добре примерно ако сложа на мач с коефиценти за 1 - 3.60
Х-3.20
2-2.20
ако сложа примерно 1Х , мача свърши Х ще се намалят ли парите които ще взема със сравнение с тея ако бях сложил твърдо Х
Трябва им победа с 2:0 и смятам че ще я постигнат защото в тоз отбор играят големи пари и ако не играят финал на ШЛ само Франк Лампард ще си гарантира мястото ,и със сигурност догодина няма да бъде продаден или да седи на пейката
Предстоящата лятна селекция ще накара много мързеливци от Челси да се постараят
я кажете има ли някъде до езиковата еврофутбол клуб?аз само до иконома знам ама нямамм 18 г и не ми дават да пускам пък тука ако е близо ще мога да намеря кой да пусне
Аз често ходя да пускам до иконома, а съм още на 17. Досега не са ми правили проблеми. Иначе има едон пункт нагоре от телевизионния срвиз, а съм чувал и за трети, но не съм ходил там, а в момента немога да се сетя и къде точно са ми казвали че е.
Незнам за вас , но аз днес хванах втори мач - Чехия на 2/1 пп/кр
Колкото и да не ми се вярваше , че ще излезне слагам по 1 лев на всеки мач от Европейското който е с звезда на пп/кр 2/1 и 1/2 съответно и до момента съм доста +++++ (2 от 8 мача излезнаха с по 25 коефициент )
DaRk_SiDe
братле ние отворихме пункт ако иска6 може да отидеш там пиши л.с. да ти кажа кадеее и много по хубав от тея дето са в града не че да му правя реклама далеч сам от тая цел но всичкото е ново не като в другите клубове и е много по голям
ей сега ходих да пускам еврофутбол
ама нещо сложих за мач 111 : Зимбаве - Нигерия
мача почва от 16.00 часа и сичко си е както трябва ама нито в livescore.com го пише тоя мач и гледам са го махнали от сайта на еврофутбол да не би да е отложен или... ?