Момчета всяка неделя се събираме с моите хора в 7-мо основно училище , под Стадион Берое. Правим много яки мачове Може да спретнем нещо , само да се съберем
е да нека да дойде всеки с още 10 човека да са чудим кво да правим, да се раитаме и бутаме само
а не мислите ли че 16 часа е малко раничко и ще е доста горещо(не съм гледал прогнозата за тогава)
нов час 17:00
мястото където ше се събираме обаче не трябва да е натоварено с хора .. в смисъл , на горна гъба в 17:00 сигурно ще има 2915213798198 копелета дето не се знае дали са от форума или не .. сещате се .. ще станат обърквации , за това предложете някое друго място , където не се събират често хората .. аз предлагам на входа на театъра до горна гъба .. там дето брейкърите играеха преди .. сещате се .. на плочките .. ама не доло , а горе.Какво ще кажете
Jedi_Knight написа:Че вие не се ли познавате?Къф е проблема с гъбата?
Ми ни`къв , ама мен не ми се разкарва по целия център така както ще играя. И защо на гъбата , някой ще рече , че ще ходим да пием
Най-добре си е в някое даскало направо.
Сорри за втория пост
ама какво ще кажете да предизвикаме форумите на орбинет или Инетг или ЦТЦ. Аз лично сега съм на Орбинет, но съм бил 2 год на верея и се чувствам вереец.