realprofesora написа:
Да, така е .Опитайте и пак си кажете мнението.

realprofesora написа:
Да, така е .Опитайте и пак си кажете мнението.
Не си сам -аз и всичките ми френдове си я пием всеки денk0lev написа:Само на мен ли ми харесва "Ариана"?
k0lev написа:Само на мен ли ми харесва "Ариана"?
между другото Загорката е с нов вкус от Февруари насам може да се разпознае по ярко зелените етикети на които никъде не пише дзън
И аз така дидоrealprofesora написа:Не си сам -аз и всичките ми френдове си я пием всеки денk0lev написа:Само на мен ли ми харесва "Ариана"?
Боже господи, слез и отвори вкусовите сетива на индивида.Все съм очаквал да се каже нещо абсурдно ,но това минава всякакви граници на фантазиите.Е може ли толкова предубеденост та чак да ти повлияе на вкуса .Вземи си купи 2л и 2,2л едновременно и си иди в къщи и ги опитай та пак се изказвай.Няма абсолютно никаква разлика във вкуса на 2,2 и на 2 л.Рецептата е една и съща и начина на бутилиране е един и същ , просто формите на издувната машина на бутилките са по-различни.samoaz написа:Бачо Професоре, новата ариана много ме разочарова. Цяла зима пих ариана тъмно, а лятото светло. Обаче тази 2,2 кубиковата са я принизили на равнището на амброзиус-а от кауфланд. Става да се наливаш, но не е много приятна. Шуменското премиум също не е като преди години. Направо незнам какво ще се пие това лято.
Тва е доста крайно изказване,и е абсолютно грешно,ако има класация на Български бири,по качество Ариана е в челната тройка,,има доста други бири на пазара с качество под въпрос.А наистина е верно че цената на бирата е силно завишена в БГ.Bul-Dog написа: При положение, че най-евтината и долнопробна българска бира "Ариана" струва 90 стотинки, мисля, че коментарът е излишен."
Има и ще ти дам пример Загорка съм си купувал в САЩ в Портланд и в Мадрид.Също така тя е част от портфолиото на Хайнекен .Загорка е собственост на Хайнекен м/у другото.Целата е в близките години завода в Стара Загора да влезе в топ 10 на Европа от Хайнекен заводите което би трябвало да означава че бирата е с високо качество.А за Ариана ще си говорим от другия месец сам ще се обедиш.......ksdh написа:Не знам дали има изобщо такова животно - реномирана и хубава българска бира? Виж, за скъпа, по-скъпа и прескъпа бира съм съгласен, такава има бол!
Колкото до арианата, не знам дали е най-долнопробната, но със сигурност не е от качествените! А за това си качество, цената и е просто престъпно завишена! Но всяко нещо ще си дойде на мястото, конкуренцията се засилва все повече, хората ще имат възможност за все по-голям избор!
toreto_sz написа:Има и ще ти дам пример Загорка съм си купувал в САЩ в Портланд и в Мадрид.Също така тя е част от портфолиото на Хайнекен .Загорка е собственост на Хайнекен м/у другото.Целата е в близките години завода в Стара Загора да влезе в топ 10 на Европа от Хайнекен заводите което би трябвало да означава че бирата е с високо качество.А за Ариана ще си говорим от другия месец сам ще се обедиш.......ksdh написа:Не знам дали има изобщо такова животно - реномирана и хубава българска бира? Виж, за скъпа, по-скъпа и прескъпа бира съм съгласен, такава има бол!
Колкото до арианата, не знам дали е най-долнопробната, но със сигурност не е от качествените! А за това си качество, цената и е просто престъпно завишена! Но всяко нещо ще си дойде на мястото, конкуренцията се засилва все повече, хората ще имат възможност за все по-голям избор!