Много интересно и логично мнение. Никак не е далеч от истината. Обаче едва ли панацеята да се оправим е само стачка. И то стачка срещу кого - самите нас, или?!absurd4o написа:Каквито и да са Гърците...
Папандреу:Нима искате да станем като България?
-
RauL's FaN
- _KICKBOXER_
- Обратна връзка:
Re: Папандреу:Нима искате да станем като България?
Последно промяна от RauL's FaN на Пон Ное 14, 2011 22:00 pm, променено общо 1 път.
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Аз съм ходил в Гърция и наистина има резултати от 30 години крадене, но това не е причина за гордост. Един човек, който 20-30 години е лежал, като се хване на сериозна работа ще му трябва доста време да се адаптира. От там идва и недоволството им. Ние сме ревали, като не ни дадат заплата - били сме мизерници; те имат спестявания и дори не им спират заплатите, само ги намалят, защото е дошло времето да си платят сметката - те са герои, борци за права. Според мен това е неравностойно сравнение което правишabsurd4o написа:Каквито и да са Гърците...поне живяха 30 години като истински европейци..а ние-все сме в ПОМИЯТА!!!!И е смешно да им се присмиваме за каквото и да е...защото който не е ходил в Гърция-той не знае за какво иде реч...Милата ни родина е като МАНДРАБАИР спрямо какво и да е кътче от Гърция..Ние от раждането до смъртта си сме в УСЛОВИЯ НА КРИЗА-огледайте се...оскотяхме и се ограничихме от ВСИЧКО...вече е "цяло събитие" да вечеряш някъде извън дома си с семейството си..парите не ни стигат за елементарни човешки нужди като смяна на автомобил, обзавеждане и т.н....натъпкаха ни с боклуците на Европа..от ХРАНИТЕ до КОЛИТЕ...иначе Б.Б.каза:ДА НЕ СТАНЕМ КАТО ГЪРЦИЯ!!!Ние НИКОГА няма да станем ДОРИ и като Гърция..защото сме робски народ..защото сме ЮНАЦИ само по форумите...защото стачкуваме само наум!!Един месец да не ни датат заплата и сме се ..оревали квартала..щото са ни докарали да ЖИВЕЕМ ден за ден...като мангалите!!А Гърция-само за 5 дни са изтеглени 3,5 МИЛИАРДА евро от вложители в банките им-сещате ли се колко спестявания има един средностатистически грък?????Ще стачкуват и ще се борят за ПРАВАТА си до-2015 година....ЗАЩОТО ПРОСТИЧКАТА ИСТИНА НА ТОЗИ СВЯТ Е-щом БАНКИТЕ имат пари за да те заробват с заеми-значи ПАРИ ИМА-просто са обрани от БАНКЕРИ ..в световен мащаб!!!ЕВАЛЛА на Гърците-поне се борят да не станат РОБИ на богатите държави...докато ние го допуснахме тихомълком.....
Не мога да разбера, защо всеки плюе по народа ни? Били страхливци, мизерници, били като мангалите... Така е много лесно като е общо за всички. Защо един във форума не излезе и не каже: АЗ съм мизерник, страхливец, като мангалите.
- nasenceto
- келеш

-
SanDRo
- Новак

абе гърците са си много добре и затова реват, щото да не им вземат добрето.. да им опростят дългове, да им дават помощи и т.н. щото се мислят за най-богатите на балканите и няма да почнат сами да си берат маслините...
-
nenoneno
- Потребител

Тук е обяснено механизма на финансовата система.
http://zamunda.net/details.php?id=197387&hit=1
Точността гарантира единствено, че ще направиш грешката си навреме.
http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/99509
http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/99509
- Tenebrus
- Явно е шмиргел

Всички Zeitgeist филми трябва да се гледат задължително. Много истини се казват там.nenoneno написа:Тук е обяснено механизма на финансовата система.
- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
И на нен ми харесва да има по интересните новини на тепсия, така ако ми се стори нещо интересно просто кликам на линка да го допрочета.
Колкото до гърция ... в новините бяха казали, че имат по 30 000 евро дълг на глава на населението, т.е. все едно всеки грък дъжи по 30 хилки, после как няма да протестират. Един път са взели парите, а сега не искат да ги връщат или да затягат коланите ... трудно се пада от високо ама ... случва се.
Колкото до гърция ... в новините бяха казали, че имат по 30 000 евро дълг на глава на населението, т.е. все едно всеки грък дъжи по 30 хилки, после как няма да протестират. Един път са взели парите, а сега не искат да ги връщат или да затягат коланите ... трудно се пада от високо ама ... случва се.
"There is no 'patch' for stupidity."
- nasenceto
- келеш

Имат кво да продават. По - голямата част от големите йм компании са държавни, така че имат кво да продават. С една качествена приватизация може и да им останат отново пари за 15-та и 16-та заплата даже...