аз това за което питах в началото... получих отговор
ама гледам и хората се забавляват добре
може би е удачно като тема пътни и автомобилни неволи
че то напоследък позамря форума

При липса на маркировка пътя се разпределя мислено от водачите.100 листова тетрадка си изписала и нищо не си запомнила!unia написа:SLeeK написа:ми ако беше слушала теоретика като е говорил така е
моля?! аз съм единствения човек който е изписал 100 листова тетрадка по теория за "В" категория листовките от първия път ги взех

И ти не си научил нищо .При липса на маркировка караш най-вдясно с едната гума в банкета за да има място за черния жипSLeeK написа:При липса на маркировка пътя се разпределя мислено от водачите.100 листова тетрадка си изписала и нищо не си запомнила!unia написа:SLeeK написа:ми ако беше слушала теоретика като е говорил така е
моля?! аз съм единствения човек който е изписал 100 листова тетрадка по теория за "В" категория листовките от първия път ги взех

аз съм едно дете и не мога да деля на двеSLeeK написа:При липса на маркировка пътя се разпределя мислено от водачите.100 листова тетрадка си изписала и нищо не си запомнила!unia написа:SLeeK написа:ми ако беше слушала теоретика като е говорил така е

ХА-ХА-ХАаз съм едно дете и не мога да деля на две