Тъй да почна по ред.
админ направо ме смущаваш с расъжденията си.
Тъй като вселената расте и увеличава скороста си след тях няма нищо.В нищо се има в предвид пусто и празно място.
аууу колко грозно и необусновано звучи.
Да хвърля малко светлина. Tакова като понятие "нищо" си е чиста проба заблуждение и единствената му цел е да ни отклони от правилните расъждения.
През 1932г. Морлей "доказва" че в пространството м/у отделните космически тела няма "нищо" и това пространство той нарича
вакум с което отрича съществуването на
етера. Да обаче етер има и това доказва на новата наука Никола Тесла с изобреенията който прави. Просто някой хора са нямали интерес да се знае за съществуването на етера.
Какво представлява етера? Етера е частица която изпълва космичното пространство както въздуха изпъва пространството по-между ни. Това е частца по малка от
атома. Етера е частица която не се вижда и няма нито едно от измеренията на материята (материя, енергия, светлина) това е така защото е с по-голяма вибрация и с повисоки обороти на въртене от всичко в материалните състояния. При забавяне на въртенето тези частици започват да приемат материални измерения (светлина, енергия, материя). При забявяне на въртенето си дори на една етерна частица може да приеме размерите на цяла планета. В зависимост от различното забявяне на етерната частица тя може да се прояви като светлина, енергия или материя. Никола Тесла забавя етерните частици само до положение енергия без да създава материя и дори само до това положение съвремениците му го наричат черния магиосник.
Според най-известната теория, в началото не е имало абсолютно нищо, не е имало време, материя и пространство. Изведнъж огромно количество чиста енергия по-малка от атом се е появила от нищото и е започнала да преобразява вселената, която нараснала до размерите на ябълка, от там материята и анти-материята, след това частиците отделени от сблъсака на материята с анти-материята през следващите стотици милиони години са се свързали в градивните елементи на света, водород и хелий.
Първо не е било "нищо" а "етер". Да материя не е имало. Огромно количество енергия се появява при забавянето на етерното въртене. Да всичко това е по-малко от атом. Да може да достигне размерите на ябълка. Няма зблъсък на материя и на антиматерия да те се появяват като прудукт на забявянето, но гравитацията се появява в зависимост от потозите на въртене на "етерния вятър" и тук тези елементи като водород и хелий са самостоини а не че вселената се образувала от тях те са просто още едно от състоянията на етера.
Чрез "Етера" ние имаме гравитация и благодарение на него ние не сме изхвръкнали извън орбитата на Земата. Благодарение на него се постига и антигравирация.
админ а що се отнася до пътуването то няма физичско имерение. Когато ти казват че мисълта ти може да стигне до края на вселената да това може да стане само ако ти имаш представа за края на вселената и то само на материялната вселена. Пренасянето през пространството винаги е били и ще бъде най-бързо само когато сме нематериални или друго яче казано ако ускориш един организъм като нашия така че вибрацията на клетките да достигне скороста на една етерна то ти в това състояние си способен да достигнеш за един миг кадето искаш само да имаш представа за това място или както се казва информационен отпечатък за мастото в собствените си клетки. Докато измерваме скороста на движението в пространството спрямо материята никакъв санс нямаме да избягаме по далеч от собствената си галактика.
rumo
Леле мале, боже господи !!! Какви неща може да прочете човек в тая тема. Направо преобръщате физиката с главата надолу (Админа). То да е някоя окултна тема айде иде дойде там всеки може да си плямпа каквото си иска , ама като става въпрос за астрономия недейте така. Айде и Лутара да се изкаже , че той нещо като Господ се явява в тоя форум да видим какви ще ги забърка и той . Друго ми е интересно има със сигорност ученици дето го четат това , тъй ли не учат физика да ви корегират малко поне , да не се изказвам аз че мойте познания са от преди 15-20г. а пък не съм чул нищо съществено да се промени освен в света на елементарните частици.
Абе човек мога да дам и доказателства за това което твърдя. Учили сме физика и аз мога да твърдя че това ми най-любиния предмет. Имам познат атомен физик, който е готов да дейтвотелно да преобърне цялата съществуваща физика с главата надолу.
Вижте сега нашата физика си изпъни ролята за обеснението на материялния свят, но само на него. Тукстава дума както за механичната физика така и за квантовата физика, защото (смятам никой няма да отрече) и в двете става дума само за материата в различно състояние.
Както и да е утре ще ви дам сайт за етера и за някой от устройствата който го използват само до известна степен.
Наистина ми се иска да напиша още но мисля че за сега нямам право нека хората който работят в/у това сами го направят когато са готови с изследванията си.