Летни гуми

Форум за всякакви дискусии свързани с МПС
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Re: Летни гуми

Мнение от sawo »

EP300 няма такава гума, гумата за която говорихме в темата и която аз взех е ER300. Точно тя е със шарката на dunlop-а, който ти хареса. EP150 е почти същата гума, но шарката не е направена с канали против аквапланинг Моите ги имам мисля от миналото лято.. Ако искаш завърти един телефон и ги питай за ER300, трябва да няма проблем да ти я намерят :) Доставката трябва да питаш, някои гуми се доставят за няколко часа, други ги има на склад, трети са за следващия ден. Монтажа по принцип не се налага предварителна уговорка, но ако не ти се чака изобщо звъниш и се уточнявате :)
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Аз му казах точно "търся екопиа ер триста". Той се почеса дето не го сърби, порови из нета и ми каза, че "има..той е като туранзата ей там (на стелажа).... води се ер 150". Те тогава разбрах, че ме отсвирва и го попитах " а 300 няма ли". Каза ми че може и да има, ама сигурно е някъв стар модел. За това те питах твоите кога си ги взимал. Питах го и за доставката - каза че така или иначе ще купи 4 Дънлопа да се намират. Иначе аз ходих в събота и ми каза, че за ден ги доставят.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Утре ще им се обадя да ги чуя какво ще кажат нещо не са разбрали ми се струва 100% я имат тая гума.
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Днес минах случайно през гумаджийницата точно до малкия Шел. Първо влизам и вътре ще се "избият" кой ще ме обслужи. Като се наканиха ми обявиха за ЕR300 145 лв. Показаха ми и някъв дълоп, ама по невзрачен от оня порежде-коментирания пак на същата цена. Хич не ме изкефиха. Работата ми мирише на Дънлопки от Медина Мед. Само се чудя дали да не изчакам малко, че до 22-ри го дават кофти време с ниски температури.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Може да провериш и на центъра за гуми на изхода от кв. Железник по пътя за баните, точно срещу х-л Омега. Има и друг от който съм взимал пада се на следващата пресечка на ъгъла точно след медина мед по посока бул. Патр. Евтимий, пише Гуми Център. Обаче наистина под 130 едва ли ще се намерят някъде тука.
Звънях днеска на тези от moto-expert ама никой не дигна а цял ден бях навън и нямаше време повече да ги търся. Имам приятел който се занимава само с гуми, моите ги поръчах през него, понеже ползва отстъпка от moto-expert, сега му се обадих да провери за Bridgestone-а ама при него даже 155 са му дали :roll:
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Meрси sawo. Бая пари са тва. Мисля че наистина ще избера Дънлопа.
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Айде, вече съм оборудван с Dunlop-ки за 119 лв парчето. Дота йм е 2011, а аз си мислех, че са по дърти, тъй като модела не е нов. Да са ми честити и да слушкат.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Супер, браво за гумите, а за дота е нормално, защото дори и модели от преди 1-2-3 години си се произвеждат постоянно.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Кажи как са гумите сега - доволен ли си, как е сцепление, шум на пътя, комфорт... :)
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Не съм има много шофиране в дъжд. Иначе в сухото, както се очаква - държи се супер. Шум..не съм забелязал да ми прави впечатление. Нека да покарам малко в дъжд и повече извън града и пак ще споделям впечатления. За сега съм много доволен и бе забележки.
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Я, тая шарка явно отдавна я ползват дънлоп-ци. Попаднах на следната обява случайно: http://www.renault-bg.com/smf/index.php ... ;topicseen
Дота е 4505
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Форума им изисква регистрация :)
Публикувай отговор