Upcoming Movies

Ако искате да коментирате някой филм или имате проблеми с него .. тука е мястото да го направите.
Публикувай отговор
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Re: Upcoming Movies

Мнение от sawo »

Комиксите ги четат малки деца, които едва ли помнят кво са чели вчера, камо ли за първия батман.Филмите обаче като ги гледат възрастните, те си спомнят бая повече и затова казах че батман са го оставили колкото да им продава филмите, а не заради нещо повече.
Аватар
PoSSeSSeD
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от PoSSeSSeD »

sawo написа:Комиксите ги четат малки деца...
отваряме друга тема тука, защото комиксите не ги четат само малки деца, аз съм на 20 и чета комикси :!:
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Казвам като цяло, а не САМО малки деца ;)
Аватар
2fry
Потребител
Потребител

Мнение от 2fry »

Има различни комикси. Супергеройският жанр е просто един от по-популярните видове. Иначе има много графични новели, окичени с най-престижни литературни награди. Не бих казал че примерно графичната новела за The Fountain или Southland Tales или 30 Days of Night бих ги дал да ги чете дете. Специално комиксите за супергерой имат наистина за таргет аудитория младежи и деца, та затова и примерно филмите за такива са повечето най-много PG-13.
А това, че Батман е само некъв образ дето са го изплескали на плаката едва ли не само да привлекат хора да гледат филма, звучи малко абусрдно. Ако наистина им беше това целта то целия филм щеше да е само близък план на кратуната на батман и на зърната на гърдите на костюма му както беше в абсолютното дъно в киноисторията Batman&Robin. Точно затова толкова ми хареса новият Батман, и най-вероятно ще ми хареса и The Dark Knight. Бяха постигнали златната среда в баланса история-Брус-Уейн-Батман. Така хем феновете на Батман бяха доволни, хем направиха нещо ново и разгледаха една много интересна страна на героя, обикновено пропускана досега в комиксите и филмите.
Очевидно на теб не ти е харесал, интересно ми е обаче какво си очаквал от филм за Батман. Защото старите филми определено се бяха изчерпали и новия вместо да тъпчеше на същото място и да бъде обявен за "още от същото" зави в коренно различна посока и бокс-офисите и рейтингът доказа че филмът определено е над нивото "еми, става".
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

То не е толкова лесно 50 години да снимат зърната му и пак да се гледа, затова се набляга на рекламата, а в самия филм доста се отдалечават от батман и така хем си правят парите от името, хем хората са доволни.
Аватар
2fry
Потребител
Потребител

Мнение от 2fry »

Хм, отново казвам, зависи от гледната точка. Примерно много хора биха казали че новият Батман е пряко повлиян от Франк Милъровия "Година Първа", така че от тази гледна точка филмът си следва комиксът и не е виновен, че освен този комикс има към 50 още с алтернативни вселени. Освен това тва за зърната на Батман беше критика единствено към Батман и Робин, единственото място в цялата Батман-вселена, където се появява такава подигравка.

Са нещо яко. Напоследък бях позанемарил малко слуховете енд шитс, та днеска наваксвам.

Ето ви малко тейст от новата БРУТАЛНА комедия на винаги противния, но този път не дразнещ Бен Стилър, абсолютнич изрод Джак Блек и моя персонален фаворит като най-добър актьор на планентата Робърт Дауни Джуниър. Или с други думи Tropic Thunder.
Ето ги тримата глупаци:
Изображение
Изображение
Изображение

Филмът се очаква на 15ти август да го пуснат, ше е готино лято.

Ин адър нюз War, Inc. може да не се окаже толкова зле колкото мислех и да е нещо повече от Wag the Dog + Lord of War. Трейлърът зарибява, ама то това му е и целта, така че все още ше остана скромен в очакванията си за секи случай.
ОСВЕН ТОВА ФИЛМЪТ СЕ СНИМА В БЪЛГАРИЯ и ЛЮБО НЕЙКОВ играе ролята на Омар Шариф!!!!!!!!!!!!!!111едноедно

Ник Кейдж пак ще чупи мивки в това, което прилича по-скоро на сандартен (допреди Дениъл Крейг) Джеймс Бонд филм. Bangkok Dangerous не изглежда никак особено, пак модерните снимки и въртящи се камери, останах разочарован че Луи Летерие (или както му с пише името на скапаното франсе (не могат ли да имат нормални имена в които да се четат сички букви)) не е режисьор, той обикновено ги прави филмите си да са супер модерни и дразнещи (справка Транспортер 2). Както и да, може пък да се окаже добро филмче, поживьом увидем дето викат другарите.
DeathLord
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от DeathLord »

абе колкото и да го обсъждате .. факт е че можеха да остяват нещата по от рано да свършат със финес .. а те както всички останали искат да стават яхтаджии и аз един бивш фен на батман в момента не искам да чувам за него ...
Аватар
2fry
Потребител
Потребител

Мнение от 2fry »

Уф, стига с тоя Батман, като излезе и смачка всичко живо, а само на вас не хареса, ше говорим пак.

Са, новуту:

Имаме си вече трейлър на Ice Age: Dawn of the Dinosaurs. Невероятно, вече трети филм тая плъхокатерица гони тоя жълъд и все още е смешно. Даже много. Само не мога да разбера къв го дирят тея динозаври по това време там, ама пък се надявам да не е катко подсказа тийзъра да падат през няква дупка в долина от все още съществуващи динозаври. Много Конан-Дойл са чели.

Много по-яка новина, също като при 300 режисьора Зак Снайдер е решил да не ни държи на тъмно по въроса докъде е стигнала новата му продукция Де Зяпа Стражата или Watchmen и в резултат ни предоставя първото от 12 видео behind-the-scenes-featurettes. Тука става дума за декорите на най-вече факта, че тука сичко се строи! Ню Йорк от средата на 80те на снимачна площадка. Филмът ще е екранизация по култовия комикс със същото име, основна заслуга за който има Алан Мур, познат ни още от други две брутални екранизации From Hell и тотално размазващия V for Vendetta, както и от бузътъ The League of н'ам-си-кво-там. За тея от вас които не са внимавали по време на трейлъра на 300 ето един тестов кадър, който са били вкарали във въпросния трейлър:
Изображение

И един модел за костюм за Nite Owl, който в оригиналния комикс носи некъв гейски spandeck:
Изображение

Нов трейлър и за новия трилър Blindeness на Фернандо Мейреллес, познат ни от The Constant Gardner и City of God, който лично аз не харесах много, но признавам че имаше стил. Тука стилът само дето не се разтече от екрана, a аз не паднах от стола. Просто изглежда брутално и отговорно заявявам, че ще следя проекта доста по-настървено. Във филма участват Джулиън Мур и Марк Руфало, един от най-обещаващите актьори в близките години, и очевидно става дума за масова епидемия от слепота, към която явно само героинята на Мур е имунна. Слепотата наистина не изглежда толкова ужасяваща ако си единственият който може да вижда. Яко!

Най-накрая пуснаха сайта на Repo! The Genetic Opera, едно от най-оригиналните неща, който се задават на хоризонта: хорър-филм метъл-опера. А сега! Не сериозно, режисьора на Saw 2/3/4 Дарън Боусмън съвсем е откачил и съдейки по трейлъра тоя филм има реални шансове да ми стане любимият мюзикъл (те щото стотици се борят за това място :lol: ) а евентуално и един от любимите ми филми. За съжаление обаче филма го отлагат и отлагат, копеленцата и сега гледам чак август щели да го пускат. Пеераси!

Внимание, това е важно:
Можем да спрем Уве Бол с 1 милион подписа

Петиция срещу небезизвестния режисьор се завъртя в интернет пространството.

от moralless, GamerzHut
публикувана на: 07.04.2008; 09:09

Когато Уве Бол бил информиран, че в интернет има петиция, която е подписана от 18 000 човека и има за цел само да го спре да „прави” филми, той отговорил „18 000 не са достатъчно за да ме убедят.”. Разбира се, веднага бил попитан колко точно ще са достатъчно за да спре да се опитва да прави кино, „Един милион.” отговорил Уве. И така ако сте от хората, които смятат, че Уве Бол е един голям некадърник и филмите му по Alone in the Dark, Bloodrayne, Dungeon Siege и House of the Dead са обида за съответните игри можете да гласувате тук http://www.petitiononline.com/RRH53888/petition.html .
Ние със сигурност ще го направим.
Засега са малко над 80000, милиона е близо! След като се подписах преди броени секунди, след мен вече имаше 50 подписа!
Аватар
2fry
Потребител
Потребител

Мнение от 2fry »

Ламеринакците в безсрамен опит да презаснемат [REC] кадър по кадър зеха че кастхана сестрата на Декстър от Dexter в главната роля и сега просто трябва да го гледам тоя филм. Освен това пуснаха тийзър-трейлър на филма, който както вече уточнихме е 1:1 с оригинала с изключение на това че говорят на английски. Злета!

Така любимата ми патка от Скери Муви 1/2/3/4 и от Еntourage, където играе себе си, Ана Фарис ша има нов филм. Някакъв загубен чик-флик The House Bunny (трейлъра за който трябва да си го търсите сами, щото затворих таба с линка и не ми се търси), с който принципно не бих си губил времето, ама на! Филмът изглежда посредствено забавен, а сюжетът очевидно ще има по-зашеметяващи финали обрати от The Ususal Suspects. No, I'm joking, but seriously, can you imagine? Освен това играе и дъртата агентка от Еntourage.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

http://www.slashfilm.com/2008/04/09/uwe ... -business/
Оказва се че и след 1 милион няма да спре :(
2fry написа:Уф, стига с тоя Батман, като излезе и смачка всичко живо, а само на вас не хареса, ше говорим пак.
Айде да не почвам да обяснявам за научно доказания феномен групово мислене :wink:
Аватар
2fry
Потребител
Потребител

Мнение от 2fry »

Зеееееееееми си тоя Спийд Рейсър! Аз съм на пода, тва чудо с всеки следващ трейлър става по-откачено и шарено, can't wait!

ТHIS YEAR!!! there will be Star Wars

За койт е спал през изминалите два месеца и за тея дет не вярват, че в Star Trek има още хляб и че филмчето наистина има шанс да се превърне в доста сериозна фантастика.
Аватар
^Sloopy^^
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от ^Sloopy^^ »

верно тва първото страшни цветове вади колко ли хиляди цвята е :lol:

иначе как му се зарадвах на Clone Wars-а лелее търпение вече нямам
Аватар
2fry
Потребител
Потребител

Мнение от 2fry »

У,ве! продължава своя справедлив кръстоносен поход. Дъ Хоръррррр, докога ше се зима насериозно само се чудя. И той, и ние знаем, че вече не е интересен с тва високопарно говорене за неговите филми и как Стивън Спилбърг, рийш ли, си няма друга работа вмомента, ми ше седне да саботира Бол-овия Постал. Естествено полета на инжинерната мисъл е накарал хер Бол(с) да пусне новия си филм (подиграваща се с 9/11 терористи черни и сякви други неща (естествено филмът е много тъп)) в Щатите баш на Мемориъл Дей. Не стига това ми тогава пускат Инди 4 и Спилбърг се е бил уплашил от конкуренцията. Няма страшно шваба, уверен съм, че даже и без Инди твоят филм ще направи по-малко отколкото са платили да докарт лентата до киното. Аве, тоя Бол трябваше да стане стенд-ъп-комедиант :D

EDIT: Аре малко ъпдейт:

Едно си Франк Милър знае, едно си и снима като филм. В случая става дума за Will Eisner's The Spirit. Трейлърът изглежда поразително като copy/paste от Sin City. Тва ако копира от себе си може ли да го наречеме плагиатство? Във всеки случай не изглежда зле, пък и докът излезе Sin City 2 тряа са гледа нешо от сорта. Пък и Ева Мендес е хот, нищо че малко на Дженифър Лопес го докарва.
Изображение
Изображение

Не знам дали сте ги забелязали, но Пиксар са пуснали няколко промоционални клипчета от Wall-E, който както подобава ше обере сички оскари за анимации догодина, вервайте ми. Просто няма право да е толкова сладурско. Ей тука има:
Wall-E и Магнита
Wall-E с прахосмукачката

Сега може да се повтарям, но искам да го кажа: Speed Racer ше смачка всичко живо по пътя си, а аз на 9ти май ще съм залепен за седалката си в киносалоно и ша крещя истерично на всякакви детински шегички и простотии във филма. Точка.
Бтв появи се и едно промо-клипче, в което актьорите горе долу ти казват по 10 различни начина, че филма ше мачка. Cheers!
Аватар
2fry
Потребител
Потребител

Мнение от 2fry »

Ако насочите вниманието си към IMPawards можете да се полюбувате над бруталния нов (и засега най-якия) плакат на The Dark Knight. 18 юли all bets are off.

Go Speed Racer Go. Много тъпанарска песничка включваща основната тема от оригиналния Спийд Рейсър. Cute!

И за десерт едно превю на новия трейлър на Hancock, нещо като анти-супергеройски филм. Няма толкова пропаднал тип като героя на Уил Смит, заклеам се. Определено ше е голям купон тва лято.

EDIT: Първо кино-версията на Grindhouse се появява на ДВДрип, а сега намерих и плакат на Machete. Няма толкова зъл тип като Дани Трехо!
Изображение

Също така искам да се пофаля, че в сряда ше одя предпремиерно на Iron Man. КеффФФФ!
Аватар
2fry
Потребител
Потребител

Мнение от 2fry »

Появи се трейлър нъмба ту на The Happening на Шаябаламан. Изглежда доста добре, но пък какво друго да очакваш от талантливия индиец. Ако не друго поне ще се нагледаме на красиви картинки ез южуъл.

Ако случайно сте пропуснали превюто на Hancock от предния ми пост, тука може да се налсладите на пълния трейлър. Филмчето обещава да е маса забавно, така че палци горе.

Хълк реши да намаже от хайпа покрай успеха на Iron Man (гледайте го, за бога, филма е луд) и пусна и той още един трейлър. Трейлъра почва добре, но доброто ми предчувствие подви опашка и се сви в ъгъла след като се включиха на помощ CG-ефектите. Няма толкова грозна анимация!!! Всъщност има, в предния филм за Хълк. Очевидно ILM не може да го направи реалистичен и туйто. Еми явно пак ше гледаме грозни ефекти, тоя път обаче може да има малко повече попадения що се отнася моментите без зелени мутанти на екрана.

И за всички които не обичат да мигат много-много: тука може да се полюбувате как 30 секунди някво нещастно франсе ни говори глупости, следвано от 30тина секунди тийзър на Babylon A.D. с Вин Дийзъл. Какво да кажа, изглежда злобно, постапокалиптично, Ридиково и ефектно. Точно такова филмче ми се е догледало. Елате повече!!!
А тук има и превю някакво на същия филм.
ИзображениеИзображение
Публикувай отговор