admin написа:Да и на мен така, разгледах минетката която днеска си купих, нищо по особенно от миналогодишната. Залепя се един станиол от цигари в/у нея, номера се пише с маркер за дискове върху станиола, той има и гумичка с който може да се трие .. никакъв проблем. Само дето толкова шум вдигнаха покрай тези винетки.
Ма вие изобщо ралепяте ли ги!!!
Как не се сетих за това
Има правописна грешка на винетките .. хахаха, там където пише на английски да се впише номера на колата, буквата R е обърната на обратно т.е. товя е Я
Май само в Шел искат ЕГН. Заповедта била на управителите. Аз си купих от ОМВ. Там е като миналата година - дават касова бележкка. Даже за име не питат.
admin написа:
Има правописна грешка на винетките .. хахаха, там където пише на английски да се впише номера на колата, буквата R е обърната на обратно т.е. товя е Я
Къде е тази грешка?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аз мойта си я менкам за това ще пропусна написването на номера. Ето я моята винетка закупена от български пощи с правописна грешка отбелязана в червено.
lk.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
здравейте,
който е измислил това вписване на рег.№ на винетките, въобще не е в час как се пише на фолио. нима всеки има или трябва сега да си купува спец.фулмастри /перманентни/. да отиде на село да го обясни на бедните хорица, как да пишат. това е поредното безумие???? нали ни вписват № на колите и № на винетката в квитанцията на "апи" при купуването и, а и долната част + квитанцията остава у всеки.
но както винаги - всяко чудо за три дни - можело и без вписан № за тази година, за сега ............ ---
MOD edit: следващия път ползвай малки букви!