Aриана прет-а-порте

Тука е място за реклама. Ако имате бизнес или извършвате дадена услуга тука е мястото където може да я представите. Изрично е забранено опоменаването на цени. Потребителите могат да коментират единствено качеството на услугата ако са били ваши клиенти.
Правила на форума
Всякакви коментари свързани с пазарлък ще бъдат изтривани. Само хора който са били клиенти на съответната обява имат право да я коментират.
Аватар
Da Edd
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Re: Aриана прет-а-порте

Мнение от Da Edd »

realprofesora написа:

Да, така е .Опитайте и пак си кажете мнението. :cheers:
:cheers: Направили са я по-сладка и са й намалили газираността според мен
Аватар
k0lev
Потребител
Потребител

Мнение от k0lev »

Само на мен ли ми харесва "Ариана"? :)
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

k0lev написа:Само на мен ли ми харесва "Ариана"? :)
Не си сам -аз и всичките ми френдове си я пием всеки ден :cheers:
Popopopopo
samoaz
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от samoaz »

Бачо Професоре, новата ариана много ме разочарова. Цяла зима пих ариана тъмно, а лятото светло. Обаче тази 2,2 кубиковата са я принизили на равнището на амброзиус-а от кауфланд. Става да се наливаш, но не е много приятна. Шуменското премиум също не е като преди години. Направо незнам какво ще се пие това лято.
toreto_sz
Новак
Новак

Мнение от toreto_sz »

:lol: твърдо не. няма да изпадам в подробности но ариана е най продаваната бира в България от ниския клас (каменица светло и шуменско светло)другите марки няма да ги закачам те не попадат в класа на бирите изобщо :lol:

Бачо Професоре, новата ариана много ме разочарова. Цяла зима пих ариана тъмно, а лятото светло. Обаче тази 2,2 кубиковата са я принизили на равнището на амброзиус-а от кауфланд. Става да се наливаш, но не е много приятна. Шуменското премиум също не е като преди години. Направо незнам какво ще се пие това лято.

приа ариана има разлика само във визията не и във вкуса
Аватар
ksdh
Потребител
Потребител

Мнение от ksdh »

между другото Загорката е с нов вкус от Февруари насам може да се разпознае по ярко зелените етикети на които никъде не пише дзън

Пременила се Дзън, погледнала се - пак Дрън!
Аватар
niks
Потребител
Потребител

Мнение от niks »

realprofesora написа:
Не си сам -аз и всичките ми френдове си я пием всеки ден :cheers:
И аз така дидо
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

samoaz написа:Бачо Професоре, новата ариана много ме разочарова. Цяла зима пих ариана тъмно, а лятото светло. Обаче тази 2,2 кубиковата са я принизили на равнището на амброзиус-а от кауфланд. Става да се наливаш, но не е много приятна. Шуменското премиум също не е като преди години. Направо незнам какво ще се пие това лято.
Боже господи, слез и отвори вкусовите сетива на индивида.Все съм очаквал да се каже нещо абсурдно ,но това минава всякакви граници на фантазиите.Е може ли толкова предубеденост та чак да ти повлияе на вкуса .Вземи си купи 2л и 2,2л едновременно и си иди в къщи и ги опитай та пак се изказвай.Няма абсолютно никаква разлика във вкуса на 2,2 и на 2 л.Рецептата е една и съща и начина на бутилиране е един и същ , просто формите на издувната машина на бутилките са по-различни.
Готов съм да направя експеримент-да ти сипя Ариана от 2,2 и от 2 л и да кажеш коя е "по-хубавата" :oops: :oops:
На останалите Наздраве :cheers: днес ударих 5 Арианки (смятайте 2,2л не ми стигна) ,след малко ще си сипя още една.
Пийте каквото ви харесва ,затова има толкова вида бири на пазара, но с удоволствие и мярка.Никога не пийте алкохол по време на работа или когато ви предстои да шофирате!!!! :spank:
Popopopopo
Аватар
belata
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от belata »

Професоре насладих се днеска на новата Арианка,господ здраве да ви дава за новото производство,е тея 200 грама чекахме .... :cheers:
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Хора много-вкусове различни! Това, което е гадно за човека, за прасето е деликатес...
Че живеем в долнопробна кочина, надявам се, никой от вас няма съмнение.

Професоре, току-що попаднах на ей този блог:
http://ledadobreva.blog.bg/poezia/2011/ ... lov.725692" onclick="window.open(this.href);return false;

По една случайност, сравнявайки цените между Германия и бегето, дамата споменава и бирите, ако искаш хвърли едно око. Аз само ще си позволя да дам един цитат:

"От снимките става ясно, че берлинчани броят между 25 и 38 цента за половинлитрова бутилка бира. Намират се и някои по-луксозни модели на цена 55 - 65 евроцента. При положение, че най-евтината и долнопробна българска бира "Ариана" струва 90 стотинки, мисля, че коментарът е излишен."
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
belata
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от belata »

Bul-Dog написа: При положение, че най-евтината и долнопробна българска бира "Ариана" струва 90 стотинки, мисля, че коментарът е излишен."
Тва е доста крайно изказване,и е абсолютно грешно,ако има класация на Български бири,по качество Ариана е в челната тройка,,има доста други бири на пазара с качество под въпрос.А наистина е верно че цената на бирата е силно завишена в БГ.
toreto_sz
Новак
Новак

Мнение от toreto_sz »

радващото е че имаме дискусия и се спазва добрия тон.

чудесно е че дамата от блога прави съпоставка на пазра в Гер. и БГ.
с някой неща не съм съгласен.Хубаво е да се знае че качеството на реномираните български бири е на или над средното европеиско ниво.Ето и базата
Хайнекен 1.35лв
Бекс 1.20лв
Туборг 1.10 Загорка 1.05-1.10лв
Ариана 0.90- 0.95лв
за съжаление от неините продукти нямаме нито една бира съпоставима в бг.
Ако вземем кеновете от Лидл с цена 0.49 или 0.25 цента цената е равна на тези от Германия,но бирата от Лидл е 3% или в класа на Бозата.По същата логика леденики,болярки,астики,нашенско,царско мм и др са с цени равни на тези от снимките.

п.п нека някой провери цената на Jim Beam 0.7l да видим там как стоят нещата.

не че защитавам търговските обекти но е хубаво да се знае че разходите там и тук са приблизително равни а оборотите коренно различни.Все пак и аз съм потребител.
Аватар
ksdh
Потребител
Потребител

Мнение от ksdh »

Не знам дали има изобщо такова животно - реномирана и хубава българска бира? Виж, за скъпа, по-скъпа и прескъпа бира съм съгласен, такава има бол!
Колкото до арианата, не знам дали е най-долнопробната, но със сигурност не е от качествените! А за това си качество, цената и е просто престъпно завишена! Но всяко нещо ще си дойде на мястото, конкуренцията се засилва все повече, хората ще имат възможност за все по-голям избор!
toreto_sz
Новак
Новак

Мнение от toreto_sz »

ksdh написа:Не знам дали има изобщо такова животно - реномирана и хубава българска бира? Виж, за скъпа, по-скъпа и прескъпа бира съм съгласен, такава има бол!
Колкото до арианата, не знам дали е най-долнопробната, но със сигурност не е от качествените! А за това си качество, цената и е просто престъпно завишена! Но всяко нещо ще си дойде на мястото, конкуренцията се засилва все повече, хората ще имат възможност за все по-голям избор!
Има и ще ти дам пример Загорка съм си купувал в САЩ в Портланд и в Мадрид.Също така тя е част от портфолиото на Хайнекен .Загорка е собственост на Хайнекен м/у другото.Целата е в близките години завода в Стара Загора да влезе в топ 10 на Европа от Хайнекен заводите което би трябвало да означава че бирата е с високо качество.А за Ариана ще си говорим от другия месец сам ще се обедиш.......
Аватар
ksdh
Потребител
Потребител

Мнение от ksdh »

toreto_sz написа:
ksdh написа:Не знам дали има изобщо такова животно - реномирана и хубава българска бира? Виж, за скъпа, по-скъпа и прескъпа бира съм съгласен, такава има бол!
Има и ще ти дам пример Загорка съм си купувал в САЩ в Портланд и в Мадрид.Също така тя е част от портфолиото на Хайнекен .Загорка е собственост на Хайнекен м/у другото.Целата е в близките години завода в Стара Загора да влезе в топ 10 на Европа от Хайнекен заводите което би трябвало да означава че бирата е с високо качество.А за Ариана ще си говорим от другия месец сам ще се обедиш.......

Да, като му дойде времето, може и след 800 дни! Важното е обаче, дали сам си вЕрваш...
Публикувай отговор