Препоръчайте Интернет доставчик
- Tenebrus
- Явно е шмиргел
Re: Препоръчайте Интернет доставчик
Естествено че имам наблюдения. Лични. На няколко места в града. И истината е, че близалките си нямат и на идея какво е обслужване. Освен това кабелната телевизия няма бъдеще.Но това е друга тема.
Факт е, че на тъстовете в Железник, от сигурно 2 години не могат да оправят един прост проблем с губене на звука. Но пък и те не им настояват много, защото не им се занимава. Да не говорим нета им че е просто трагичен.
Модем като чуя, и ми се изправя косицата.
Факт е, че на тъстовете в Железник, от сигурно 2 години не могат да оправят един прост проблем с губене на звука. Но пък и те не им настояват много, защото не им се занимава. Да не говорим нета им че е просто трагичен.
Модем като чуя, и ми се изправя косицата.
-
- Потребител
Няма да го обръщаме пак в тема За и Против Близу.Истината за теб е една, за другите - друга.Кабелната на много места по света се гледа и докато ни има нас ще я има и нея, но това си е наистина друга тема 
Всяка фирма си има недостатъци, важното е всеки да намери правилния (за себе си) доставчик на интернет и ТВ

Всяка фирма си има недостатъци, важното е всеки да намери правилния (за себе си) доставчик на интернет и ТВ

- System_error
- Старо куче медалист
Я да ползвам темата и да разпитам....точно в какво се изразява тоя проблем със звука?
- Tenebrus
- Явно е шмиргел
Спорадично и съвсем случайно им прекъсва звука. На всички канали. На който и да е телевизор. Според мен приемника е за смяна. Само те си знаят що не са го сменили.
Всъщност кабелна има на много малко места по света. Идеята е рано или късно повечето неща да са "ефирни" ако ме разбираш. Въздуха си е въздух.
Всъщност кабелна има на много малко места по света. Идеята е рано или късно повечето неща да са "ефирни" ако ме разбираш. Въздуха си е въздух.

-
- Потребител
По въздуха казваш - никви дертовеTenebrus написа:Въздуха си е въздух.

- Tenebrus
- Явно е шмиргел
Мне, далеч даже не твърдя това. Просто различни са проблемите.
-
- Потребител
Тогава защо го намесваш? Ей така да става лаф?
Относно кабелната, че била на малко места - САЩ, Канада, Норвегия, Швеция и всички по-развити страни ползват кабелни модеми. Дори в Германия е така също. Ама там не стоят на спийдтеста и команд конзолата да си гледат времето на латентност ами го ползват по предназначение
Това с опънатите простири с лан,оптика и коаксиал го има само в индианските страни като нашата. Не зная дали си гледал статистики, ама нашата страна е в челните места по трафик в световен мащаб.
Не щото сме много развити - ами точно обратното - щото сме бедни и теглим филми и музика по нета вместо да си ги закупуваме/гледаме на кино.
Относно кабелната, че била на малко места - САЩ, Канада, Норвегия, Швеция и всички по-развити страни ползват кабелни модеми. Дори в Германия е така също. Ама там не стоят на спийдтеста и команд конзолата да си гледат времето на латентност ами го ползват по предназначение

- Tenebrus
- Явно е шмиргел
Всъщност аз говорих за кабелната телевизия, нищо че темата е за интернета.
Иначе другото е така.И не бих спорил за това. FTH и т'ва е.
Ох де да беше вярно. Е...отчасти е вярно че имат малко по-добра средна компютърна грамотност на парче от населението, но аборигени има навсякъде.Ама там не стоят на спийдтеста и команд конзолата да си гледат времето на латентност ами го ползват по предназначение
Иначе другото е така.И не бих спорил за това. FTH и т'ва е.
- bsbs
- Старо куче медалист
Бедни са тези които тегля от някоя градинка с free wi-fi....другите теглят от ПЛАТЕН нет....и не защото са бедни.Нашия манталитет е ,че и сами да сме в рейса пак ще се бутаме....така,че не е до бедностnaslonamakarona написа: Не щото сме много развити - ами точно обратното - щото сме бедни и теглим филми и музика по нета вместо да си ги закупуваме/гледаме на кино.

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
- Tenebrus
- Явно е шмиргел
не е точно така. ако ти, аз и който и да е друг, имаше лукса да отделя пари за такива работи, щяхме да го правим. говоря за образованите нормални хора измежду нас.
- vkv
- Старо куче медалист
Задавал ли си си въпроса колко са образованите и нормални хора у нас?Tenebrus написа:не е точно така. ако ти, аз и който и да е друг, имаше лукса да отделя пари за такива работи, щяхме да го правим. говоря за образованите нормални хора измежду нас.

-
- Потребител
В САЩ и Швеция също се гледа кабелна ТВ.Tenebrus написа: Всъщност кабелна има на много малко места по света. Идеята е рано или късно повечето неща да са "ефирни" ако ме разбираш. Въздуха си е въздух.
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
В САЩ и Швеция също така 10мбит се счита за бърза интернет връзка...
-
- Потребител
Да, и заплата под 3000 долара и 3-4000 евро се счита за ниска, също така
Реално за браузване колко мегабита са ви нужни? Понеже там да теглиш филми е малко тегава работата, че има едни чички дето могат да ти почукат на вратата
Освен това 10те мегабита не са много верни. В момента актуална е технологията Доксис 3.0, която поддържа скорости до... ще ми повярвате ли ако напиша? Или да не се хабя?
Имам чувството, че някои колеги си мислят, че само файбър пауъра се развива напред
Което не ме учудва де, те работят във фирми с такъв начин на преносна мрежа 

Реално за браузване колко мегабита са ви нужни? Понеже там да теглиш филми е малко тегава работата, че има едни чички дето могат да ти почукат на вратата

Освен това 10те мегабита не са много верни. В момента актуална е технологията Доксис 3.0, която поддържа скорости до... ще ми повярвате ли ако напиша? Или да не се хабя?

Имам чувството, че някои колеги си мислят, че само файбър пауъра се развива напред

- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
10мбит за браузване са що-годе ОК, но отдавна интернета не е само browse. Стриймват се аудио/видео, провеждат се разговори и какво ли още не... Много шведи плащат за VPN услуги, които ползват за теглене.... нека не бъдем наивни дори и в богатите страни пиратството е масово явление. 10те мегабита бяха образни, но реалните скорости не са много далеч от тях по мои наблюдения.