Някой с наблюдения върху телевизията на Интернет груп?
Какво е качеството/спецификацията на картина, звук; какви приемници се използват?
Май няма много потребители на тази услуга, не откривам никакво мнение в интернет.
Internet Grup ?
-
- Потребител
- bsbs
- Старо куче медалист
Re: Internet Grup ?
fruitcake написа:@bsbs, да разбирам, че ти си получавал това, което плащаш и не пишеш от името на "тези с рутерите"?Интересно как ти си знаел къде е проблема, и че си нямал нет цяла седмица, а техниците не са знаели.Мога да те уверя, че при посещение на адреса първото нещо след компютъра на клиента, което се проверява е суича на входа/блока.А иначе си прав, че понякога вместо ЛАН, диспечерите в София виждат модем и обратното
Явно работиш в Близу, щом знаеш, че 90% от абонатите нямат галваничен разделител, което не е вярно.А ти можеш ли да ми кажеш защо е нужен този разделител, щом според теб е лъжа, че не ни е нужен?
Всяка фирма си има недостатъци, ти обаче явно търсиш перфектната такава, без да има проблеми и без да ти спират услугите изобщо - няма да я намеришОт предните ти постове виждам, че все пак ползваш цифрова ТВ на Близу
))) и то на два цифрови приемника, значи не си чак толкова недоволен
Да ти дам идея какво да правиш след атаката на ДНСК - нищоТъй като от теб не зависи нищо
Операторите ще минат и ще си вдигнат кабелите както направиха миналата година.
Има ли лошо в това да търсиш фирма без проблеми?Или поне с по -малко.Или ние така и така сме предплатили услугитеВсяка фирма си има недостатъци, ти обаче явно търсиш перфектната такава, без да има проблеми и без да ти спират услугите изобщо - няма да я намериш
те да си ни цакат като си искат.Трябва ли да си губя от работното време за да кръстосвам офисите им?Знам ,че който не му харесва
да бяга като мен,но това не е решениетоИмаме си права и трябва да ги отстояваме.
За тези пари които им плащам и то с договор всеки ще е доволен.От предните ти постове виждам, че все пак ползваш цифрова ТВ на Близу))) и то на два цифрови приемника, значи не си чак толкова недоволен

Да ти дам идея какво да правиш след атаката на ДНСК - нищоТъй като от теб не зависи нищо
Операторите ще минат и ще си вдигнат кабелите както направиха миналата година.

Това като идея не е лошо,но ако си потърпевш предполагам няма да даваш такива идеи......предполагам
Аз явно не работя в БлизуЯвно работиш в Близу, щом знаеш, че 90% от абонатите нямат галваничен разделител, което не е вярно.А ти можеш ли да ми кажеш защо е нужен този разделител, щом според теб е лъжа, че не ни е нужен?

Вземи прочети как трябва да е изградена мрежа ви.Знаеш предполагам за какво служи галваничният разделител

Успех!

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
-
- Потребител
Обърнахме темата в личен разговор, затова това ще е последният ми пост в тази тема за Близу 
Наистина не знам за какво служи този разделител, аз у нас нямам и знам, че някъде създава проблеми даже.Изречението "Това,че предлагате цифрова телевизия с приемник нямаш цифров изход....какво е .....не лъжа, а ?" даже не го разбрах

Наистина не знам за какво служи този разделител, аз у нас нямам и знам, че някъде създава проблеми даже.Изречението "Това,че предлагате цифрова телевизия с приемник нямаш цифров изход....какво е .....не лъжа, а ?" даже не го разбрах
- bsbs
- Старо куче медалист
Да наистина стана говорилня.Темата е за ИГ ние плямпаме за Близу.fruitcake написа:Обърнахме темата в личен разговор, затова това ще е последният ми пост в тази тема за Близу

Какво не разбирате?Приемниците които ни предлагат безплатно нямат цифров изход.Как според Вас тогава гледаме цифров сигнал.Това,че предлагате цифрова телевизия с приемник нямаш цифров изход
На аналоговите телевизори не може да се гледа цифров сигнал.В случая гледаме картина с цифрово качество с аналогов сигнал. Както и да е ....това е друга бира.
Успешен ден на всички!

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
-
- Новак
Ако може да съживя темата, понеже сайта им на ИГ си е все същото лайно, някой знае ли дали в центъра имат оптика? И тая интерактивна телевизия - дали я има, какви канали включва, каква цена? И тая интерактивност означава ли че е като на виваком, това с записването на предавания и гледане на два канала едновременно. Който даде информацията, направо да им поиска после процент от моя договор :Р.
-
- Потребител
Много им са надути цените, според мен.
- PTS
- Модератор