Вашите + или -

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Аватар
[Sz]T-Rex
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от [Sz]T-Rex »

+ един голям бъг имам .. може да ви се стори супер странно (то е) или че си измислям , но мога да ви оверя , че не лъжа.Става въпрос за следното:
седя примерно зад една стена на която края е на 1 метър пред мен , ако има човек от другата страна на стената (не знам на каква дистанция .. но не е голяма .. максимум 2 метра) ушите ми започват да пищят и така в някои ситуации когато примерно съм се скрил да п*кая и усещам като наблежи някои.Т'ва абсолютно сериозно.Т'ва не значи , че ако съм в няква тъпла хора и ми пищят нон-стоп ушите.Става въпрос ако няма никой до мене примерно 30 минути.Както съм сега на компа .. на няма 1 метър от вратата , ако майка ми стане примерно до тоалетната , мога да я усетя през вратите .. в случай , че имам и слушалки на които дъни яко метъл :twisted: . Не ми е служило кой знае колко , ама някой ден може и да послужи за нещо важно .. знае ли се.

- мноо съм тъп :D
- лесно паля фитила
- вляза ли в спор , ако изляза крив и после цял ден ми е кофти .. хубавото все пак е , че не влизам в спорове много-много :D
- носа ми стърчи на 3 метра пред мене :D
Аватар
Zac
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Zac »

+ Правя всичко за приятелката и приятелите (истинските)
+ Отворен съм към всички теми..

- Не съм общителен (тва е много голям - )
- Много се нервя на по-глупави хора, глупаво мислене.. полудявам, а може би не трябва да объщам внимание.
- Много съм мек понякога, когато някой трябва да си го получи..
- Мързи ме.
Аватар
SniperBeta
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от SniperBeta »

+ сресан съм

- снощи ми поникна пъпка над дясната вежда...и съм много дистанциран
Аватар
eNforcer
Потребител
Потребител

Мнение от eNforcer »

Минуси дал Господ: грозен, мързел, стиснат съм, дървен философ, не мога да свалям момичета, тъпички ми са пръстите, лъжа, и т.н., и т.н. ....
Плюсове: ми той май не останаха такива... :lol: Ааааа, да - лесно давам пари на приятел, странно чувство за хумор, койте не всеки разбира.... :wink:
Аватар
Jedi_Knight
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Jedi_Knight »

Стиснат и лесно даващ пари ... парадокс :lol:
Аватар
eNforcer
Потребител
Потребител

Мнение от eNforcer »

Jedi_Knight написа:Стиснат и лесно даващ пари ... парадокс :lol:
Стиснат, когато трябва да давам пари за неналожителни неща (то тва май се казваше "пестелив"... 8O )
Аватар
emvi
Новак
Новак

Мнение от emvi »

минуси мноооооого при мен- ами супер мързел,разхвърляна съм много,понякога се вдетинявам много,ако някой е гаден с мен единя ден а после е мил и аз би тряаало да му се сърдя,но му прощавам и ме е яд после щот тои пак си става гаден!отвратителен инат съм,много съм бъбрива и тн.....

плюсове май нямам много - ами общителна съм,отнасям се добре към всички,готова съм на почити всичко за един истински приятел. :roll:
Публикувай отговор