Бул. "Славянски"

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
marin_007
Потребител
Потребител

Re: Бул. "Славянски"

Мнение от marin_007 »

С това кръгово , с улицата покрай кауфланд, доста се пооблекчи трафка в града , след като пуснат славянски до края и разширят улицата на руския , мисля че остава само на билата да направят едно кръгово като хората и това ще бъде предостатъчно за момента.Централните улички насякъде са си малки пък и не е чак толкова натоварено за да се правят някакви фундаметнални проекти.
A?!
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от A?! »

Проекта не е фундаментален, той така си е замислен поне до Била и надолу до пробива на Славянски (фундаментален ще стане с продължението на Славянски до Железник и надолу към пътя за Еленино, което няма и да се случи така или иначе в близките години).Даже незнам защо така и не го изпълниха докрай - от Севера до Билата.От горе е започнат няколко метра, но до там....
Аватар
Princo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Princo »

marin_007 написа:С това кръгово , с улицата покрай кауфланд, доста се пооблекчи трафка в града , след като пуснат славянски до края и разширят улицата на руския , мисля че остава само на билата да направят едно кръгово като хората и това ще бъде предостатъчно за момента.Централните улички насякъде са си малки пък и не е чак толкова натоварено за да се правят някакви фундаметнални проекти.
Кръгово на БИЛЛА до руския пазар ?????? Опазил бог ... :roll:
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ... :)
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

По добро решение за пресичане на големи пътища от кръгово няма, кой квото ще да ми разправя.
Аватар
Princo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Princo »

nasenceto написа:По добро решение за пресичане на големи пътища от кръгово няма, кой квото ще да ми разправя.
Абе вие добре ли сте ? Тва е едно от най-натоварените кръстовища в СтЗ ... Ако въведат колело на това кръстовище,знаеш ли какви задръствания ще има ? По тая логика,дайте и на Патриарха и Столетов да направим кръгово ?

Изображение
We get a little crazy,
We are a little,
marin_007
Потребител
Потребител

Мнение от marin_007 »

Момчета стегнете се малко какви задръствания какво нещо , на Славянски от както има кръгово не съм видял кьорава кола да чака , кръговото си е най-удачно, пък и по глупаво кръстовище от това на Билата не съм виждал. И да не е кръгово да го направят като хората , но най-добрият вариант си е кръговото ;)
Аватар
Princo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Princo »

marin_007 написа:Момчета стегнете се малко какви задръствания какво нещо , на Славянски от както има кръгово не съм видял кьорава кола да чака , кръговото си е най-удачно, пък и по глупаво кръстовище от това на Билата не съм виждал. И да не е кръгово да го направят като хората , но най-добрият вариант си е кръговото ;)
На Славянски кръстовището няма нищо общо с това на Билата.И какво му е кофтито ? Че малко трябва да се внимава ли ?
We get a little crazy,
We are a little,
marin_007
Потребител
Потребител

Мнение от marin_007 »

Не , просто не се засичат както трябва 2 те улици , и кръстощите е меко каано смешно. Най-добрият вариант си е кръгово движение както и го обмислят от общината :)
A?!
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от A?! »

И на входа на Бургас има кръгово както повечето знаете, но някой а е видял опашки до магистралата?Или в обратна посока - няма такова нещо...
Аватар
didka
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от didka »

Това на билата е смешна история.
Ами ''надлеза'' на изхода за Раднево?За него какво ще кажете?
Не мога да проумея що за хора са ги е проектирали двете и кой им е удисал за тяхното осъществяване.
Заслужават бой с камшици до трепане,ей от такива страда общината :spank: :spank: :spank:
Никъде другаде не съм видял такава пародия,в никой друг град,та и по селата,ако щете.
Dog drags - no tracks...
schnapps
Потребител
Потребител

Мнение от schnapps »

Просто на старазагореца му е трудно да кара в кръгово,това е.... вчера един влезна в насрещното на кръговото... просто нямам думи :spank: :lol: , освен с "прецизността" ни в подобни "препятствия" като кръгово и като добавим факта ,че на зелено се спира или в най-добрия случай за 15 сек . минават максимум 5 коли как няма да има задръствания :roll:
marin_007
Потребител
Потребител

Мнение от marin_007 »

Така си е повечето хора тук нямат представа как да карат в едно най-елементарно кръгово , вярно е също че на едно зелено от 20 секунди минават 5 коли като реално могат да минат поне 15 . И на всичкото отгоре няма пресичане на път 2х2 с 2х2 където наистина ще се чака доста червено , повечето главни улици 15 секунди червено 35 зелено и пак всички дремят по 100 часа :)
Аватар
mITky
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от mITky »

А за т'ва какво мислите ...

Транспортната схема на Стара Загора има нужда от промяна

За да се облекчи движението и за да се намалят произшествията в Стара Загора, трябва да се предприемат някои спешни мерки, заяви в студиото на Дарик Митко Трайков. Той е един от инициаторите за подобряване на транспортната схема в града ни.

„Предлагаме да бъде поставен регулировчик на най-натоварените кръстовища в Стара Загора, докато бъде въведена нова организация на движението. Това е една от спешните мерки, които трябва да се предприемат, за да бъде облекчен трафика в пиковите часове. Другото ни предложение е да бъде отворен булевард "Ген.Гурко", ако не за всички автомобили, то поне за такситата, както и да бъде променено еднопосочното движение по "Братя Жекови", допълни Митко Трайков.

По думите му тези въпроси са били поставяни многократно за обсъждане в общината, но без резултат.

„Надяваме се скоро да започнем диалог с местната власт, в противен случай ще бъдем принудени да преминем към протестни действия, защото движението в Стара Загора става все по -трудно", коментира Митко Трайков.
Аватар
Princo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Princo »

Кой пък е тоя лудия,дето ще слуша Митко Трайков ? :mrgreen:
We get a little crazy,
We are a little,
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Tва съм го коментирал, ама пак ще го кажа - заралии са като глухи лисици в кръгово. Ама ще свикнат. Първо - като продължаваш по кръговото, държиш си леви мигач пуснат. Второ - като решиш, че следващия изход е твоя - десен мигач и трето, най - важно - кръговото има 2 (ДВЕ) платна. Аман от олигофрени, които карат и в двете и само ме засичат. Че аз да не хвърлям боб на съседната седалка, че да знам кой кога ще излиза от тва кръгово бре. Пускайте ги тия шибани мигачи, няма да се изхабят. Ама ша мине време и тоя урок ша си го научим. Търпение малко. За пример с кръгови, удачен е този пред панаира - такъв АДСКИ трафик и се изнизваш за нула време. Ако беше светофар щяхме да си умрем от чакане.
Публикувай отговор