Не знам човек...това ми звучи страшно идиотско

besniaa написа:Човека е бил в храстите и е срал, нямал е хартийка и жестикулирайки е поискал такава от жената. В това време , докато е със свалени гащи , го вижда собственика на имота, който е педеpacт и човека в бързината успява да влезе в колата (на страха краката са дълги). Тъй като гъза му е оцапан с ако - той оцапва шофьорската седалка. Жената до него вижда какво се случва и получава масиран миокарден инфаркт, знаейки, че мъжът й първо ше обвини нея за лайняната седалка, а после ще я накара да почисти.
Tenebrus написа:besniaa написа:Човека е бил в храстите и е срал, нямал е хартийка и жестикулирайки е поискал такава от жената. В това време , докато е със свалени гащи , го вижда собственика на имота, който е педеpacт и човека в бързината успява да влезе в колата (на страха краката са дълги). Тъй като гъза му е оцапан с ако - той оцапва шофьорската седалка. Жената до него вижда какво се случва и получава масиран миокарден инфаркт, знаейки, че мъжът й първо ше обвини нея за лайняната седалка, а после ще я накара да почисти.
dafuq did i just read...
Кое го няма в условието? А и не съм я мислил аз тая загадка.Tenebrus написа:Пич това го няма никъде в условието че някой дори да му хрумне. И той като го няма в условието, всеки фантасмагоричен отговор е реален.
50. СледващотоPTS написа:В една стая сутринта горели 50 свещи, но 20 изгаснали.. Колко свещи са останали до вечерта?
Дам, 20 са.Tenebrus написа:Ако имаш предвид че другите са продължили да горят постоянно, тогава отговора е 20, защото тези не са горели.