Форум запой - 10 години Star Craft!
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Re: Форум запой - 10 години Star Craft!
Е то ние ако и за зала не се съберем няма слисъл изобщо да играем 

- jerry
- Старо куче медалист
- Местоположение: S. Wind Основен Клас: Mage Слабост: Mele Damge Питие: Бира
Моце и в нас да се съберем! Има голяма свободна стая, в която можем да направим мрежата. Обаче трябва да е до края на тази седмица, защото тогава си идва баща ми от Холандия и няма да има чалъм.
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
За този вариант съм по-съгласен, понеже сега се сетих за грипната епидемия и залата е последното място където искам да ходя.
- SniperBeta
- Модератор
- Обратна връзка:
Аз съм в Стара Загора от 5ти нататък, така че ако я правите тая седмица, няма да мога да дойда.
- TaO-DeadSocked
- Модератор
- Обратна връзка:
Последно в зала в Стара Загора съм бил преди година, но мнението ми за "Зодиак" е добро. Няма нещо, което дане тръгне, така че ако ще се събираме може и да дойда. В града съм между днес (31.01) и 5ти, максимум шести 02.
А ако се съберем за ланка ще домъкна антиката, която сега ползва сестрата и може да има разни тъпотии, но за един стар крафтец все ще има място
А ако се съберем за ланка ще домъкна антиката, която сега ползва сестрата и може да има разни тъпотии, но за един стар крафтец все ще има място

- Montella
- Модератор
- Обратна връзка:
Е зодиака от едно време си е класика бат ти Венци я подържа заличката 

House Music Underground !!!!!!
- [Sz]T-Rex
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Вижте сега, имам оферта:
Аз съм тук до 24 февруари .. т.е. идната седмица .. мисля , че мога да осигуря зала (Бившия Deep в Дома на Строителя) само трябва да звънна няколко телефона , но ми кажете колко хора ще се навием , ден и час да си определим поне до неделя вечерта да им кажа ... през седмицата повечето от вас са на училище , но ще го нагласим така , че всички да избягате и няма да ходите на даскало
..
Аз предлагам следния вариант :
Вторник (19.02) 20:00 там до сутринта или до когато можем да издържим...аз имам мрежов кабел доста дълъг , но само 2 крайни букси (или там както се казват), за това , някой който разбира и може , да носи букси за мрежов кабел аз ще донеса кабела (мосля , че ще ни стигне , не съм сигурен колко метра е , но не е малко).
Казвайте сега , кой е за..
Аз съм тук до 24 февруари .. т.е. идната седмица .. мисля , че мога да осигуря зала (Бившия Deep в Дома на Строителя) само трябва да звънна няколко телефона , но ми кажете колко хора ще се навием , ден и час да си определим поне до неделя вечерта да им кажа ... през седмицата повечето от вас са на училище , но ще го нагласим така , че всички да избягате и няма да ходите на даскало

Аз предлагам следния вариант :
Вторник (19.02) 20:00 там до сутринта или до когато можем да издържим...аз имам мрежов кабел доста дълъг , но само 2 крайни букси (или там както се казват), за това , някой който разбира и може , да носи букси за мрежов кабел аз ще донеса кабела (мосля , че ще ни стигне , не съм сигурен колко метра е , но не е малко).
Казвайте сега , кой е за..
- [Sz]T-Rex
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Ново 20:
Говорих току що с хората.Трябва да съберем около 20 лв защото има някви други идиоти там , на които трябва да им се каже , да се махнат и това ще стане с 20 лв ОБЩО .. зависи колко човека ще се съберем , ще сберем парички .. сигурно не повече от 3 лв на човек ще се паднат , надявам се да не е проблем.
Има едно много важно нещо обаче и то е:
в залата има много техника за много пари и огледала и разни други боклуци, за които аз лично ще нося отговорност пред хората , които са ми много добри приятели и не искам да се излагам и после да давам 20 000 лв за техника , за т'ва трябва също да се разберем никой да не пипа нищо което е там и не е нашо....нещо изключително важно!Аз цяла вечер ще съм на нокти и ще дебна някой да не пипа , но нека не си създаваме проблеми един-друг , щото не е приятно.
Та молбата ми е изключително да се внимава с всичко , което е в залата.Място има колкото искате , ще се забием по средата на помещенито и там ще играем ... мога да опитам да намеря дори 2-3 големи маси на които да си сложим PC-тата и столчета .. но това по-натам .. казвайте сега колко човека са в мелето (но искам само абсолютно сигурни хора да ми говорят , а не "може би ще дойда" .. такова положение НЯМА!)
Говорих току що с хората.Трябва да съберем около 20 лв защото има някви други идиоти там , на които трябва да им се каже , да се махнат и това ще стане с 20 лв ОБЩО .. зависи колко човека ще се съберем , ще сберем парички .. сигурно не повече от 3 лв на човек ще се паднат , надявам се да не е проблем.
Има едно много важно нещо обаче и то е:
в залата има много техника за много пари и огледала и разни други боклуци, за които аз лично ще нося отговорност пред хората , които са ми много добри приятели и не искам да се излагам и после да давам 20 000 лв за техника , за т'ва трябва също да се разберем никой да не пипа нищо което е там и не е нашо....нещо изключително важно!Аз цяла вечер ще съм на нокти и ще дебна някой да не пипа , но нека не си създаваме проблеми един-друг , щото не е приятно.
Та молбата ми е изключително да се внимава с всичко , което е в залата.Място има колкото искате , ще се забием по средата на помещенито и там ще играем ... мога да опитам да намеря дори 2-3 големи маси на които да си сложим PC-тата и столчета .. но това по-натам .. казвайте сега колко човека са в мелето (но искам само абсолютно сигурни хора да ми говорят , а не "може би ще дойда" .. такова положение НЯМА!)

- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Ами аз съм навит 

- SniperBeta
- Модератор
- Обратна връзка:
Мен ме отпиши, аз вече не съм в Стара Загора. Иначе евала за организацията, само че е леко късно в моя случаи.
- [Sz]T-Rex
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
еми sorry .. нямаше начин по-рано ... аз вчера си дойдох от София .. няма как ... а сега който ще идва , айде да казва , щото ми се струва , че когато стане сериозна работата всички се отказват (почти) .. айде стегнете се и да се разглобим 1 вечер!
- jerry
- Старо куче медалист
- Местоположение: S. Wind Основен Клас: Mage Слабост: Mele Damge Питие: Бира
Аз идвам 100%! И ако нямате нищо против, ще търкуля една каса бира с мен.
- [Sz]T-Rex
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
даже напротив
... подобни усмеления без питане са абсолютно разрешени

- [Sz]T-Rex
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
е , добре .. толкова желаещи и в крайна сметка само 3ма .. ми момчета , не мога да ангажирам хората ако нещата няма да станат .. днес вечерта трябва да им кажа със сигурност .. под вечер подразбирам към 21:00 най-късно .. днес е неделя , айде ако някой иска да казва , да се съберем поне 6-7 човека .. кво е тва 3ма .. излагате се..ако до 21:00 не се съберем 6-7 , казвам им на хората , че се отказваме и т'ва е .. не мога да се разправям...нямам това луксозно време
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Ако има желаещи да казват, иначе..