Напиши още един път "Да го нанана" и ще почна да ти трия мненията! Слагай цензура поне.
x6x написа:Въобще не си мечтаем да ти кажа.
Ако прочетеш внимателно какво съм писал,ще разбереш че сме на едно мнение.А то е - по добре дебелия Роналдо,отколкото самогъзника Нистелрой.
То е ясно кой е по-добрият. Мисля, че незнаеш каква е разликата във възможностите между тези двама играчи. Ти май си позабравил кой е тоя Роналдо(щом говориш така за него), какво е правил и на какво е способен. Даже сега си оперира нещо краката, и дано да влезе в добра форма.
За защитата на Италия мога само да кажа Неста+Канаваро(какво повече), но Неста се контузи и Матераци го замести, който в последствие спаси Италия не само на финала с гол от глава(дори и да беше виновен за дуспата преди това). Предполагам, че гледа мача Германия - Аржентина и видя колко добре играха немците и заслужено спечелиха мача, макар и след дузпи, но с Италия се пънеха и нормално паднаха. Ако си спомняш Де Роси направи брутален червен картон с умишлен удар в главата на противника с лакът. А когато му изтече наказанието и игра на финала той не показа никаква игра, така че грешно го хвалиш. За Буфон ясно... професионалиста си е професионалист. Щом всички отбори на световното са мижави, така или иначе някой трябваше да я спечели тая купа, и не виждам причина това да не беше Италия. Вярно първенстото не беше едно от най-добрите, даже най-безрезултатното, но победителя е един, и аз се радвам, че щом не е Испания, това е Италия