Ако трябва да сме честни мога да :
пусна 1 пост с доста добър отзив погледнато от една страна
или
да го погледна от друга страна и здраво да го насоля

За жалост не може да си по-прав. За последните 3 години максимум да са излезли 10тина филма, които по моите стандарти стават за гледане. От тях може би 3 или 4, коитобих гледал 2ри път.theshadowmen написа:хах,нещата винаги имат повече от една страна...филма не е перфектен,но с оглед на излезлите през последните 1-2 години заглавия филмчето бива.Къде останаха продукции като Властелина на пръстените1,2,3 ,Терминатор 1,2,3 и др. подобни,които като седнеш да ги гледаш и ти се иска да не свършва ?!
Ееее,ти ся ше ме караш да си свалям Титаник-а на компа...EXO написа:
Но пък иначе от кой филм имам най-добри спомени ... Титаник! И не толкова заради самия филм, колкото че бе първия филм на компа ми и 4 девойки минаха под ножа на него (като от тях 2 сестри в една нощ - от тогаз навитачки за тройка не съм намерил).
Сега кълват на Twilighttheshadowmen написа:Ееее,ти ся ше ме караш да си свалям Титаник-а на компа...EXO написа:
Но пък иначе от кой филм имам най-добри спомени ... Титаник! И не толкова заради самия филм, колкото че бе първия филм на компа ми и 4 девойки минаха под ножа на него (като от тях 2 сестри в една нощ - от тогаз навитачки за тройка не съм намерил).да го ева...