realprofesora написа:sawo написа:Аз мисля, че това е Бургас. Ако не съм в много голяма грешка дори мисля, че знам къде точно се намира улицата.
Пловдив, Бургаз...Е вие май искате и в България да са такива пътищата.Сори.
Bul-Dog написа:Професоре, тва май не е от бългерията, а? Таквоз съвършенство ми се струва да е невъзможно по нашите земи. Или греша?
Не трябва кой знае колко набито око за да го разбереш

Колите чисти, улиците чисти и гладки, маркировката все едно ей ся е положена...
Някой спомена Осло/Норвегия..може би защото съм казвал ,че жената работи в Норвегия, но тя беше в Ставангер/Норвегия и се върна преди почти 3 месеца...Обаче замина за Франция , да господа това е Париж, стария добър Париж.
Нашите улици скоро няма да станат такива...поне маркировка да бяха направили господа кметовете.В центъра поне пешеходните пътеки да оправят....маймунеци мръсни.
Дайте да съберем по 10 лв и да оправим сами пътеките в центъра или всеки около блоковете...Това вече е нетърпимо.Какво толкова има да се направи маркировката.

Специален поздрав към всички съфорумци .Не се ядосвайте следващия път когато попаднете в поредната дупка.Просто си запейте една песничка и си спомнете за ..."Под небето на Париж"
http://vbox7.com/play:5b18ba37
За бога братя, ако имате възможност бягайте надалеч от тази гадна държава наречена България!