Представяне на окултното, като част от загадката на живота, като това с което хората са забравили в себе си, и на което вече не обръщат такова внимание. На невидимото, на неизменно присъстващо в живота на всеки, за добротата за човечноста и мъдростта оставени от предишните поколения, която би ни направила по добри хора.
Дилъри такива Еей къде е MasterCop да ви каже той на вас ... Шегичка
Чувал съм че тревата уврежда половите органи и намалява спермата. Димек след 100-тното напушване и няма да ти става. Това вярно ли е? Всмисъл аз никога не съм пушил макар че са свивали/пушели едни траби до мене и няма да пуша защото почнали по добре да се гръмна.
мога да се закълна че след 100ното напушване ти става патката един мой приятел ( то са много ама..) мн повече от 100 пъти се е накозвал и съм го питал за тва и вика че няма никви проблеми.....Може би зависи и от организма там нз вече
Дилъри такива Еей къде е MasterCop да ви каже той на вас ... Шегичка
Чувал съм че тревата уврежда половите органи и намалява спермата. Димек след 100-тното напушване и няма да ти става. Това вярно ли е? Всмисъл аз никога не съм пушил макар че са свивали/пушели едни траби до мене и няма да пуша защото почнали по добре да се гръмна.
мога да се закълна че след 100ното напушване ти става патката един мой приятел ( то са много ама..) мн повече от 100 пъти се е накозвал и съм го питал за тва и вика че няма никви проблеми.....Може би зависи и от организма там нз вече
И все пак да си ризкувам патока е доста тъпо Всмисал ще ми трябва...
Абе като не си пушил кво говориш. Напуши се един път и тогава говори, дали ти ставала патката, еми ша става ми. Тя и от цигарите се прецаква спермата, но ...
А пък тва за приятелката ти незнам. Към марихуанката не може да се пристрастиш, е само психическо. По едно време бая пушил тука с приятелите, ама ся не пуша, е от време на време като намеря някой, но тва става рядко. За сметка на тва спрях да пия и ми е по-добре напушен да летя, от колкото пиян да пълзя. Тва е... и да знаете не прекалявайте, щото не е много добре.
По-добре напушен да летя,
от колкото пиян да пълзя.
DMX написа:Абе като не си пушил кво говориш. Напуши се един път и тогава говори, дали ти ставала патката, еми ша става ми. Тя и от цигарите се прецаква спермата, но ...
А пък тва за приятелката ти незнам. Към марихуанката не може да се пристрастиш, е само психическо. По едно време бая пушил тука с приятелите, ама ся не пуша, е от време на време като намеря някой, но тва става рядко. За сметка на тва спрях да пия и ми е по-добре напушен да летя, от колкото пиян да пълзя. Тва е... и да знаете не прекалявайте, щото не е много добре.
е доста силен афродизиак си е пък и какви работи ми хрумват после. е хубаво де обясни ми като пуша от 9-и клас как не съм се пристрастил и не съм станал тъп. доста по-тъпи хорица има дето водят пълноценен живот. е за съжаление ще трябва да се откажа от дребния порок че там дето мисля да уча след две години изключват директно за употреба на наркотици и алкохол
DMX написа:А пък тва за приятелката ти незнам. Към марихуанката не може да се пристрастиш, е само психическо. По едно време бая пушил тука с приятелите, ама ся не пуша, е от време на време като намеря някой, но тва става рядко. За сметка на тва спрях да пия и ми е по-добре напушен да летя, от колкото пиян да пълзя. Тва е... и да знаете не прекалявайте, щото не е много добре.
Потърсете за Салвия Дивинорум, ако някое психоактивно в-во има нещо общо с раздела "окултно" то това определено е Салвия Дивинорум. Да отидеш в одвъдното и през времето и пространството, да пробиеш бариерата на реалността. Да умреш и да се родиш на ново. Това не е наркотик. Това е....