Този път е държавен и по правило е задължително да бъде изграден такъв подход, подчерта проф. Динев. За него обаче проект няма. Най-вероятно третата връзка няма да бъде финализирана в този кметски мандат, но възможността вече съществува, убеден е той.
Стара Загора
1916
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от 1916 »

Неделя, 23 януари 2011 г "Съвсем скоро"
Абе от 6-7 години съвсем скоро,скоро,скоро :lol: Същата е работата с кръстовището на Билла.На Танчев програмата беше,да се направи кръгово там и да се реши един път завинаги проблема.И това 4 години мина и замина.Както слушам и тази година няма да има пари да се направи.Изобщо в този град само им дай на хората празни приказки и те веднага ще гласуват за теб,а после получават амнезия и не търсят обяснение от такива управници като Танчев,които трябва да се посочват с пръст за некадърността,корупцията и безхаберието си.
Хубаво е поне,че сегашния не дава празни обещания.
GLS
Потребител
Потребител

Мнение от GLS »

stivans написа:.....
Неделя, 23 януари 2011 г., 15:03
.....Съвсем скоро Стара Загора ще има втора връзка с автомагистрала Тракия, но тя няма да бъде до с. Калояновец, както предвиждаха първоначалните планове, а 2-3 километра по на запад, където трасето й пресича малък между- селски път за Ракитница.

Подходът ще бъде четирилентов и ще обикаля от юг Ракитница и след това Богомилово, тъй като подобен скоростен път е недопустимо да минава през центъра на населено място, обясни зам.-кметът проф. Димитър Динев. .... убеден е той.
Професор Динев е един от най-НАГЛИТЕ лъжци подвизавали се в общинската администрация...И същевременно нищо не направи през целия си мандат...
Като гледам обстановката в страната едва ли в следващите 2-3 години ще започне строежа на друга връзка с магистралата.
Според мен до края на годината няма да бъде довършена и "Тракия"..

Дано да съм лош пророк.
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

http://www.skyscrapercity.com/showthrea ... 9&page=227

Според хора от кухнята, ще се опитат да я пуснат до края на Юли, но по-реално било средат на Август. И двете платна.
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Eто го и като новина. Признават им само срока до 31-ви Май. След това, вероятно ще има неустойки към изпълнителя.

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5688031
Аватар
Mendeleev
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Mendeleev »

До две седмици стигаме до морето по автомагистрала “Тракия”...
http://www.blitz.bg/news/article/204896
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Миналата седмица минавах по нея и не може да ми го побере съзнанието, как ще стане... Според мен им трябва поне месец...
Публикувай отговор