принципно гласувам обаче като ме карат да избирам между двама които не харесвам не гласувам ... или в моя случай пускам невалидни .. тей че не ме укорявай.MasterCop написа:Ако не беше Герб, много малко хора щяха да идат да гласуват въобще!
Местни избори 2007
-
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
- Da Edd
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
@ cavenagi - Какво от това, че са свършили? Не трябва да изкараме кирливите ризи на екс-кметя Желев ли? Мисля че веднъж завинаги трябва да се затворят устите на анти-гербовците, плюещи по партията и партииците неоснователно и най-важното - без доказателства!
Не е точно така. Пролетта избираме ново правителство най-вероятно, при което ГЕРБ ще са мнозинство.absurd4o написа:Кмет от ГЕРБ при ЧЕРВЕНО ПРАВИТЕЛСТВО=не се надявайте на държавни пари в общинската хазна!!!
Да ни е 'честит' избора!
- Zebina
- Начинаещ
- ranieri
- Новак
за стария кмет сам чувал доста лоши работи които не ги знам до колко са верни ама за светлин танчев мога да ви кажа че е много крадливо копеленце на два пъти го хващаха в корупция в университета и двата пъти потулиха работите защото има хора в министерство на образуванието
а сега като му дадат тая власт с кметския пост смятайте за какво крадане ще става въпрос
а сега като му дадат тая власт с кметския пост смятайте за какво крадане ще става въпрос
-
- Потребител
- Обратна връзка:
- absurd4o
- Потребител
EDD,настрой се да преживееш 1 разочарование ПОВЕЧЕ от другите...И с ГЕРБ НЯМА да има промяна в 20-годишната МАТРИЦА в която живеем...Но пък и това си заслужаваме-ДОКАТО ИМА ТЕЛЕТА,ЩЕ ИМА И КАСАПИ...SAD BUT TRUE..Не е точно така. Пролетта избираме ново правителство най-вероятно, при което ГЕРБ ще са мнозинство.
P.s>дано не си емигрирал след мечтаното от теб управление на ГЕРБ,та да попсуваме заедно в някой форум...Остани с здраве и....НАДЕЖДИ

Между другото,някой ЗАМИСЛЯЛ ли се е че може вече да ПОЕМЕМ боклука на София??По него едва ли ще има разцъфнали ГЕРБери.

- MasterCop
- Потребител
- Обратна връзка:
Не те укорявам, напротив - казвам, че хората са обезверени, а Герб им дава някаква надежда да излязат да гласуват! На парламентарните избори ще излязат два пъти повече хора! И е време партията на червените бабички да си ходи - не случихме на Освободители едно време...DeathLord написа:принципно гласувам обаче като ме карат да избирам между двама които не харесвам не гласувам ... или в моя случай пускам невалидни .. тей че не ме укорявай.MasterCop написа:Ако не беше Герб, много малко хора щяха да идат да гласуват въобще!

-
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
Защо си мислите че следващия който ще дойде на власт няма да краде
Всеки иска пари. Ако пред някой подкуп от 50 лв. минава, а при друг не минава, това е защото неговото положение и възпитание е различно, но той иска пари. Пред него ще мине подкуп от 100 лв. примерно. Има само 1% идеалисти и луди хора на този свят който не искат пари, но те обикновенно не стигат до властта или ако стигнат свършват с бомба в колата примерно.

Всеки иска пари. Ако пред някой подкуп от 50 лв. минава, а при друг не минава, това е защото неговото положение и възпитание е различно, но той иска пари. Пред него ще мине подкуп от 100 лв. примерно. Има само 1% идеалисти и луди хора на този свят който не искат пари, но те обикновенно не стигат до властта или ако стигнат свършват с бомба в колата примерно.
"There is no 'patch' for stupidity."
- MasterCop
- Потребител
- Обратна връзка:
-
- Потребител
- Da Edd
- Старо куче медалист
- Обратна връзка: