Nokia 5800 XM

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Re: Nokia 5800 XM

Мнение от sawo »

Имал съм поне 3 или 4 такива познавам ги достатъчно добре звука и ясен и отчетлив даже и в ревютата точно това споменават, батерията за да изкара 2 дни трябва по 3 часа на ден да говориш и яркостта на дисплея да е докрай. За мен 2.8 инча не е малко това си е изцяло субективен критерий всеки сам си преценя. Не знам за какво ти е карта да инсталираш софтуера при условие че директно като си свалиш .cab файла има една програмка инсталираш я в windows и като цъкнеш десен бутон направо имаш опция install и се инсталира директно на телефона, ако програмата е exe файл е също толкова лесно тя директно си прехвърля cab файла на телефона и стартира инсталацията...
Аватар
didka
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от didka »

Ако сега има такава програма,миналата година нямаше,или поне аз не съм знаел,колегата с една омния квот види за уиндоус мобиле,цък-цък и готово,аз файлове преименувах,папки променях и за всяко нещо тряя да четеш като гламав из нета как се инсталира точно на дайманда и що-щот няма слот.
Dog drags - no tracks...
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Ами миналия октомври вече имаше такова нещо то е стандартно за всеки windows mobile телефон просто цъкаш install на cab файла и се прехвърля на телефона директно като инсталацията също се стартира автоматично този начин е по-удобен и от карти с памет и от какъвто и да е друг метод аз го използвам още от времето когато бях с htc tytn. Друга полезна програма е remote desktop от компютъра към телефона - така докато си на компютъра управляваш и телефона и инсталации и други работи стават 10 пъти по-лесно но това вече е за друга тема. Така или иначе тези неща са си индивидуални за всеки човек не зависят толкова от телефона.
Публикувай отговор