Алкохол в кръвта ?!

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Аватар
Lexx
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Re: Алкохол в кръвта ?!

Мнение от Lexx »

nasenceto написа:Аз пък никога не съм си го позволявал. Най-много едно малко, а не слизам от колата откак имам книжка.
Само по себе си двете изречение се изключват.Уж никога не си го позволяваш ама най много едно малко.Аз от 98 година съм шофьор и съм си позволявай да се кача на кола след употребата на една бира най много.Всичко над това за мен е измислици и извинения - ама само 1 малко, 2 малки и т.н.
Не мога да си представя да имаш 2 промила алкохол и да си помислиш изобщо за колата и за шофиране.Правил съм проба да вида след 3 големи водки колко ще ми покаже дрегера (имам роднина полицай) - за мое учудване не можах да стигна два промила макар че се чувствах пийнал.
Аватар
nefelen
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от nefelen »

fantamaniaka - когато се качвам в колата се качвам с чувството, че нося отговорност не само за хората които возя, но и за всички други участници в движението.
Ако си сам в колата и няма други коли, пешеходци и каквото и друго да е било в околните 100 Km, ако искаш и кьоркютук пиян се качвай и с 200 km/h карай.
2 промила в кръвта изобщо не е изпил 50 града или 1 бира.
Трябва да се разбере, че карането на моторно превозно средство е нещо сериозно и трябва да се отнасят хората с нужната сериозност.
s0 lItTlE tImE, s0 lItTlE t0 d0
Аватар
Tenebrus
Явно е шмиргел
Явно е шмиргел

Мнение от Tenebrus »

1 път се е случило...и няма да се повтори...макар да бях на една бира, а не съм особено мъничък...нямаше да ме събори особено! Но повече никога...и без това имам нужда да вървя :D
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Lexx написа:
nasenceto написа:Аз пък никога не съм си го позволявал. Най-много едно малко, а не слизам от колата откак имам книжка.
Само по себе си двете изречение се изключват.Уж никога не си го позволяваш ама най много едно малко.Аз от 98 година съм шофьор и съм си позволявай да се кача на кола след употребата на една бира най много.Всичко над това за мен е измислици и извинения - ама само 1 малко, 2 малки и т.н.
Не мога да си представя да имаш 2 промила алкохол и да си помислиш изобщо за колата и за шофиране.Правил съм проба да вида след 3 големи водки колко ще ми покаже дрегера (имам роднина полицай) - за мое учудване не можах да стигна два промила макар че се чувствах пийнал.
Смисъла беше че не съм злоупотребявал да карам с алкохол над позволеното, не че не злоупотребявам с алкохол :wink:
Публикувай отговор