Жандармерията не опази къщи на Киро в Катуница..

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Публикувай отговор
Аватар
Tenebrus
Явно е шмиргел
Явно е шмиргел

Re: Жандармерията не опази къщи на цар Киро в Катуница..

Мнение от Tenebrus »

О, ама моля ти се продължавай с дебелашките шеги. Скоро може и да се засегна.

Забавляват ме тъпанари като тебе. Наистина продължавай :)

едит : ама ти си страшно тъп. добре че проверих...

http://translate.google.bg/?hl=bg&tab=w ... 0%BB%D0%B0

като изключим факта, че гугъл преводача няма как да знае подканването "я", си го превежда правилно. Е...времето е грешно...ама и това е нормално.
Като цяло си бая проз виждам...чак ми става жалко.

Саво, я затрии тука помията...и се извинявам ;-)
Аватар
Tenebrus
Явно е шмиргел
Явно е шмиргел

Мнение от Tenebrus »

Изображение

Личи ти че си от село, спор няма. Всъщност...хората от село не заслужават да ги обиждам така...
Аватар
Tenebrus
Явно е шмиргел
Явно е шмиргел

Мнение от Tenebrus »

Всъщност отдавна се е видяло че от БАН са доста малоумни типове, но си малко назад с акъла че да ти стане ясно това.

Достатъчно нарушавах "законите" и хранех трола. При това...не особено добър трол.
Аватар
Tenebrus
Явно е шмиргел
Явно е шмиргел

Мнение от Tenebrus »

http://img20.imageshack.us/img20/2904/unled2uz.jpg

От "разпознат турски". Само казвам. Разбирам че си тъпо парче и не са ти ясни някои неща как работят...като кирилицата например.

Време е вече да млъкнеш, и да ходиш да трепеш цигани ми се струва.Или да гасиш пожари. Примерно като онзи преди седмица-две. Ние тук балоните ще ядем KFC и Burger King, и най-вече McDonalds и ще си живеем живота.
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

@Tenebrus - напълно те подкрепям в абсолютно всичко казано, ама нарочно досега си траех по темата, щото виждаш как ти се излива всичката помия отгоре. Няма смисъл да спориш с ВЕФ. Никой не мисли рационално и прагматично. Всички подскачат като пубертети и ги обзема адреналина от неясно формулирани щения, мъчещи се да изплуват в тинята на съзнанието им. Донякъде разбирам първичната нотка, агресията и революционната глъч, но от друга страна явно никой не си дава сметка за цялата картинка. Мен отново ще ме нарекат "страхливец", "родоотстъпник" и "псевдо-демократ", ама аз съм си свикнал. Ти обаче що се хващаш :lol:
Айде пък да споделя и аз мнение. Да дам храна на тълпата да ме дъвче... Проблема не е в циганите. Такива престъпни фамилии има много в нашата родина - и цигански и български и турски и всякакви. Защо всичката тая ярост не се отприщи до сега и към "нашите", които толкова години ни мачкаха и подиграваха с нас, някои доста по-изваратено и по-нагло от хората на цар Киро. Пиха ни кръвчицата не 20, ами много повече години. Сега изведнъж дълго таената омраза към циганите и подсъзнателното осъзнаване, че са по лесни за саморазправа отприщи всеобщи гняв. Трябва да сме точно толкова нетърпими не само към тях, а към всеки който мачка закона и не спазва човешките добродетели. И за да не се изравняваме до тяхното ниво, трябва всичко да се постигне по законен начин. Да - ченгетата изведохга фамилията на цар Киро (това им е работата). Нек има разследване ,процес и т.е. Саморазправата и следването на правилото око за око ни връща 2-3 хиляди години назада в еволюционното ни развитие и ни прави точно толкова престъпници, колкото и самите цигани от тоя клан. Проблемите не се решават от импулса, водещ ни в момент на афект и ярост. С това се различаваме от животните...или поне някои от нас.
Последно промяна от nasenceto на Нед Сеп 25, 2011 16:32 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Tenebrus
Явно е шмиргел
Явно е шмиргел

Мнение от Tenebrus »

Чак и ирония не знаеш какво е. Странно за един "ерудиран" човек.

Думата жалък заради тебе са я писали.

Как що се хващам бе Наско? МНОГО добре знаеш защо...

Всички знаят само "дай да изтребем циганите"...ами после?

Питам ви господа революционери...АМИ ПОСЛЕ? Осъзнавате ли в каква мишкова държава живеете. Ще изгниете по затворите на европа, и цял живот ще ви ебат разни цигани които са се измъкнали от геноцида. Изобщо не ви е ясна цялата картинка...ама ИЗОБЩО.

Фундаментално проблема е, че просто няма правосъдие. Ама никак...изобщо...хич...

Ако имаше правосъдие както трябва да го има, от там нататък нещата можеше и да се наредят. Но...него го няма, и който плаща, той поръчва музиката.
Последно промяна от Tenebrus на Нед Сеп 25, 2011 16:37 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Tenebrus
Явно е шмиргел
Явно е шмиргел

Мнение от Tenebrus »

Обаче е интересно как такива малоумни типове като тебе (с които цял живот си имам работа), като нямат с какво наистина да те засегнат, прибягват до дебелашките ебавки.

Наистина е очеизвадно как нямаш какво да кажеш, и просто повтаряш едно и също нещо, докато в твоята малка ограничена главица ти си победител.

Да пичке. Дебел съм...доволен? МНОГО дебел при това. И...? Какво ще правим след това...за какво ще се захванеш?

Страхлив съм бил...
Ами да...ти ако не те е страх за живота ти си глупак.

...то си е така де...
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

Tenebrus написа:Добре бе революционере...ти би ли рискувал живота си и този на семейството си?

Аз лично няма. Държавата не и пука за нас, и дори цялата държава да се съберем пред парламента...ще си гледат отвътре, ще си ни бият куките с палките, стоп патроните и сълзотворния газ. Който плаща, той поръчва музиката...
Когато си мястото на баща/брат/роднина на убития - може и да нямаш какво да губиш и какво да рискуваш. Човек, който няма какво да губи е най-опасен.

Господа, интелигентни хора сте и не си пишете простотиите тук. Карайте се на лично, ако искате се вижте и се изяснете,но не занимавайте аудиторията с личните си проблеми, повече от необходимото. Благодаря ви предварително!
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
Аватар
Tenebrus
Явно е шмиргел
Явно е шмиргел

Мнение от Tenebrus »

Може и да си прав.

Но каузата е загубена отдавна. От толкова отдавна сме пак под робство, че ви е бедна фантазията...

...корпоративно робство. За n-ти път казвам : който плаща, той поръчва музиката.

А за спама помолих sawo да го разчисти, ама не е видял :)
Тоз път ще кажа :D

edit : ех че и другаря ksgh чете темата...тука става забавно :)
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

Който плаща, той поръчва.. Ама понякога има и сметка без кръчмар... Но е факт, че демагогията ни доведе до това положение...
ksgh
Новак
Новак

Мнение от ksgh »

Франция реши да изгони нейните цигани, и веднага цяла европа ги обяви за расисти...само за това че иска да ги върне от където са дошли. Сериозно ли мислите, че ще можем да им направим нещо?

Да, наистина Брусовката се опитва да каже нещо, само дето, и на него не му е ясно какво, но пък, не е за учудване, толкова си може човека, това казва! Франция реши и изгони чуждите, не своите цигани, своите тя е приучила на някакъв ред и подчинение! И какво, като ги обявиха за расисти, това спря ли ги? И кои ги обявиха за расисти, същите демагози, които кански се страхуват, същите тази изгонена циганска паплач, да не се пресели в техните държави!Като са толкова големи техни защитници, що не си ги вземат при тях, да си ги коткат, че и гражданство да им дадат? Франция ги изгони, и окото и не мигна, не и пука, ако ще и за нацисти да ги пишат, хората си знаят интереса, и си пазят страната, това е истината!

Интересна беше идеята, подхвърлена от словашки министър, за създаване на циганска държава! Твърде утопична по същността си, поне в средносрочен план, но пък, твърде показателна, в други отношения! Показателно е това, че Европа вече започва да осъзнава сериозността на този проблем, и ексцесиите които предстоят, ако не започне да се решава незабавно и радикално! Дори, в обозримо бъдеще, допускам, да се прибегне и до прилагането на някои позабравени нацистки методи! Тука, очаквам хуленията на някои псевдодемократи от форума, но, когато се касае за физическото оцеляване на някоя нация, всички методи стават допустими! Това и ще стане в бъдеще, ако не се вземат крути мерки, за пресичането на двете основни опасности за европейския континент - циганите и исляма! А тенденцията е, дори те да се сливат и в едно, както е при нас!

А колкото до писанията на някои псевдопатриоти, които четох по-горе, казвал съм го много пъти - системата, сегашната, сбърканата, антибългарската, се крепи на точно такива индивиди, които пазят придобитото, без да осъзнават, че утре, може да загубят всичко, мислейки само за собствения си задник! Системата си свърши чудесно работата през последните 20 и кусур години, създавайки маса от полуграмотни човеци, силно комерсиализирани, чалгизирани, имайки за идоли най-пошлата утайка от обществото! Резултатите вече се виждат...
Аватар
Tenebrus
Явно е шмиргел
Явно е шмиргел

Мнение от Tenebrus »

Като цяло съм съгласен, но това което Франция си има не можеш да го наречеш цигани. Това са си хора, както всички останали...

...е нищо че пак си взимал забранени субстанции.
Последно промяна от Tenebrus на Нед Сеп 25, 2011 19:59 pm, променено общо 1 път.
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

Tenebrus написа:Като цяло съм съгласен, но това което Франция си има не можеш да го наречеш цигани. Това са си хора, както всички останали...
Изгонените са баш цигани, с цялата мизерия, катуни и смрад. И хич не са като всички останали.
Аватар
Tenebrus
Явно е шмиргел
Явно е шмиргел

Мнение от Tenebrus »

besniaa написа:
Tenebrus написа:Като цяло съм съгласен, но това което Франция си има не можеш да го наречеш цигани. Това са си хора, както всички останали...
Изгонените са баш цигани, с цялата мизерия, катуни и смрад. И хич не са като всички останали.

Не се разбрахме. Да те изгониха чуждите цигани. Имах предвид че това което им остана не са "цигани" каквито ги познаваме. Това са си жители на франция както всички останали.Или поне повечето :)
Сега чета че младежите които изразиха чисто човешката си позиция са лумпени,маргинали и т.н...
Аз да питам кои са нормалните?Чалгарите,мутресите,или набедените интелектуалци...
Никога не съм казвал такова нещо. Всичко което искам да кажа е че не може с агресия да се реши този проблем. Не и толкова късно.
Разбирам гнева, не че не го чувствам и аз. Но незнам дали осъзнавате, но ако наистина една шепа хора тръгнат срещу мангалите, ще пламнем като кибритена клечка...поради простата причина че те за разлика от нас нямат какво да губят и не ценят живота или каквото и да е друго.
Ще ни изколят като животни и никой няма да им направи нищо. Как да се бориш с това?
Ако имаше правосъдие и справедливост (и да знам колко е утопично това поне в България) можеше и нещо да се направи. Но...отдавна ги няма...има само пари и корупция.

Halls of justice painted green, money talking.
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

cavenagi написа:besniaa--прав си,за толкова години във форума може да видиш,колко пъти съм се разправял,камо ли да достигам до такива "висоти".

По принцип съм перде,но това безпрецедентно убийство прехвърли всичко.Отиде си едно младо момче,друго не издържа на напрежението и почина нелепо.Две българчета в разцвета на живота си вече не са между нас...
Сега чета че младежите които изразиха чисто човешката си позиция са лумпени,маргинали и т.н...
Аз да питам кои са нормалните?Чалгарите,мутресите,или набедените интелектуалци...
Мисля, че сме интелигентни хора и междуличностните спорове не са за тук. :cheers:
По темата - не са по-лесни за саморазправа, но човека, който го казва - да се замисли защо са толкова недолюбвани... Защо ти плащаш на EVN/E.ON/CEZ , а други не - защото си по-прост ли ? Защо ти не ходиш до мобилните оператори и други магазини и не взимаш стока, с ясното съзнание, че няма да платиш - защото на по-умните няма какво да им се вземе ли ? Защо се плаща на работници да правят магистралата и пътя, а други спинкат и папат в пандиза - защото заслужават почивчица, вместо 22-часов тежък физически труд ли ?
Недолюбвани са, защото процента крадливост, мързел и неграмотност е най-големия по нашите земи.

пс. техните цигани не се държат като нашите и румънските... там е Франция, не Балканите.. Това важи за всички, не само за циганите... Спазваш правилата и няма проблем, може и марсианец да си...
Последно промяна от besniaa на Нед Сеп 25, 2011 20:14 pm, променено общо 1 път.
Публикувай отговор