Защо реши, че не е желан ? Това, че на теб не ти харесва, не е критерии за останалите....nasenceto написа: Ако бях админ, щях да те банвам на момента, в който ми замирише на ненормалник. Щеше да ти омръзне от нови регистрации и мейли. Не разбираш ли, че не си желан на тва място. Да говоря за възпитание и морал- няма смисъл. Ти не знаеш кво е тва. Разбери, че тоя форум е частен проект, направен за забавление и информираност. Този, който не харесва правилата или управлението му, просто се изнася и не коментира. Толкова ли е трудно за осъзнаване? Нагъл и безочлив до безкрай. После ще ни чете морал.... Намерил кой....
България на мангалите!
- besniaa
- Старо куче медалист
Re: България на мангалите!
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
- Bul-Dog
- Старо куче медалист
Бе и аз тва се чудя, що човекът с никой друг не се заяжда?
Имате си вий нещо професионално между вас, ама не си казвате. 

http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- PTS
- Модератор
Вземете се съберете, вижте се на по бира, направете си една снимка за спомен. Може пък от вас да излезне едно истинско приятелство, кой знае... 

- nasenceto
- келеш
Човек, който систематично нарушава поне 3 точки от правилата на форума и е гонен над 10 пъти, как се нарича? Най-желания от всички? Всяка тема се осира и се обръща в атака срещу мен. Да си видял смислено негово мнение по някоя тема? 99% от мненията му са заяждане. Ако беше се заяждал с теб, нямаше да реагираш така. Тоя човек е тотално обсебен от мен и се стреми всячески да ме издразни. Много непрятно забравя, че ми е много под ръка, ма нали съм мека мара - толераст, все си викам - айде холъм.... ще ми изпуши накрая търпението и ще ни пишат по вестниците ... и форумитеbesniaa написа:Защо реши, че не е желан ? Това, че на теб не ти харесва, не е критерии за останалите....nasenceto написа: Ако бях админ, щях да те банвам на момента, в който ми замирише на ненормалник. Щеше да ти омръзне от нови регистрации и мейли. Не разбираш ли, че не си желан на тва място. Да говоря за възпитание и морал- няма смисъл. Ти не знаеш кво е тва. Разбери, че тоя форум е частен проект, направен за забавление и информираност. Този, който не харесва правилата или управлението му, просто се изнася и не коментира. Толкова ли е трудно за осъзнаване? Нагъл и безочлив до безкрай. После ще ни чете морал.... Намерил кой....

Аз напълно сериозно се замислям да прекратя посещението си в тоя форум, щото ми омръзна от ненормални психари... Форума не е мястото за избиване на комплекси и лечение на психични разстройства... Щом си го харесвате, гледкайте си го. Аз ще прекарвам свободното си време по по-приятен начин... Успех на всички хейтъри и сеирджии.
- besniaa
- Старо куче медалист
На теб не ти харесва, избора е твой...nasenceto написа: Човек, който систематично нарушава поне 3 точки от правилата на форума и е гонен над 10 пъти, как се нарича? Най-желания от всички? Всяка тема се осира и се обръща в атака срещу мен. Да си видял смислено негово мнение по някоя тема? 99% от мненията му са заяждане. Ако беше се заяждал с теб, нямаше да реагираш така. Тоя човек е тотално обсебен от мен и се стреми всячески да ме издразни. Много непрятно забравя, че ми е много под ръка, ма нали съм мека мара - толераст, все си викам - айде холъм.... ще ми изпуши накрая търпението и ще ни пишат по вестниците ... и форумите...
Аз напълно сериозно се замислям да прекратя посещението си в тоя форум, щото ми омръзна от ненормални психари... Форума не е мястото за избиване на комплекси и лечение на психични разстройства... Щом си го харесвате, гледкайте си го. Аз ще прекарвам свободното си време по по-приятен начин... Успех на всички хейтъри и сеирджии.
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
- JO_MASTERA89
- Потребител
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Пак напомням - придържайте се към темата. Останалото го оставете на нас 

- Bul-Dog
- Старо куче медалист
Двама тийнейджъри убиха жестоко пенсионерка
"Тийнейджъри", "младежи", "момчета"...колко много начини на слугите от печата, за да не кажат истината. Двама мангали, единият от които с 7-8 висящи дела рецидивист, убиха възрастна жена. Наглите няколко дни по-рано са й откраднали дебитната карта. Забележете!
"Тийнейджъри", "младежи", "момчета"...колко много начини на слугите от печата, за да не кажат истината. Двама мангали, единият от които с 7-8 висящи дела рецидивист, убиха възрастна жена. Наглите няколко дни по-рано са й откраднали дебитната карта. Забележете!
- Bul-Dog
- Старо куче медалист
Пуснат в отпуск рецидивист изнасили старица
В отпуск пуснали животното, което би трябвало да е с доживотна присъда и да отработва прехраната си в акумулаторния в Пазарджик, докат му окапят месата.
Пфу-дали за тук е таз новина или за "Управляват ни престъпници"?!
Нали ви е ясно, че "гарван гарвану око не вади"? Или иначе казано-престъпниците от властта, случайниците, се чувстван задължени да помагат на събратята си от по-нисшите етажи.
В отпуск пуснали животното, което би трябвало да е с доживотна присъда и да отработва прехраната си в акумулаторния в Пазарджик, докат му окапят месата.
Пфу-дали за тук е таз новина или за "Управляват ни престъпници"?!
Нали ви е ясно, че "гарван гарвану око не вади"? Или иначе казано-престъпниците от властта, случайниците, се чувстван задължени да помагат на събратята си от по-нисшите етажи.
- System_error
- Старо куче медалист
Интересна тема сте си спретнали. Защо обаче изибирателно вадите само циганските изстъпления? Нима бъгларите се англели и при тях няма изврги?
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
Има разбира се, просто тези са по темата в момента, а и се набиват повече на учи.
"There is no 'patch' for stupidity."
- Bul-Dog
- Старо куче медалист
Казанлъшките роми атакуват гробищата с чували
Лешояди!
"За ромите също е празник - нарамили чували и торби, тъпчейки гробовете, те събирали оставената храна. При появата на полиция се разбягали, използвайки обидни думи, жестове и заплахи."
Лешояди!
"За ромите също е празник - нарамили чували и торби, тъпчейки гробовете, те събирали оставената храна. При появата на полиция се разбягали, използвайки обидни думи, жестове и заплахи."
- System_error
- Старо куче медалист
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5361991
Ето една страхотна мярка за социализиране на ромите.
Ето една страхотна мярка за социализиране на ромите.
- Bul-Dog
- Старо куче медалист
-
- Потребител