Не знам дали ви прави впечатление колко много майки с колички и деца има в парковете и по улиците (то си е цяло нашествие

http://btourism.com/read_news.php?news_id=194
http://www.thetravelbug.org/stara-zagora.html
http://www.informationbulgaria.com/stara_zagora.html
По големи от Русе, ама през коя година? Ако сравнението е Русе 1990:Хасково 2008 наистина не се връзва...A?! написа:Извинявам се обаче първия с цитат с данните е пълна измишльотина, виждал съм го и в други сайтове.Първо че цифрите са завишени, второ те не се отнасят за населението единствено на градовете, а включват и най-близките селища - така наречените агломерации.Не може Сливен да е 174 000 или пък Хасково 184 000 (по големи от Русе!?!?).За Хасково със сигурност знам, че едвам наброява и 90 000.Трябва да се изчака преброяването и тогава ще приключи цялата сага...
От къде разбра че Стара Загора е по-голяма от Русе?marin_007 написа:Скоро даваха по бтв за градовете над 100 хиляди , като стара загора бе отразена - 140 хиляди , Русе 156 , а Бургас 180 . Това според мен са приблизителните официални данни. Реално града е по голям от Русе , но НЕ е над 200 хиляди със сигурност, може би се върти около тази цифра. Трафика се увеличава защото всеки изтърсак кара няква бричка . София също не е над 2 милиона , предполага се че е около 1,6 милиона. Не мога да разбера какви са тези изхвърляния. Варна била 1 милион , Пловдив 500 хиляди Бургас 300 , а Зарата 250 , замислете се то ще се окаже че цялото население живее в 5-6 най-големи града.
Населението на самият град Русе е повече с около 15 хиляди души по официални данни. Но от околните села и градове има много повече хора в Стара Загора , а и като цяло града е икономически по напред има много хора от други градове особенно от северна България имам доста познати който работят тук. Населението на областа е 360 хиляди а на Русенска ако не се лъжа се въртеше около 220 , което ще рече че много повече хора идват в областния град ( в случая стара загора ) Разликата като цяло е малко и почти незабележима. Примерно като съм бил в Бургас , не може да се разбере че е кой знае колко по голям град , може би лятото се усеща повече но само до там.GLS написа:От къде разбра че Стара Загора е по-голяма от Русе?marin_007 написа:Скоро даваха по бтв за градовете над 100 хиляди , като стара загора бе отразена - 140 хиляди , Русе 156 , а Бургас 180 . Това според мен са приблизителните официални данни. Реално града е по голям от Русе , но НЕ е над 200 хиляди със сигурност, може би се върти около тази цифра. Трафика се увеличава защото всеки изтърсак кара няква бричка . София също не е над 2 милиона , предполага се че е около 1,6 милиона. Не мога да разбера какви са тези изхвърляния. Варна била 1 милион , Пловдив 500 хиляди Бургас 300 , а Зарата 250 , замислете се то ще се окаже че цялото население живее в 5-6 най-големи града.
Нормално е лятото да има повече хора там ..marin_007 написа:Населението на самият град Русе е повече с около 15 хиляди души по официални данни. Но от околните села и градове има много повече хора в Стара Загора , а и като цяло града е икономически по напред има много хора от други градове особенно от северна България имам доста познати който работят тук. Населението на областа е 360 хиляди а на Русенска ако не се лъжа се въртеше около 220 , което ще рече че много повече хора идват в областния град ( в случая стара загора ) Разликата като цяло е малко и почти незабележима. Примерно като съм бил в Бургас , не може да се разбере че е кой знае колко по голям град , може би лятото се усеща повече но само до там.GLS написа:От къде разбра че Стара Загора е по-голяма от Русе?marin_007 написа:Скоро даваха по бтв за градовете над 100 хиляди , като стара загора бе отразена - 140 хиляди , Русе 156 , а Бургас 180 . Това според мен са приблизителните официални данни. Реално града е по голям от Русе , но НЕ е над 200 хиляди със сигурност, може би се върти около тази цифра. Трафика се увеличава защото всеки изтърсак кара няква бричка . София също не е над 2 милиона , предполага се че е около 1,6 милиона. Не мога да разбера какви са тези изхвърляния. Варна била 1 милион , Пловдив 500 хиляди Бургас 300 , а Зарата 250 , замислете се то ще се окаже че цялото население живее в 5-6 най-големи града.