Яко PHUN
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
това е много сложен въпрос ,не че се подценявам и не си вярвам във възможностите но със сигорност с една казвам една защото ако кажа 3-4 а те иизлезнат нимфоманки трябва да си умирам на нечии пъп ----------------------------- какво мислиш за лезбийките и педалите
хора като хора , малко по-специални , но със сигурност нямам негативно мнение за тях. (не съм бипец)
Според теб , кога България ще се оправи като държава и дали воабще някога ще се оправим и ако не - да бягаме ли от тука или предлагаш да седим и да се надяваме.
Ще се оправи когато манталитета на българите се оправи, станем позитивно настроени,а не само песимистично и когато изчезне това нещо(него знам какво е) когато имаш власт си мислиш че си недостижим и не ти пука за другите ( не говоря само за депутатите и тн) както има една приказка "с голямата сила(власт) идват и големите отговорности".Твърдо съм против това напускането на държавата нали все пак искате да живеете в едно по добро общество да живеем по европейски ами точно тези младите които бягат по жучбината на тях се разчита да нйаправят тези неща на Костов, Дуган,Парванов и сие им изтича времето ...