Парно

Всичко свързано с град Стара Загора.
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Re: Парно

Мнение от admin »

dido написа:
МироСлав Велев написа:Стара Загора е най - големият Град в България, в който няма изградена мрежа за отопление с парно :!: Казанлък, например, има изградена такава мрежа :!: Много Заралии се отопляват с дърва и въглища... хора, които са на парно, често имат дори подигравателно отношение към тези, които не ползват ток за отопление, считат ги за бедняци, едва ли не :?: :!: :?: Сега ще ги видим, тези ГОЛЕМЦИ, като няма Газ и като трябва да се пести Ток, как ще си топлят Гъзините :roll: :roll: :roll:

ха ха ха
ти остави че ще стоят на студено баровците ами и топла вода няма да имат :D
за да се изкъпят ще трябва да си купят по един бързовар да си топлят вода в кофата :lol:
И двамата можете само да си мечтаете, да се превивате с мизерните си заплатки и да се надявате че Вуте ще му е зле. :mrgreen: :mrgreen: :lol: Само че ако се досещате за лятото на хората с партно им трбва климатик което означава че имат и климатици и топло пак ще има :twisted: :mrgreen: Отделно всеки си пази бойлера защото никой не е купил апартамента си газофициран, което означава че има и бойлер. Никой не си взема газофицирана кухня защото храната добива дъх на газ следователно имаш и кухня, така че не е болка за умирачка. Жалко че ви развалих удоволствието, но пак пресмиването си е на ваш гръб :twisted: :roll: :mrgreen:
"There is no 'patch' for stupidity."
dido
Новак
Новак

Мнение от dido »

admin написа:
dido написа:
МироСлав Велев написа:Стара Загора е най - големият Град в България, в който няма изградена мрежа за отопление с парно :!: Казанлък, например, има изградена такава мрежа :!: Много Заралии се отопляват с дърва и въглища... хора, които са на парно, често имат дори подигравателно отношение към тези, които не ползват ток за отопление, считат ги за бедняци, едва ли не :?: :!: :?: Сега ще ги видим, тези ГОЛЕМЦИ, като няма Газ и като трябва да се пести Ток, как ще си топлят Гъзините :roll: :roll: :roll:

ха ха ха
ти остави че ще стоят на студено баровците ами и топла вода няма да имат :D
за да се изкъпят ще трябва да си купят по един бързовар да си топлят вода в кофата :lol:
И двамата можете само да си мечтаете, да се превивате с мизерните си заплатки и да се надявате че Вуте ще му е зле. :mrgreen: :mrgreen: :lol: Само че ако се досещате за лятото на хората с партно им трбва климатик което означава че имат и климатици и топло пак ще има :twisted: :mrgreen: Отделно всеки си пази бойлера защото никой не е купил апартамента си газофициран, което означава че има и бойлер. Никой не си взема газофицирана кухня защото храната добива дъх на газ следователно имаш и кухня, така че не е болка за умирачка. Жалко че ви развалих удоволствието, но пак пресмиването си е на ваш гръб :twisted: :roll: :mrgreen:
ами като ще си ползвате климатиците и старите бойлери защо дадохте по 5000 лева да ви газифицират тогава :lol: :lol: :lol:
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

За да ми излизат по-ефтино сметките на месец. Със сметките който плащам в момента, преди можех само да си мечтая. Тъй като си пазя старите сметки, набутах ги в една таблица и изчислих че инвестицийте ми ще се възтановят след 3-4 години средно и живот и здраве в 5-тата година вече ще бъда на печалба.
dido
Новак
Новак

Мнение от dido »

admin написа:За да ми излизат по-ефтино сметките на месец. Със сметките който плащам в момента, преди можех само да си мечтая. Тъй като си пазя старите сметки, набутах ги в една таблица и изчислих че инвестицийте ми ще се възтановят след 3-4 години средно и живот и здраве в 5-тата година вече ще бъда на печалба.

за мен тази газификация е жив ташак защото аз у нас съм с климатик и пак не плащам 80 лв
ама на теб щом ти се връзват сметките карай така :D
Аватар
slimarkov
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от slimarkov »

И аз съм на климатик и ток повече от 80 лева не плащам зимата. :)
МироСлав Велев
Новак
Новак

Мнение от МироСлав Велев »

Не ми се продължава тоя спор, всеки да мисли и да прави каквото пожелае. Да се отопляваш на дърва не е признак за беднотия, тези, които имат камини, бедняци ли са :?: При евентуално спиране на тока, обаче, с кеф ще си стоплиш задника до камината, нищо, че е на дърва и нищо, че ще те помислят за човек с "мизерна заплатка" :D Като си много добре финансово, що тръгваш да пестиш и да чакаш да си на печалба, ама след една петилетка, евентуално :roll: Хубаво е да имаш различни варианти за отопление, а не да разсъждаваш тъпо, защото всичко се случва :!:
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

80 лв за една стая ? Пробвай с 160 кв. апартамент да го топлиш на климатик и най-голямото преимущество което мога да се похваля е че имаш топла вода когато пожелаеш без да се ядосваш че приятелката ти влезнала преди тебе и ти е изтокала водата или ако жевееш примерно с вашите трябва постоянно да се съобразяваш с останалите и с бойлера. На гаджето техните под 200 лв. зимата не са слезнали, 4 души семейство (Баба, баща, майка и брат). Лятото плащат 80 лв. ток. Всеки различно ползва ел. енергия, може да ти е пипан електромера дори т.е. да отчита по-малко. Ти ако живееш сам, отопляваш една стая, храниш се предимно на вънка може да ти излезне и по-ефтино.
МироСлав Велев написа:Не ми се продължава тоя спор, всеки да мисли и да прави каквото пожелае. Да се отопляваш на дърва не е признак за беднотия, тези, които имат камини, бедняци ли са :?: При евентуално спиране на тока, обаче, с кеф ще си стоплиш задника до камината, нищо, че е на дърва и нищо, че ще те помислят за човек с "мизерна заплатка" :D Като си много добре финансово, що тръгваш да пестиш и да чакаш да си на печалба, ама след една петилетка, евентуално :roll: Хубаво е да имаш различни варианти за отопление, а не да разсъждаваш тъпо, защото всичко се случва :!:

Всеки разумен мъж прави инвестиции и мисли как да изкара някой лев в повече. За мен това е дългосрочна, полезна и ниско рискована инвестиция. Не съм казал че нямам и камина ...
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Темата излиза извън контрол и за момента я заключвам.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Какво толкова дигате шум ако имате 1-2 стаи за топлене не си струва сериозната сума особено ако наблизо няма газ, но за цял апартамент просто няма логика да се слагат навсякъде климатици :)
Публикувай отговор