САМО ЗА МЪЖЕ!
- [Sz]T-Rex
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
- TaO-DeadSocked
- Модератор

- Обратна връзка:
*NIKITA* написа:... Айде зимата и есента добре,ама лятото наистина е ужасно..затова - ходете колкото се може по често дори без бикини в тия жеги - на мен поне ми е добре така!
* Може да стане двусмислица. Това НЕ е Никита.
А относно темата :
Всичко си зависи от правилната комбинация
Някой може да обожават миризмата на "риба". (Не и Аз)
Все пак какво ли няма по света
Другото вече сте го изкоментирали
- *NIKITA*
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
- tonyboy79
- Потребител

Ха ха с тази снимка ще "вдигнеш" духа във форума.
Представям си вече как мадамите почват да ходят с едно цвете между краката. 
И искам да те питам нещо. Не се ли притесняваш като си без бельо и с пола да не стане някой гаф, а де на говорим за хигиеничност като сядаш на някое кафе?
ПП: Преди години още кагато Паралакс беше кафе, една мадама и тя така.... абе нещо се наведе рязко и такава гледка се откри....... мале, мале щях да си глътна чашата.
И искам да те питам нещо. Не се ли притесняваш като си без бельо и с пола да не стане някой гаф, а де на говорим за хигиеничност като сядаш на някое кафе?
ПП: Преди години още кагато Паралакс беше кафе, една мадама и тя така.... абе нещо се наведе рязко и такава гледка се откри....... мале, мале щях да си глътна чашата.
- *NIKITA*
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Не,не се притеснявам - няма от какво> не нося чак толкова къси поли за да се вижда нещо дори и като се наведа,рокли.. поли са ми до коляното,трябва да се побия на челна стойка за да ми лъсне задника,не е задължително жената да е с нещо мини за да изглежда секси,да ти се вижда задника очевАдно, не е секси поне според мен,има други начини да се подчертае сексапилността на една жена.Колкото до хигиената,интимната козметика,която използвам ме предпазва,по кафета -не сядам директно,а върху полата си, вечер в барове или диско винаги местата са ми на бара,не обичам да се заседявам,дори и когато съм с бикини е по същия начин,не си държа краката разкрачени това е ясно,/е,ако малко съм подпийнала и се закачам с някой,премятвам бавно крак върху крак като Шарън Стоун в "Първичен инстинкт"tonyboy79 написа:Ха ха с тази снимка ще "вдигнеш" духа във форума.Представям си вече как мадамите почват да ходят с едно цвете между краката.
- tonyboy79
- Потребител

- [Sz]T-Rex
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
- tonyboy79
- Потребител

- [Sz]T-Rex
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
- tonyboy79
- Потребител

- [Sz]T-Rex
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
- tonyboy79
- Потребител

- x6x
- Потребител

И аз се смях много,има такъв виц*NIKITA* написа:Ееее,момчета направо сте ЛЕКО гаднички . .не така деSoby написа:Не само да не е космата ми и да не мирише като сомNirvana написа: хахах Саше викаш дано да не ти се падне някой космат сом а ?........Моя приятелка по съвет на гинеколкога си,за да не ползва презерватив,той и дал контрацептив под формата на хапче,което се слага вагинално,но забравил да и каже,че трябва поне час и нещо преди акт да го сложи,за да се абсорбира. .а тя милата го бутнала 10 минутки преди това и момчето като слязло долу.. и си поседяло около час ..и то, не защото толкова искало да седи,а защото му се надул и изтръпнал езика. .не можел да каже нищо,опитвал ама си дъфчел езика. .и накрая едвам едвам обяснил какво и що му станало. .и така си ходел 24 часа,не усещал вкус,с изтръпнал език и като говори фъфли,защото като се е надул и се хапе. .Ега ти и горкото момче,направо за съжаления. .Аз се смях много ......
.................................................
Добрo утро[Sz]T-Rex написа:в повечето случай даже жената е по-сексапилна с дрехи , от колкото гола
За какво съществуват Victoria's Secret тогава.
- *NIKITA*
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Може и да го има като виц,но явно си става и не само на приказки,защото на другия ден въпросното момче,беше с нас на кафе и наистина не му се говореше за случая и езика си му беше доста кофти,даже спомена,че вечерта понеже и няма вяра вече на мацката ще си бръкне първо с пръсче да провери на вкус,че да не ходи като зауглав пак с дни 
- [Sz]T-Rex
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
АХАХАХхаАХаХ
ебати ситуацията ... хич не е смешна , ама не знам що се смея ! Гадно си е .. горкия пич , не му завиждам никак ..
btw
спорихме с 1 приятел .. нали ако примерно 2ма партньори са девствени и ако правят секс за пръв път без презерватив има потенциална опастност да се разболеят от спин или там няква друга болест която се предава по полов път ...
ебати ситуацията ... хич не е смешна , ама не знам що се смея ! Гадно си е .. горкия пич , не му завиждам никак ..
btw
спорихме с 1 приятел .. нали ако примерно 2ма партньори са девствени и ако правят секс за пръв път без презерватив има потенциална опастност да се разболеят от спин или там няква друга болест която се предава по полов път ...