Internet Grup ?

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Zvan
Потребител
Потребител

Re: Internet Grup ?

Мнение от Zvan »

Някой с наблюдения върху телевизията на Интернет груп?
Какво е качеството/спецификацията на картина, звук; какви приемници се използват?
Май няма много потребители на тази услуга, не откривам никакво мнение в интернет.
Аватар
bsbs
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от bsbs »

fruitcake написа:@bsbs, да разбирам, че ти си получавал това, което плащаш и не пишеш от името на "тези с рутерите"?Интересно как ти си знаел къде е проблема, и че си нямал нет цяла седмица, а техниците не са знаели.Мога да те уверя, че при посещение на адреса първото нещо след компютъра на клиента, което се проверява е суича на входа/блока.А иначе си прав, че понякога вместо ЛАН, диспечерите в София виждат модем и обратното :)
Явно работиш в Близу, щом знаеш, че 90% от абонатите нямат галваничен разделител :), което не е вярно.А ти можеш ли да ми кажеш защо е нужен този разделител, щом според теб е лъжа, че не ни е нужен?
Всяка фирма си има недостатъци, ти обаче явно търсиш перфектната такава, без да има проблеми и без да ти спират услугите изобщо - няма да я намериш :) От предните ти постове виждам, че все пак ползваш цифрова ТВ на Близу :)))) и то на два цифрови приемника, значи не си чак толкова недоволен :)
Да ти дам идея какво да правиш след атаката на ДНСК - нищо :) Тъй като от теб не зависи нищо :) Операторите ще минат и ще си вдигнат кабелите както направиха миналата година.
Всяка фирма си има недостатъци, ти обаче явно търсиш перфектната такава, без да има проблеми и без да ти спират услугите изобщо - няма да я намериш :)
Има ли лошо в това да търсиш фирма без проблеми?Или поне с по -малко.Или ние така и така сме предплатили услугите
те да си ни цакат като си искат.Трябва ли да си губя от работното време за да кръстосвам офисите им?Знам ,че който не му харесва
да бяга като мен,но това не е решениетоИмаме си права и трябва да ги отстояваме.
От предните ти постове виждам, че все пак ползваш цифрова ТВ на Близу :)))) и то на два цифрови приемника, значи не си чак толкова недоволен :)
За тези пари които им плащам и то с договор всеки ще е доволен.:)Имам даже три приемника ,но третия гледкам на HD мачовете от Испания,Италия и т.н.......тези които спряха близалките.
Да ти дам идея какво да правиш след атаката на ДНСК - нищо :) Тъй като от теб не зависи нищо :) Операторите ще минат и ще си вдигнат кабелите както направиха миналата година.
8O 8O
Това като идея не е лошо,но ако си потърпевш предполагам няма да даваш такива идеи......предполагам
Явно работиш в Близу, щом знаеш, че 90% от абонатите нямат галваничен разделител :), което не е вярно.А ти можеш ли да ми кажеш защо е нужен този разделител, щом според теб е лъжа, че не ни е нужен?
Аз явно не работя в Близу :)......предполагам.че ти работиш там......Може и да си прав за процентите.....може и повече да са.
Вземи прочети как трябва да е изградена мрежа ви.Знаеш предполагам за какво служи галваничният разделител :wink: Също като теб ми казаха.че не ми е нужен ,но след настояване ми поставиха и проблема изчезна.....сещаш се какъв е проблема при тези без гал.разделители.90% в близу е лъжа.Това,че предлагате цифрова телевизия с приемник нямаш цифров изход....какво е .....не лъжа, а ? :wink: Както и да е ....всеки си има глава на раменете. :D
Успех!
Изображение
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
fruitcake
Потребител
Потребител

Мнение от fruitcake »

Обърнахме темата в личен разговор, затова това ще е последният ми пост в тази тема за Близу :)
Наистина не знам за какво служи този разделител, аз у нас нямам и знам, че някъде създава проблеми даже.Изречението "Това,че предлагате цифрова телевизия с приемник нямаш цифров изход....какво е .....не лъжа, а ?" даже не го разбрах
Аватар
bsbs
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от bsbs »

fruitcake написа:Обърнахме темата в личен разговор, затова това ще е последният ми пост в тази тема за Близу :)
Наистина не знам за какво служи този разделител, аз у нас нямам и знам, че някъде създава проблеми даже.Изречението "Това,че предлагате цифрова телевизия с приемник нямаш цифров изход....какво е .....не лъжа, а ?" даже не го разбрах
Да наистина стана говорилня.Темата е за ИГ ние плямпаме за Близу. :oops:
Това,че предлагате цифрова телевизия с приемник нямаш цифров изход
Какво не разбирате?Приемниците които ни предлагат безплатно нямат цифров изход.Как според Вас тогава гледаме цифров сигнал.
На аналоговите телевизори не може да се гледа цифров сигнал.В случая гледаме картина с цифрово качество с аналогов сигнал. Както и да е ....това е друга бира.
Успешен ден на всички!
Изображение
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
TheDevil
Новак
Новак

Мнение от TheDevil »

Ако може да съживя темата, понеже сайта им на ИГ си е все същото лайно, някой знае ли дали в центъра имат оптика? И тая интерактивна телевизия - дали я има, какви канали включва, каква цена? И тая интерактивност означава ли че е като на виваком, това с записването на предавания и гледане на два канала едновременно. Който даде информацията, направо да им поиска после процент от моя договор :Р.
eleena
Потребител
Потребител

Мнение от eleena »

Много им са надути цените, според мен.
Аватар
PTS
Модератор
Модератор

Мнение от PTS »