Яко PHUN
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
хаахах музиката ... чесно казано и аз не съм много вълдушевен от тва което сме напрайли , но все пак няма начин да не ми хареса .. все пак мое си е и нали знаете -> "нашето си е най-хубаво"
Ta0 ся ако разгадаеш кой си , ща почерпя 1 фафличка
а ве това не е нищо в сравнение с мене: значи ей ся така се нервирах брат че си вземах старата клавиатура и съм я блъскал и удрял 30 мин без да спра по всякакъв начин и най малко 13234 хватки и приложих и още ме е яд на една игра мамка му,а пък да не говорим че 2 пъти съм си чупил монитора с удар..Мда обаче нямаше кой да ме заснеме ей ся като блъсках клавиатурата да се смейте ама адския смях....Аз съм луд в тия неща пазете се
скоро може би ще ни дават по ММ в предаването на Гроши и Найден NoConnection ..който иска да гледа там .. може би след 2-3 предавания .. още не е доуточнено
Dirty Sanchez се казва предаването .. те тия там не са хора ... и все пак нека и България има нещо подобно , макар и в много по-малки размери .. нищо не пречи предполагам
предаването е в понеделник от 23:00 , а повторението в събота в полунощ
Ами като не ти пречи да ти дам няколко пречини, защо е ТЪПО:
1во на тея там ако знаеш колко пари им плащат... бедна ни е фантазията
2ро от тва клипче имаше доста постановки метка се леко се бутне и пада ще кажеш че тир го е блъснал(ако се захващате с това и да правите такива неща няма смисъл)
3то онея ги гледат почти цял свят, вас ще ви гледат само познати
1во на мен не ми тряат пари за тва което правя.
2ро постановка има само 1 и тя е в първото ни филмче "suicide" по-нагоре мисля че съм обяснил къде по-точно е тази постановка .. а и тва с пръчката дето като ме изчатка в главата леко поддадох и от мен та да падна както тряа.
3то на нас ни стига дори само познати да ни гледат .. дори и сами да си се гледаме .. няма значение за нас кой и по колко пъти ще ни гледа .. е разбира се бихме искали повече хора да ни гледат , но главно го правим заради себе си..за собствен кеф