Кого ще избираме за кмет на Стара Загора ?

Всичко свързано с град Стара Загора.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Re: Кого ще избираме за кмет на Стара Загора ?

Мнение от sawo »

46.40.77.215, време е да замълчиш, да обърнеш откъдето си дошъл и да запалиш сандалите.
Пределно ясно ми беше, че става дума ако не за един и същ човек то поне за една и съща група селски агитатори. Не знам за теб, но аз не само съм ходил на училище, но и съм внимавал в часовете по Български език и литература. Явно ти не си, щом си мислиш, че като преразкажеш един глупав текст в 2 варианта и ще се пънеш после че виждаш ли те обвинявали несправедливо. Все пак за да не съм толкова самонадеян реших да ви проверя акаунтите с rodoliubec и о чудо! Един и същ IP адрес 8O
Толкова ли сте прости комунистите....? Защо винаги ни имате за някакви малоумни бунаци? Коя част точно от "това не е форум на вестник трета възраст" не разбрахте? Явно сте си мислили, че няма да ви усетим? :) Какво си мислите? Ще ви търпим мизериите още ли? Не Бойко ами Бойко на квадрат да дойде вие НЯМА да бъдете повече на власт. НИКОГА. Това е положението - подвивайте опашките и бягайте да ви няма.
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

branitel_stz написа:Хората в тая нация мисля 4е е време да се събудят!!!!! Защото,вече навсякъде ни вземат за подигравка,като слаб, и немощен народ!!!! Защото всеки ни "скача" както си пожелае!!!! Банки,търговци,енергоразпределителни дружества, телекомуникационни дружества.....и т.н. И това е не за друго, а колкото и да се правим че не ни засяга--------господата политици умишлено не контролират тия неща!!! Защото винаги в далавера с някого!!!!
Знаете ли че, лихвите в Гърция, лихвичките по кредитите са.......около 4%,а същите банки у нас,защото явно сме по-богати,ни цакат с 8,9% лихви!!
Същото е и с разговорите по тел.и т.н.
Затова трябва да бъдем по-взискателни към своите ПОЛИТИЦИ с всяка изминала година!! Трябва да ги натискаме все повече и повече....защото само това е начина да ги накараме да работят за нас.
Затова искам да отворя очите на хората.............да гласуват за когото пожелаят...но да бъдат взискателни при избора си!
БОЖЕ! ТИ МИ ОТВОРИ ОЧИТЕ!!! Ако не беше ти, не знам как щях да ги науча тия неща.
Не те ли е срам бранител/родолюбецо, че не можеш да напишеш едно изречение без правописна греша. Като отрепетираш тоя проблем, вече ще минем на второ ниво и ще пробваме и стилистиката малко да наредим, че ми става лошо като те чета. Предполагам си на не повече от 13.
nenoneno
Потребител
Потребител

Мнение от nenoneno »

Дали навсякъде ще ни уважават, ще спрат да ни скачат упоменатите, далаверите ще изчезнат, лихвите ще паднат и разговорите ще поевтинеят като изберем "правилния" кмет на този град???
Преди да почнеш да отваряш на хората очите, май ти трябва тухла да си образуваш някоя гънка на мозъка май...
Точността гарантира единствено, че ще направиш грешката си навреме.
http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/99509
Аватар
Roshavv
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Roshavv »

....който и кмет да изберем...за 4 годинки и той ще си оправи родата до девето коляно, както всички останали..... :lol: :lol: :lol: :lol: кмета е последната дупка....и той ще прави кфото му кажат.... :lol: пък народа да го д'ха....
мноо сме назад от "едно време" още и доста трудно ще избълбукаме от лай'ата.....
..друг е въпроса че сме кофти народ,мноо сме кадърни..ам няма къде да се изявим...
затовя всеки гледа да бяга...а и не сме единни...
прост пример: 3-тия протест за горивата-10 човека... :oops: ад...
казвате за гърците,били по добре...ам гледате кво правят,нали...
след някое и друго поколение мойе се пооправим малко....но ако продължаваме така... :?

поздрави'
Аватар
Baev
HOOLIGAN
Обратна връзка:

Мнение от Baev »

Аз ще гласувам за млад човек. Трябва ни промяна, трябва ни нестандартно мислене.
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Toя млад човек се бута в политиката още от как е ученик. Не знам защо толкова го влече натам, ама за мен е няква болна амбиция. По-различно мислене не означава задължително по -добро. Имам някакъв страх от чак толкова амбициозни млади хора...
Наистина няма свястно предложение за сега...
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

Хубаво е да има повече млади хора в управлението, в смисъла на това , че трябва 70 годишните, дето са пуснали корени по ръководните постове и не са свършили нищо полезно - да си заминат. Но това не значи, че младите хора трябва да са едва ли не ученици... Все пак е нужен и някакъв опит и нещо зад гърба на човек...
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
1916
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от 1916 »

Който и да дойде проблема е,че общинската администрация е пълна със стари неефективни,бездействащи и корумпирани кадри,които взимат рушвети и заплати и никаква не я вършат и са там от дооооста време.От времето на боклуци като Андронов,Яблански,че и преди 90.Танчев като обещаваше промяна защо никой не махна?Или ако е пипнал някъде да е сменил един безхаберник и крадец от другата партия с някой друг от нашата.Аз лично бих гласувал за човек,който каже ще изрина всички стари кадри в общината и ще обява конкурс за да ги заместя с образовани млади хора.Между другото стария номенклатурчик Бойчо Биволарски в този ред на мисли пази боже да стане кмет.....
За Живко не се хабете.Поредната безгласна буква в новото БКП-ГЕРБ.2007 им гласувахме доверие в един недоказан управник като Танчев и някой ако е останал доволен или е глупак или е някой,който не е от Стара Загора.Така като говорим за този плазмодий ето още един бисер на неговото управление http://novini.stara-zagora.org/%D0%B1%D ... 17304.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

1916 написа:Който и да дойде проблема е,че общинската администрация е пълна със стари неефективни,бездействащи и корумпирани кадри,които взимат рушвети и заплати и никаква не я вършат и са там от дооооста време.От времето на боклуци като Андронов,Яблански,че и преди 90.Танчев като обещаваше промяна защо никой не махна?Или ако е пипнал някъде да е сменил един безхаберник и крадец от другата партия с някой друг от нашата.Аз лично бих гласувал за човек,който каже ще изрина всички стари кадри в общината и ще обява конкурс за да ги заместя с образовани млади хора.Между другото стария номенклатурчик Бойчо Биволарски в този ред на мисли пази боже да стане кмет.....
За Живко не се хабете.Поредната безгласна буква в новото БКП-ГЕРБ.2007 им гласувахме доверие в един недоказан управник като Танчев и някой ако е останал доволен или е глупак или е някой,който не е от Стара Загора.Така като говорим за този плазмодий ето още един бисер на неговото управление http://novini.stara-zagora.org/%D0%B1%D ... 17304.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Напълно прав си за съжаление, обаче не виждам как ще мотивираш един млад човек да почне за 400 кинта заплата, въпреки всичките предимства на държавната работа. Би се на навил някой, който току що излиза от университета и иска да трупа опит (но БЕЗ такъв!). Или би бил някой, който е некадърен да си намери работа за нормални пари в частния сектор и ще, не ще се хваща на сладка (не винаги), но ниско платена работа в общината. В една нормално мислеща компания умния управител би назначил двама души за задача. Единия възрастен и с опит да дава акъл и другия млад и с амбиция да се научи, вършещ задачите. Много е важно да са двама, защото така първо не си зависим от това дали някой от двамата няма да реши да си хване шапката или да излезе в по дълга отпуска, и второ винаги единия ще проверява другия за грешки, щото който не работи не греши, а собствените грешки трудно се виждат, защото свикваш с тях и за жалост не ги забелязваш.
Както виждате...обречени сме :cheers:
veneliin
Новак
Новак

Мнение от veneliin »

Кандидата на ГЕРБ е една фасада. Изказванията му са редене на клишета. Ще е кукла на конци и нищо няма да зависи от него!

За комунистите няма какво да говорим... Който и да издигнат, нищо добро няма да излезне
branitel_stz
Новак
Новак

Мнение от branitel_stz »

Доста злоба и ярост има в някои от потребителите. :) Но крьчмарските спорове са под достойнството ми.
Коментари от рода" ами то,който и да дойде,нищо няма да направи" или "ами то така си е било, и така ще си вьрви, и ние не можем да го променим" мисля ,че вече трябва да останат в историята,защото,така продьлжаваме да улесняваме наглеците и тарикатите в Бьлгария.
Искаме или не искаме,след 2,3 месеца ще бьде избран кмет.Така че,по-добре да бьдем заинтересовани и активни.
Защото целия този ьпсурд в който живеем , ни се представя като нещо нормално.Като част от демократичния живот.Да ама не е така!
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Не може да са под достойнството ти, защото ти нямаш такова :) Изобщо за какво достойнство може да говори един агитатор, който си е пуснал 2-3 акаунта и пише шаблонни текстове? Или искаш да си затворим очите какъв си и да почнем да кълвем на глупостите които си писал? Това със сигурност ще е най-удобния вариант :) Само дето тука не е дир.бг, объркал си полето за изява ;)
azsz
Новак
Новак

Мнение от azsz »

Няма нужда да се чудите - за когото и да гласувате е без значение, системата е ясна и утвърдена. Така че смело бодри гласоподаватели. Ако обаче не гласувате...значи сте против системата.
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

azsz написа:Няма нужда да се чудите - за когото и да гласувате е без значение, системата е ясна и утвърдена. Така че смело бодри гласоподаватели. Ако обаче не гласувате...значи сте против системата.
По голяма глупост не бях чел отдавна. Ако не гласуваш, посля нямаш право гък да кажеш, щото това ще означава че си гласувал за тая "система" (явно за някои субективно понятие) с двете си ръце.
Аватар
creitars
Потребител
Потребител

Мнение от creitars »

Дави кажа честно никога не бих гласувал за този набеден ГЕРБ с тях вси4ко е измама за две години събират само ленти4ки.
ще видим как ще се развият работите, аз мисля да гласувам за Дамян Георгиев .
герб е една измама като ги видя по телевизора ги псувам постоянно
Публикувай отговор