бабетата отдавна ги напуснаха защото им спряха СКАТnasenceto написа:Няма кой да ги чака. До тогава ще са останали само бабетата с аналоговвя сигнал вързани към тях. Само да не стане работата "За пари лиии... за много лиии? - За много по-малко"
Проблем със сметки към CableTel
-
anton_kolev
- Новак

Re: Проблем със сметки към CableTel
- HoCuS
- Потребител

- Обратна връзка:
Такаааа,
давам следният пример Ако аз ти наема апартамента и след 2 дена ми щукне ще не искам да съм там и го напусна. Предполагам в края на месеца ти ще си търсиш наем и аз ти заява АМА АЗ НА ВТОРИЯ ДЕН НАПУСНАХ КВАРТИРАТА. НЕ СЪМ СТОЯЛ ТАМ. Ти от къде ще знаеш, че е станало така, ако не те уведомя. Реално докато не ти кажа, че спирам да ползвам и не вземеш мерки за това, аз съм ползвател на услугата и продукта. Не може да решиш, че вече не ползваш и толкоз. Oтиваш в офис каса или където искаш и заявяш, спирам си улугата и така нататък, би било много по-лесно за теб, отколкото сега да се обясняваме по форумите.
Приеми го и като с данъка, докато не кажеш ПРОДАДОХ СИ КОЛАТА, там се трупат данъци на твое име. Винаги и навсякъде е нужно да заявиш, че спираш да ползваш услугите на дадена компания, за да няма такива недоразумения.
А щом си имал проблеми с Нова ТВ, съобщил ли си за това?
давам следният пример Ако аз ти наема апартамента и след 2 дена ми щукне ще не искам да съм там и го напусна. Предполагам в края на месеца ти ще си търсиш наем и аз ти заява АМА АЗ НА ВТОРИЯ ДЕН НАПУСНАХ КВАРТИРАТА. НЕ СЪМ СТОЯЛ ТАМ. Ти от къде ще знаеш, че е станало така, ако не те уведомя. Реално докато не ти кажа, че спирам да ползвам и не вземеш мерки за това, аз съм ползвател на услугата и продукта. Не може да решиш, че вече не ползваш и толкоз. Oтиваш в офис каса или където искаш и заявяш, спирам си улугата и така нататък, би било много по-лесно за теб, отколкото сега да се обясняваме по форумите.
Приеми го и като с данъка, докато не кажеш ПРОДАДОХ СИ КОЛАТА, там се трупат данъци на твое име. Винаги и навсякъде е нужно да заявиш, че спираш да ползваш услугите на дадена компания, за да няма такива недоразумения.
А щом си имал проблеми с Нова ТВ, съобщил ли си за това?
Don't drink and drive!!!
Don't drive and drink!!!
Don't drive and drink!!!
- nasenceto
- келеш

Mай вече обясних как преди няколко месеца за неплатена такса ми резнаха кабелчето без предупрежедение още на другия месец. От там предположих че услугата продължава да е предплатена. За НОВА кво да съобщавам. То в цяла Стара Загора където и да съм ходил по приятели и тем - подобни все е трагедия. Приеми че просто няма как тея пари да си ги вземете от мен. За тва отношение, тва качество и тея идиотски цени - квото повикало - такова се обадило. Приеми също и че вече имате конкуренция, която просто ви закопава 2 метра под земята и тая вашата фирма скоро не смени ли тъпанарската си политика и подход, просто няма бъдеще. R.I.P.
- sheri
- Потребител

Естествено,щом има конкуренция наречена ТРАКИЯ КАБЕЛ,в която аз работя, ще се чудят що за смотана фирма са...с всеки месец абонатите на кейбъл тел намаляват а най интересното е че началниците се чудят защо така се получава
От Билла на запад Тракия Кабел имаме мрежа и приканвам, клиентите недоволни от Кейбъл, да заповядат в нашия офис
http://www.trakiacable.net/
-
speed_stz
- Потребител

Да тракията са супер от 1 година съм на тях и нета е суперsheri написа:Естествено,щом има конкуренция наречена ТРАКИЯ КАБЕЛ,в която аз работя, ще се чудят що за смотана фирма са...с всеки месец абонатите на кейбъл тел намаляват а най интересното е че началниците се чудят защо така се получава
От Билла на запад Тракия Кабел имаме мрежа и приканвам, клиентите недоволни от Кейбъл, да заповядат в нашия офис![]()
- sheri
- Потребител

- didka
- Старо куче медалист

Къде е тази ул.Евридика 5,че не я намирам и освен това може ли да се пусне кабелна без цифров приемник(не ми е необходим все още)?За колко дни се изпълнява заявката за включване,гледам има няква пр.до 31-ви?Естествено,щом има конкуренция наречена ТРАКИЯ КАБЕЛ,в която аз работя, ще се чудят що за смотана фирма са...
От Билла на запад Тракия Кабел имаме мрежа и приканвам, клиентите недоволни от Кейбъл, да заповядат в нашия офис
Не ми се плаща 17,или 19 лева при положение че може да се кара и на 12...И без това 2/3 от каналите не се гледат.
Dog drags - no tracks...
-
punisher_86
- Новак

Браво само "Тракия Кабел"
за другите доставчици 
- sheri
- Потребител

1.Улица Евридика и номер 5 се намират за Ресторант Тифани над Билла (новите кооперации) Има една табела над офиса ТРАКИЯ КАБЕЛКъде е тази ул.Евридика 5,че не я намирам и освен това може ли да се пусне кабелна без цифров приемник(не ми е необходим все още)?За колко дни се изпълнява заявката за включване,гледам има няква пр.до 31-ви?
Не ми се плаща 17,или 19 лева при положение че може да се кара и на 12...И без това 2/3 от каналите не се гледат.
2.Не може да се пусна телевизия без приемник - Предлагаме само цифорва телевизия, затова е този приемник
3.Поръчка за включване е в рамките на деня или следващия
4.Промоцията е до 31 август и тя е : ако колегите Ви пуснат да речем утре, заплащате такса до края на месеца - няколко лв., а Септември месец гледате безплатно телевизия
5. Тракия кабел предлага около 70 телевизионни програми и се включва само стандартен пакет от такива
Горещо Ви препоръчвам, станете наш абонат
- nasenceto
- келеш

Aйде идвай, и аз съм на Тракия Кабел. Нямата грешка. Най голямото предимсто обаче им е в обслужването. Реагират веднага. Бе... всяка българска фирма може само да се учи от тях. Дано има повече такива. http://forum.trakiacable.net/index.php? ... e10c19ccb6
- didka
- Старо куче медалист

Хубу препоръчваш,но раздуй за приемниците каква е разликата в двата модела и на практика купуваш ли си ги като ги заплатиш,щот става солено 20 за I-ви + 50 за II-ри(от евтините)...да не се откажа след 2 месеца и да си ги поискат,освен това на обикновен кинескоп може ли да се гледа цифрова?Освен това като е цифрова предлагат ли се в пакета HD канали???Горещо Ви препоръчвам, станете наш абонат
Dog drags - no tracks...
- sheri
- Потребител

како дидке не ме бий по дупето де
1 приемник го купуваш еднократно - 20 лева (Neta) (турски) или 60 лева (Topfield) (корейски) -Първите са на преференциална цена, а всеки следващ е съответно + 50 за Нета и + 90 за Topfield
Докато си наш абонат ние поемаме доживотна гаранция на приемника един вид
Да, може и на обикновен телевизор да се гледа цифрова телевизия, стига да има SCART или ЧИНЧ изход
за HD не мога да ти кажа в момента
1 приемник го купуваш еднократно - 20 лева (Neta) (турски) или 60 лева (Topfield) (корейски) -Първите са на преференциална цена, а всеки следващ е съответно + 50 за Нета и + 90 за Topfield
Докато си наш абонат ние поемаме доживотна гаранция на приемника един вид
Да, може и на обикновен телевизор да се гледа цифрова телевизия, стига да има SCART или ЧИНЧ изход
за HD не мога да ти кажа в момента
- nasenceto
- келеш

Aз съм с 3 приемника. Един Topfield за LCD-то и 2 Neta за 2-те щайги с кинескоп + нет 24Mbit/s. Всичко ми излиза 36 кинта на месец.
- didka
- Старо куче медалист

@sheri
Още един въпрос,възможно ли е да ползвам услуите без да закупувам приемник,при наличието на DVB-C тунер за цифрова кабелна в телевизора ми?
А и за HD канали ако може да провериш има ли,няма ли,ако има кои се прдлагат.
Още един въпрос,възможно ли е да ползвам услуите без да закупувам приемник,при наличието на DVB-C тунер за цифрова кабелна в телевизора ми?
А и за HD канали ако може да провериш има ли,няма ли,ако има кои се прдлагат.
Dog drags - no tracks...
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Не е възможно. Тези приемници нито имат общо с DVB-C, нито тунерите в телевизорите стават за нещо. Повечето DVB-C тунери в телевизорите даже не са за европейски стандарт и съответно не вършат никаква работа в България.
Или направете отделна тема, или използвайте лични съобщения защото това вече няма нищо общо със сметките на CableTel.
Или направете отделна тема, или използвайте лични съобщения защото това вече няма нищо общо със сметките на CableTel.