САМО ЗА МЪЖЕ!

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Аватар
[Sz]T-Rex
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от [Sz]T-Rex »

ако може и без никакви дрехи май ш'е най-добре не само за тях , ми за всички :wink: :D
Аватар
TaO-DeadSocked
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от TaO-DeadSocked »

*NIKITA* написа:... Айде зимата и есента добре,ама лятото наистина е ужасно..затова - ходете колкото се може по често дори без бикини в тия жеги - на мен поне ми е добре така! 8)
ivanov написа:18+

Изображение
* Може да стане двусмислица. Това НЕ е Никита. :wink:

А относно темата :
Всичко си зависи от правилната комбинация ;)
Някой може да обожават миризмата на "риба". (Не и Аз)
Все пак какво ли няма по света ;)
Другото вече сте го изкоментирали ;)
Аватар
*NIKITA*
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от *NIKITA* »

Но затова пък,това е НИКИТА :twisted:
Изображение

Има и други начини за прикриване на това,че си без гащи :lol:
Аватар
tonyboy79
Потребител
Потребител

Мнение от tonyboy79 »

Ха ха с тази снимка ще "вдигнеш" духа във форума. :lol: Представям си вече как мадамите почват да ходят с едно цвете между краката. :)

И искам да те питам нещо. Не се ли притесняваш като си без бельо и с пола да не стане някой гаф, а де на говорим за хигиеничност като сядаш на някое кафе?

ПП: Преди години още кагато Паралакс беше кафе, една мадама и тя така.... абе нещо се наведе рязко и такава гледка се откри....... мале, мале щях да си глътна чашата. :D
Аватар
*NIKITA*
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от *NIKITA* »

tonyboy79 написа:Ха ха с тази снимка ще "вдигнеш" духа във форума. :lol: Представям си вече как мадамите почват да ходят с едно цвете между краката. :)

И искам да те питам нещо. Не се ли притесняваш като си без бельо и с пола да не стане някой гаф, а де на говорим за хигиеничност като сядаш на някое кафе?

ПП: Преди години още кагато Паралакс беше кафе, една мадама и тя така.... абе нещо се наведе рязко и такава гледка се откри....... мале, мале щях да си глътна чашата. :D
Не,не се притеснявам - няма от какво> не нося чак толкова къси поли за да се вижда нещо дори и като се наведа,рокли.. поли са ми до коляното,трябва да се побия на челна стойка за да ми лъсне задника,не е задължително жената да е с нещо мини за да изглежда секси,да ти се вижда задника очевАдно, не е секси поне според мен,има други начини да се подчертае сексапилността на една жена.Колкото до хигиената,интимната козметика,която използвам ме предпазва,по кафета -не сядам директно,а върху полата си, вечер в барове или диско винаги местата са ми на бара,не обичам да се заседявам,дори и когато съм с бикини е по същия начин,не си държа краката разкрачени това е ясно,/е,ако малко съм подпийнала и се закачам с някой,премятвам бавно крак върху крак като Шарън Стоун в "Първичен инстинкт" :twisted: /не съм на показ за да има досек с околната среда и да пипна нещо..много и различни варианти има за предпазване.. все пак не съм на 15 за да незнам как :)
Аватар
tonyboy79
Потребител
Потребител

Мнение от tonyboy79 »

Мерси за изчепателния отговор. Споделям мнението ти, че една жена може да е сексапилна и без да е гола. :D
Аватар
[Sz]T-Rex
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от [Sz]T-Rex »

в повечето случай даже жената е по-сексапилна с дрехи , от колкото гола :wink:
Аватар
tonyboy79
Потребител
Потребител

Мнение от tonyboy79 »

всичко се крие в погледа :wink:
Аватар
[Sz]T-Rex
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от [Sz]T-Rex »

да бе , ама 1 жена ако я гледаш със сексапилни дрехи изкушението ш'е по-различно , от колкото ако седи пред тебе гола мадама :wink:
Аватар
tonyboy79
Потребител
Потребител

Мнение от tonyboy79 »

Ами аз нищо по-различно не съм казал. А сега си представи тази жена със сексапилни дрехи стои си и се заиграва с тебе с поглед. :tongue:
Аватар
[Sz]T-Rex
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от [Sz]T-Rex »

а ся е време да се събудим и на работа.. :D
Аватар
tonyboy79
Потребител
Потребител

Мнение от tonyboy79 »

ха хахаахаха аз съм си буден :roll:
Аватар
x6x
Потребител
Потребител

Мнение от x6x »

*NIKITA* написа:
Soby написа:
Nirvana написа: хахах Саше викаш дано да не ти се падне някой космат сом а ?
Не само да не е космата ми и да не мирише като сом :twisted:
Ееее,момчета направо сте ЛЕКО гаднички . .не така де ;)........Моя приятелка по съвет на гинеколкога си,за да не ползва презерватив,той и дал контрацептив под формата на хапче,което се слага вагинално,но забравил да и каже,че трябва поне час и нещо преди акт да го сложи,за да се абсорбира. .а тя милата го бутнала 10 минутки преди това и момчето като слязло долу.. и си поседяло около час ..и то, не защото толкова искало да седи,а защото му се надул и изтръпнал езика. .не можел да каже нищо,опитвал ама си дъфчел езика. .и накрая едвам едвам обяснил какво и що му станало. .и така си ходел 24 часа,не усещал вкус,с изтръпнал език и като говори фъфли,защото като се е надул и се хапе. .Ега ти и горкото момче,направо за съжаления. .Аз се смях много ......
И аз се смях много,има такъв виц :) и предполагам ти си го цитирала за сексуална култура!!

.................................................

[Sz]T-Rex написа:в повечето случай даже жената е по-сексапилна с дрехи , от колкото гола :wink:
Добрo утро :lol:
За какво съществуват Victoria's Secret тогава.
Аватар
*NIKITA*
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от *NIKITA* »

Може и да го има като виц,но явно си става и не само на приказки,защото на другия ден въпросното момче,беше с нас на кафе и наистина не му се говореше за случая и езика си му беше доста кофти,даже спомена,че вечерта понеже и няма вяра вече на мацката ще си бръкне първо с пръсче да провери на вкус,че да не ходи като зауглав пак с дни :)
Аватар
[Sz]T-Rex
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от [Sz]T-Rex »

АХАХАХхаАХаХ
ебати ситуацията ... хич не е смешна , ама не знам що се смея ! Гадно си е .. горкия пич , не му завиждам никак ..

btw

спорихме с 1 приятел .. нали ако примерно 2ма партньори са девствени и ако правят секс за пръв път без презерватив има потенциална опастност да се разболеят от спин или там няква друга болест която се предава по полов път ... :roll:
Публикувай отговор