Страхотна поледица!!!

Всичко свързано с град Стара Загора.
Аватар
absurd4o
Потребител
Потребител

Мнение от absurd4o »

Сещаш се, че за почистването на града има сключен договор с някоя фирма и по чие време е бил сключен този договор, нали ?
Така че невиждам какво обвинявате новия кмет и дали нарочно не му правят спънки.
Ей.......все няма виновни...или виновни са предишните!СТАР управленски трик в България!Все има някакъв момент на саботаж...
ИЗОБЩО не ме интересува КОГА е сключен договора -ако трябва ВСЕКИ ден ще сключват договори!Защото ВЛАСТТА е вечна, а живота МИ Е ЕДИН!Не ми се ще да го прекарвам в гипсови корита или инвалидни колички заради БЕЗХАБЕРИЕТО на новичкия градски велможа!
Сега му бе МОМЕНТА ДА БЛЕСНЕ-десетина камиона с пясък и ЦЕЛИЯ град щеше да ГО ЗАПОМНИ!!!!!!!От този момент насам-за мен ТОЗИ КМЕТ Е АБСОЛЮТЕН НЕКАДЪРНИК!Независимо кой го е саботирал или как го е изненадала природата!!Във века на спътниците,мобилните комуникации и ПЕТ ЕТАЖА ОБЩИНСКИ СЛУЖИТЕЛИ,да НЕ МОЖЕШ да изсипеш десетина камиона с пясък по улиците.......ЕБАТИ И СМЕШНИКА!Ей,от джоба си бих ги платил!ПЪРВОТО ВПЕЧАТЛЕНИЕ Е НАЙ-ТРАЙНОТО!Ще се стискат зъби 4-години...Ама ХАК!ЧЕСТИТ ИЗБОР,СТАРОЗАГОРЦИ!Пак от чувала с .....фанахте ПУТЬОТО! :lol:
DeathLord
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от DeathLord »

е нали се съдеха нещо тоя новия кмет нали нечестно беше избран ? аз доста се отвратих от ГЕРБ за последните няколко месеца и пак нямам представа за кой ще гласувам ебати....
Аватар
John3V
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от John3V »

За да се позамажат очите на старозагорци вчера бяха изкарани от кафетата около 20 броя от тия с оригиналния тен, за да направят демонстративно поразчистване на ледените/снежните боклуци пред СОД, над Областна администрация.
Браво на кмета и т.н. служби, които се грижат за нас. :lol:

П.С. След тия зрелища, ако бяа разфърляли и по някой хляб - евала щаха да имат, ама не... зас'я :lol: :lol: :lol:
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Наистина ако почнат да хвърлят хляб и сол цена няма да имат :twisted:
Аватар
John3V
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от John3V »

Сол - деазнам, ама нали по едно време е било модерно да се дава на народа хляб и зрелища, та аз за т'ва го рекох.
Ся, че някой може и да иска и дъвка с хляба е отделен въпрос. :lol:
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Ами сол за леда пък хляба за хората :)
Аватар
John3V
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от John3V »

Само, че стана черни за леда, а х** (ама не е хляб де) за хората, да мЪ извиняватИ!
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Споко, тя зимата е виновна че ги изненада всичките в началото на януари и ги хвана неподготвени, те я очакваха в средата на август някъде ама ...

Независимо кой е сключил договора той си е в сила до изтичането му. Не знам аз не го познавам новия кметец ама който и да питам добра приказка за него не съм чул, ама пък гласувах за него че стария нещо взе да ми омръзва.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
chocho_stz
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от chocho_stz »

Аве вчера като се връщах от София от 20:00 чак в 2:30 се прибрах баси маглата баси убитата София изгубухме се баси града че Пловдив целия път заледен пълна магла нищо не се виде щехме се блъснем
:? ужас ве......... повече в София нема да стъпа :)
Counter-Strike 1.5
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Той официално вчера стъпи в длъжност кмета :)
http://www.chambersz.com/index.php/cont ... 10669/109/
Аватар
absurd4o
Потребител
Потребител

Мнение от absurd4o »

Da Edd и в други форуми съм те засичал и знам ,че си яростен защитник на Танчев ! Яко агитираше за него , а сега като се усра на старат си слагаш розовите очила и се правиш , че нищо не се е случило . Мненията ти са на едно парвеню и слагач !

Бива ли така ? Когато плюехте Желев бяхте най-правите , макар и без доказателства , а сега , когато всички виждаме безхаберието на сегашният градоначалник ми говориш , че това било нормално!

Твоите мнения са на пристрастен човек , не обективни и не подкрепени с никакви аргументи! Желев не бе цвете за мирисане , но вие се изкарахте големи специалисти по всичко .

Сега , кой ви е виновен , пак Желев ли ?Безхаберници !

Има една приказка - тази лъжица се оказа голяма за вашата уста !
НАПЪЛНО СПОДЕЛЯМ!!!!!!!!!!
Не съм РОДОМ от Стара Загора и затова мисля че мнението ми е безпристрастно-ЖЕЛЕВ беше в ПЪТИ повече кмет и управник ,отколкото този новия!!!Желев е пряко отговорен за ВЪЗХОДА на СтараЗагора през последните 5-6 години..И ако някой не му е ясно ЗАЩО загуби изборите-да пита министър Масларова!Тя скрои шапка!Червените бабички си изиграха ролята...за жалост -този път ОТРИЦАТЕЛНА за Желев и старозагорци..
Аватар
Da Edd
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Da Edd »

:lol:
и за мъглата е виновен Танчев, нали :D
@cavenagi - Само да питам - знаеш ли значението на думата парвеню
"Желев не бе цвете за мирисане" - не знам кой е нагаждачът в случая, защото много добре помня как бранеше с все сили бившия си шеф.
Истината е, че винаги съм прав. Прав бях, когато обвинявах бившия ти шеф Желев в кражба на цигански гласове и се аргументирах доста подробно във форума на ИГ.

Преди изборите "яко агитирах" за Танчев, защото той беше единствената алтернатива на старазагорци! А от промяна имаше нужда. Дали ще е добър кмет само времето ще си покаже.

Сега не си затварям очите за проблемите на града (де да беше само при нас). "Бедствието" завари всяка община в ... неподготвено положение. Такава обстановка не е имало в близките години. Досега никоя община не е почистена изцяло и ти гарантирам, че в никой град гражданите не са доволни от почистването, въпреки че на много места работа е свършена и то доста добре. Относно поледицата НЯМАШЕ как да се избегне, каквито и мерки да се бяха взели. С очите си видях на централна улица голям слой лед над прясно изсипана сол.
Че Танчев има вина - има, разбира се. Но не бива да му се нахвърляте всички с такава сила, с каквато бранихте преди известно време неоснователно кметЯ Желев.
От това се дразня. Че българинът е винаги дребнав и плюе неоснователно при най-малката причина. Винаги управниците са виновни, винаги има причина да сме недоволни. Влезте в news.bg или някой друг новинарски сайт и 90 процента от коментарите от новините за София са от вида "Браво, българино, страхотен избор направи", "вие сами си го избрахте" и тем подобни глупости. А някой знае ли, че Бойко беше със снегорините навръх Нова година? Или че е прекарал няколко безсъни нощи покрай големия снеговалеж, за да ръководи почистването на града? По-лесно е да си затворим очите за тези неща и да почнем да плюем. Няма да се оправим и за това сме си виновни ние самите, народа. Дори да има хора, дето да ни дърпат напред, ние все ще ги плюем и ще ги дърпаме 2 крачки назад. Това е и основната ни разлика с другите държави.
Аватар
Da Edd
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Da Edd »

Кое искаш да ти аргументирам? Кое е безсмислен слух? С кое си по-запознат от мен? С шефа си ли? Не се и съмнявам.

Относно Берое - не виждам какво общината може да направи. Защо ли не беше сега Желев на власт, за да плати заплатите на напусналите момчета с пари от обръча си от фирми. :lol: Ех-ех-ех (това наистина са празни и необосновани приказки, подсилващи сарказма ми) ;)

P.S. Ако не се лъжа, работиш/еше в общината. Ако не е така, извинявай за закачката с "шефа"
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Da Edd написа::lol:
Истината е, че винаги съм прав.
С това мислене най-много да ти се изсмеят някъде :)
С няколко думи мога да ти обобщя темата, за да не разтягаме локуми :)
1.Голяма част от проблемите можеше да се избегнат и това доказват наказанията на съответните хора.
2.Кмета има немалка вина за създалата се ситуация.
3.Гражданите с основание са недоволни от мизерията, която им докара новия кмет.
Повече няма какво да чоплим и нищим :)
Междо другото, харесаха ми доказателствата и аргументите ти, че cavenagi работи в общината :P
Аватар
Da Edd
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Da Edd »

Сега ти говориш необосновано и неаргументирано. Какво значи "докарал мизерията". Мизерията с камиони ли се кара, с каруци ли? Защо никоя официална институция не търси отговорност от кмета или защо никой гражданин не е завел дело с/у Танчев досега?
Вина естествено има, но не и така, както представиха хората с предишните постове.
Ако не се лъжа
- наистина, страшно твърдение и аргументация направих.

Въпреки предварително поднесеното ми извинение към cavenagi, не му пречеше самият той да се държи като пубертет и да почне с личните нападки. На него ще му кажа единствено, че уикенда имам доста по-важна работа от тази да ми начОкват канчето откачени комплексари.

Мисля че темата я преобърнахме в ненужни спорове и някои хора приеха нещата твърде лично и побесняха, така че пяната от устата им почна да се сипе по клавиатурата. Време е за заключване. Нямам какво повече да добавя. Няма и да се "обадя" повече. :)
Публикувай отговор