Е, тва вече ми идва в повече. Не ми се вярва да има 3 МЕРКАТОР-а.mITky написа:Аз бях чул ,че в ЖЕЛЕЗНИК щяло да има ...
За Железник се носеше слух и за мол даже.

Е, тва вече ми идва в повече. Не ми се вярва да има 3 МЕРКАТОР-а.mITky написа:Аз бях чул ,че в ЖЕЛЕЗНИК щяло да има ...

По назад са казалиslimarkov написа:Хипермаркет e. Ще има всичко.GLS написа:Какво ще продават тияslimarkov написа:"MERKATOR" e.

Може и да е вярно но все пак този магазин (Мебелен) не е специализиран в продажбата на техника.Повечето от уредите които предлага магазина са за вграждане в кухни и всичко е по каталог и то на водещи марки ,освен дребните неща като ютий, прахосмукачки и др. за които може да се каже че една част от тях са "пълен брак".Друг път сам се увери в това което другите ти говорят , след като посетиш и двата магазина в София.dogo написа:аз само подочух, че техниката им е пълен брак, ниски цени и липса на всякакво качество...че нали е криза

Няма ли да е Меркатор ?!?VesMil написа:Абе това до АЙКО ще е Mobbo ,пак мебели преди малко гледах една тяхна брошурка!

Проектът на този магазин беше за хранителен магазин на "Меркатор груп" (даже успях да видя проектът за металната част на магазина)... не знам какво е станало, че ще е Моbbo?!mITky написа:Няма ли да е Меркатор ?!?