https://www.youtube.com/watch?v=7VKO_1DUUHs
Личи си че т ие 1вото...изобщо не ме възбудиSystem_error написа:Така и така си дръпнах Камтзията, че да си постна клипчето (първото ми качено в тубата, до сега не ми се беше случвало)
https://www.youtube.com/watch?v=7VKO_1DUUHs
Станали са елипси, или триъгълник, щото не знае как да заточи свредлото, за пробиване на по-тънки детайли.sawo написа:Енчо до стадиона в никакъв случай. Прави ми подобни отвори, но на едни планки за разпънка, верно не трябваше да е чак 100% прецизно, само дето ги пробива по 3 пъти и кръглите отвори накрая станаха елипси, които зеят всяка в различна посока. Бих те насочил към колегата Klox от форума има фирма с водоабразивно и лазерно рязане, мисля може да направи това, което ти искаш, при това точно и прецизно.
Ами мери мери на око и накрая все не излизаше където трябва да е.muhogon написа:Станали са елипси, или триъгълник, щото не знае как да заточи свредлото, за пробиване на по-тънки детайли.sawo написа:Енчо до стадиона в никакъв случай. Прави ми подобни отвори, но на едни планки за разпънка, верно не трябваше да е чак 100% прецизно, само дето ги пробива по 3 пъти и кръглите отвори накрая станаха елипси, които зеят всяка в различна посока. Бих те насочил към колегата Klox от форума има фирма с водоабразивно и лазерно рязане, мисля може да направи това, което ти искаш, при това точно и прецизно.
Аз не бих заложил на водоабразив и още по-малко - лазер, тук трябва да е прецизно, а при тия двете това е доста занижено!
Никой не говори за стотни а за поне няколко милиметъра!sawo написа:Не казвам, че машините са безпогрешни, просто всички дискове, които съм виждал имат луфт по-голям от 1-2 десети(видим с просто око) за да се наместват по-лесно т.е. не е нужно отворите да са прецизни до стотни.
Запознат ли си с машините на клох да изказваш такива мнения?System_error написа:Никой не говори за стотни а за поне няколко милиметъра!sawo написа:Не казвам, че машините са безпогрешни, просто всички дискове, които съм виждал имат луфт по-голям от 1-2 десети(видим с просто око) за да се наместват по-лесно т.е. не е нужно отворите да са прецизни до стотни.
Поне няколко милиметра? Ти го изкара че половин сантиметър отклонение са нещо нормално. Говорим си глупости в момента. Ако искаш да ти донеса оригиналната гарнитура, която съм му дал и тези, които ми направи и да ги видим тези милиметри, какво ще кажеш? При това нещата са направени на водното, на лазера ще са многократно по-прецизни. Не мисля да споря, ясно ми е, че и вие имате такава техника, просто съм си правил не едно и две неща при него и са доооста далече от това, което вие обяснявате. Най-малкото ако не може да направи нещо както го иска клиента ще си каже директно, за питане пари не взимат. Докато стругаря Енчо с точните машини се почеса почеса и си остави едно хубаво ръцете - ако това бяха дискове, не ми се мисли какъв щеше да е резултата.System_error написа:Никой не говори за стотни а за поне няколко милиметъра!sawo написа:Не казвам, че машините са безпогрешни, просто всички дискове, които съм виждал имат луфт по-голям от 1-2 десети(видим с просто око) за да се наместват по-лесно т.е. не е нужно отворите да са прецизни до стотни.