Фен клуб на ПФК Левски в Стара Загора

Всичко свързано с град Стара Загора.
Аватар
mITky
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Re: Фен клуб на ПФК Левски в Стара Загора

Мнение от mITky »

Че аз съм си от берое , просто исках да отида до фен клуб на ЛЕВСКИ . Никой все пак не е задължен да има само 1 любим отбор .
Аватар
GIGABYTE*
Потребител
Потребител

Мнение от GIGABYTE* »

Без да се засягаш, но това винаги ми е звучало като това, че едно момиче не може да има само 1 "приятел". Ако си истински фен на Берое много добре ще познаваш историята му и ще си наясно колко несправедливости е отнасял от подобни ведомствени клубове като Левски-спартак, ЦДНА, ФК Тракия и още много.
По-добре си избери един отбор, на който да бъдеш истински фен, така ще изпиташ много по-голямо удоволствие при победите и успехите на любимия клуб.
Аватар
mITky
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от mITky »

GIGABYTE* написа:Без да се засягаш, но това винаги ми е звучало като това, че едно момиче не може да има само 1 "приятел". Ако си истински фен на Берое много добре ще познаваш историята му и ще си наясно колко несправедливости е отнасял от подобни ведомствени клубове като Левски-спартак, ЦДНА, ФК Тракия и още много.
По-добре си избери един отбор, на който да бъдеш истински фен, така ще изпиташ много по-голямо удоволствие при победите и успехите на любимия клуб.
Да, това е БЕРОЕ , ( и друг като него няма да има) ,но от двата столични "гранда" ако мога така да ги нарека , симпатизирам на Левски ;)
Аватар
1mpossibl3
Новак
Новак

Мнение от 1mpossibl3 »

Май няма одбора е много пропаднал зада има :)
Публикувай отговор