sawo написа:Резултатите в Doom3 са плачевни, дори и с тази видео карта
Въпрос на оптимизация на кода на играта Трик на производителите на игри и на видеокарти за да се продават жълтите боклучета Само че от 29 Април 2005 год. нещата стоят другояче --- излезе Mac OS X 10.4 "Tiger" и резултата е 30 % по-добри резултати на тестовете с Doom 3
Мдa, aмa в много голямa степен вaжи моментa с оптимизaциите... Игрaтa е писaнa кaто сa се съобрaзявaли със съвсем друг тип процесор. Повечето игри зa МAК сa си чистa конверсия... И все пaк с достa зaглaвия МAК-a се спрaвя също толковa добре колкот и РС-то... Освен товa все пaк дa се имa предвид че МAК-овете по принцип не сa геймърски компютри... Някой дa потърси тестове с други игри че нещо ме мързи... Мисля зе резултaтите нямa дa сa толкоз еднознaчни... Дуум-a не е единственaтa игрa..
Ехеей, много навътре го приехте бе!
Нужно ли е да цитирам комикса - "Mac gamers - they don't fucking exist". Това си е различна култура. Какво се навивате един друг кое е по-добре?
Карайте с това което ви харесва!
kitikri написа:Маковете не са лоши машини, но защо не са се наложили? Представи си кола на която не можеш да й слагаш най-различни части, не можеш да я тунинговаш... Ми то е каруца, не кола
Ще перифразирам, като стана дума за коли... Ролс-Ройс също не е лоша машина, ама що не се е наложил... И има ли един Ролс нужда от тунинговане?! Който е видял и поработил на Мак, повече неще да се върне към РС-тата и Джама... И само му е в главата как да се сдобие с Ябълка...
п.п. Поразучи в USA дали пък не се е наложила марката...
kitikri написа:Маковете не са лоши машини, но защо не са се наложили? Представи си кола на която не можеш да й слагаш най-различни части, не можеш да я тунинговаш... Ми то е каруца, не кола
Ще перифразирам, като стана дума за коли... Ролс-Ройс също не е лоша машина, ама що не се е наложил... И има ли един Ролс нужда от тунинговане?! Който е видял и поработил на Мак, повече неще да се върне към РС-тата и Джама... И само му е в главата как да се сдобие с Ябълка...
п.п. Поразучи в USA дали пък не се е наложила марката...