Проблем със сметки към CableTel

Всичко свързано с град Стара Загора.
anton_kolev
Новак
Новак

Re: Проблем със сметки към CableTel

Мнение от anton_kolev »

nasenceto написа:Няма кой да ги чака. До тогава ще са останали само бабетата с аналоговвя сигнал вързани към тях. Само да не стане работата "За пари лиии... за много лиии? - За много по-малко"
бабетата отдавна ги напуснаха защото им спряха СКАТ :lol:
Аватар
HoCuS
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от HoCuS »

Такаааа,

давам следният пример Ако аз ти наема апартамента и след 2 дена ми щукне ще не искам да съм там и го напусна. Предполагам в края на месеца ти ще си търсиш наем и аз ти заява АМА АЗ НА ВТОРИЯ ДЕН НАПУСНАХ КВАРТИРАТА. НЕ СЪМ СТОЯЛ ТАМ. Ти от къде ще знаеш, че е станало така, ако не те уведомя. Реално докато не ти кажа, че спирам да ползвам и не вземеш мерки за това, аз съм ползвател на услугата и продукта. Не може да решиш, че вече не ползваш и толкоз. Oтиваш в офис каса или където искаш и заявяш, спирам си улугата и така нататък, би било много по-лесно за теб, отколкото сега да се обясняваме по форумите.

Приеми го и като с данъка, докато не кажеш ПРОДАДОХ СИ КОЛАТА, там се трупат данъци на твое име. Винаги и навсякъде е нужно да заявиш, че спираш да ползваш услугите на дадена компания, за да няма такива недоразумения.

А щом си имал проблеми с Нова ТВ, съобщил ли си за това?
Don't drink and drive!!!
Don't drive and drink!!!
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Mай вече обясних как преди няколко месеца за неплатена такса ми резнаха кабелчето без предупрежедение още на другия месец. От там предположих че услугата продължава да е предплатена. За НОВА кво да съобщавам. То в цяла Стара Загора където и да съм ходил по приятели и тем - подобни все е трагедия. Приеми че просто няма как тея пари да си ги вземете от мен. За тва отношение, тва качество и тея идиотски цени - квото повикало - такова се обадило. Приеми също и че вече имате конкуренция, която просто ви закопава 2 метра под земята и тая вашата фирма скоро не смени ли тъпанарската си политика и подход, просто няма бъдеще. R.I.P.
Аватар
sheri
Потребител
Потребител

Мнение от sheri »

с всеки месец абонатите на кейбъл тел намаляват а най интересното е че началниците се чудят защо така се получава :lol:
Естествено,щом има конкуренция наречена ТРАКИЯ КАБЕЛ,в която аз работя, ще се чудят що за смотана фирма са...
От Билла на запад Тракия Кабел имаме мрежа и приканвам, клиентите недоволни от Кейбъл, да заповядат в нашия офис :)
http://www.trakiacable.net/
speed_stz
Потребител
Потребител

Мнение от speed_stz »

sheri написа:
с всеки месец абонатите на кейбъл тел намаляват а най интересното е че началниците се чудят защо така се получава :lol:
Естествено,щом има конкуренция наречена ТРАКИЯ КАБЕЛ,в която аз работя, ще се чудят що за смотана фирма са...
От Билла на запад Тракия Кабел имаме мрежа и приканвам, клиентите недоволни от Кейбъл, да заповядат в нашия офис :)
Да тракията са супер от 1 година съм на тях и нета е супер :cheers:
Аватар
sheri
Потребител
Потребител

Мнение от sheri »

а така :P
Аватар
didka
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от didka »

От Билла на запад Тракия Кабел имаме мрежа и приканвам, клиентите недоволни от Кейбъл, да заповядат в нашия офис
Къде е тази ул.Евридика 5,че не я намирам и освен това може ли да се пусне кабелна без цифров приемник(не ми е необходим все още)?За колко дни се изпълнява заявката за включване,гледам има няква пр.до 31-ви?
Не ми се плаща 17,или 19 лева при положение че може да се кара и на 12...И без това 2/3 от каналите не се гледат.
Dog drags - no tracks...
punisher_86
Новак
Новак

Мнение от punisher_86 »

Браво само "Тракия Кабел" :cheers: за другите доставчици :angry:
Аватар
sheri
Потребител
Потребител

Мнение от sheri »

Къде е тази ул.Евридика 5,че не я намирам и освен това може ли да се пусне кабелна без цифров приемник(не ми е необходим все още)?За колко дни се изпълнява заявката за включване,гледам има няква пр.до 31-ви?
Не ми се плаща 17,или 19 лева при положение че може да се кара и на 12...И без това 2/3 от каналите не се гледат.
1.Улица Евридика и номер 5 се намират за Ресторант Тифани над Билла (новите кооперации) Има една табела над офиса ТРАКИЯ КАБЕЛ
2.Не може да се пусна телевизия без приемник - Предлагаме само цифорва телевизия, затова е този приемник
3.Поръчка за включване е в рамките на деня или следващия
4.Промоцията е до 31 август и тя е : ако колегите Ви пуснат да речем утре, заплащате такса до края на месеца - няколко лв., а Септември месец гледате безплатно телевизия :)
5. Тракия кабел предлага около 70 телевизионни програми и се включва само стандартен пакет от такива

Горещо Ви препоръчвам, станете наш абонат :) 042 65 11 65, 0895 65 11 65
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Aйде идвай, и аз съм на Тракия Кабел. Нямата грешка. Най голямото предимсто обаче им е в обслужването. Реагират веднага. Бе... всяка българска фирма може само да се учи от тях. Дано има повече такива. http://forum.trakiacable.net/index.php? ... e10c19ccb6
Аватар
didka
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от didka »

Горещо Ви препоръчвам, станете наш абонат
Хубу препоръчваш,но раздуй за приемниците каква е разликата в двата модела и на практика купуваш ли си ги като ги заплатиш,щот става солено 20 за I-ви + 50 за II-ри(от евтините)...да не се откажа след 2 месеца и да си ги поискат,освен това на обикновен кинескоп може ли да се гледа цифрова?Освен това като е цифрова предлагат ли се в пакета HD канали??? :spank:
Dog drags - no tracks...
Аватар
sheri
Потребител
Потребител

Мнение от sheri »

како дидке не ме бий по дупето де :D :D :D
1 приемник го купуваш еднократно - 20 лева (Neta) (турски) или 60 лева (Topfield) (корейски) -Първите са на преференциална цена, а всеки следващ е съответно + 50 за Нета и + 90 за Topfield

Докато си наш абонат ние поемаме доживотна гаранция на приемника един вид

Да, може и на обикновен телевизор да се гледа цифрова телевизия, стига да има SCART или ЧИНЧ изход
за HD не мога да ти кажа в момента
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Aз съм с 3 приемника. Един Topfield за LCD-то и 2 Neta за 2-те щайги с кинескоп + нет 24Mbit/s. Всичко ми излиза 36 кинта на месец.
Аватар
didka
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от didka »

@sheri
Още един въпрос,възможно ли е да ползвам услуите без да закупувам приемник,при наличието на DVB-C тунер за цифрова кабелна в телевизора ми?
А и за HD канали ако може да провериш има ли,няма ли,ако има кои се прдлагат.
Dog drags - no tracks...
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Не е възможно. Тези приемници нито имат общо с DVB-C, нито тунерите в телевизорите стават за нещо. Повечето DVB-C тунери в телевизорите даже не са за европейски стандарт и съответно не вършат никаква работа в България.
Или направете отделна тема, или използвайте лични съобщения защото това вече няма нищо общо със сметките на CableTel.
Заключено